Kendimi iyi hissetmiyorum..

Sizde babanıza böyle üzülerek aynı duruma düşüyorsunuz ama

benim için gerçekten çok başka zaten önemsemesem by kadar kırılmam üzülmem

Maalesef olmuyor baba gibi. Ama siz iyi niyetle yaklaşmışsınız kendi itmiş.

Sizde babanıza böyle üzülerek aynı duruma düşüyorsunuz ama
Eşim benim elim ayağım oldu dünya iyisi rabbim başımdan eksik etmesin ama isterdim ki Bi baba olarak her daim arkamda olduğunu hissedeyim onu duyayım kendisinden bazı konular şaka kaldırmıyor buda onlardan biri işte eşime karşı destekçim var her zaman diye düşünemedim hissedemedim

benim için gerçekten çok başka zaten önemsemesem by kadar kırılmam üzülmem
Ben sizin yerinizde olsam sakin ve açık bir şekile onuşurdum evlendikten sonra ona ve gelinine olan tavrın sizi nasıl kırdığını sizi kendinden uzaklaştırdığını anlatın.
Bu durumu da konuşun açık açık.

Diyorsanız ki biz bu şekilde iletişim kurmuyoruz ciddi bir tavır alın. Bir daha o patavasız yenge ele gittin falan derse babanız da desteklerse kalkın gidin . Madem ele gittim buraya gelmemin anlamı yok. Siz aile içi yaşayın deyin. Bu arada biraz gitmeyin ailenizin yanına yokluğunuzu bi hissetsin. Babanıza onu seven değil kullanan kişi yarıyor belli

İşte onu sordum bana cevap vermedi.

Üzmeyin kendinizi kapınızı kapatınca ikiniz kalıyorsunuz inanın bizde evlendiğimizde ilk 6 ay hatta 1yil 10 TL ile gecindigimizi bilirim kimselere duyurmadik maaştan 20, TL artsa mutlu oluyorduk parasız ise gittini çok bilirim eşimin ama en güzel donemlerdi çok şükür geldi geçti zorluğu da gördüm bunada bin şükür hiç bakmayın insanlara evinizde eşinizle huzurunuz varsa milyar dolarlara bedel inanın olumsuzluğu çekmeyin önünüze kötü bir şey yaşıyorsanız bilin ki rabbimin sizin için hayırlı kapıları vardır sabredin eski konunuzu biliyorum yüreğinizi ferahlatın artık

Cok teşekkür ederim içimi ısıttınız sağolun

Arsız yenge vakası nerde görsem tanırım keşke orda haddini bildiyseydiniz ona sanane ben babama söylüyorum sen karışma deseydin hadsize hadsiz olacaksın malesef.
Kendisi kocası ile birlikte hala babamı sömürerek geçinmeyi biliyor benim üstümden elini çeksinki daha rahat sömürebilsin istiyor zaten baska acıklaması yok ben ona karşı kücük düşmesin diye sustum keşke susmasaymışım cok pişmanım şuan

Vallahi diyemedim nutkum tutuldu öyle pat pat konusabilen biri değilim zsten ama çok pişmanım keşke rezil etseydim orada

Ağrıma giden bu oldu resmen sahipsiz sevgisiz hissettim

Aynısı bizde vardı ordan tanıdım zaten istediki babam ne var ne yok ona akıtsız çalışmadığı halde ev alınsın ki ben çalışıyorum ve ciddi borç altına girerek ev aldım ben dış kapının dış mandalı kalayım istedi ama ailem gerçek yüzünü gördü şükür ki şimdi bizden uzak şeytan görsün yüzünü bende zamanında çok sustum ama son zaman patlamaya başlamıştım zaten annemlerin tartışması da tuzu biberi oldu

Bizimkiler görmemeyi tercih ediyor görmek isteseler ona edilen hakaretlere göz yummazlardı

Bizimkiler görmemeyi tercih ediyor görmek isteseler ona edilen hakaretlere göz yummazlardı
Umarım rabbim onların da gözlerini açar canım bizimkilerin de görmesi 5 seneyi buldu annem bazı şeylere sabretti ama artık patladı kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…