- 10 Haziran 2016
- 271
- 98
- 28
- 28
- Konu Sahibi Gizemlikiz90
Ben gerçekten uzun zamandır kendimi çok kötü hissediyorum, kilo konusunda. Sağlık sorunum var. Tiroidlerim çalışmıyor. 1.65 boyundayım 70 kiloyum. Yaşım 19 Hap kullanıyorum bir buçuk senedir. İnternetten baktığımda benim gibi tıpta hastalığımın adı hipotiroid diye geçiyor. Hipotiroid hastası olanlar kilo vermekte oldukça zorlanıyor. Benim yapmadığım diyet spor kalmadı. Diyetisyenede gittim.Fazla birsey söylemedi. Benim bildiklerimi bana anlattı. Zaten mucize yaratmasını beklemedim. Biraz yemem vardı ama aşırı değildi. Günlük cips çikolata yiyen biride değildim. 60 tan 70 kiloya çıktım. Teşhis konuldu, tedaviye başladık. Tık yok tersine aldım. Hap belki kilo yapıyor bilmiyorum. Bizler çok zor kilo veriyoruz. Kendimden gerçekten nefret ediyorum. Ne etek ne elbise giyebiliyorum. Armut tipli biriyim. Belim ince. Bacaklarımda ince. Kollarım ve kalçamdan kilo aldım. Benim gibi hasta olan var mı? Varsa acil şifalar diliyorum.Kilomdan utanır hale geldim. Çevremin sürekli 'Ayı gibi oldun, öküz gibi oldun, artık kilo ver, bu yaşta bu kilo iyi değil. Manken gibi olmak varken ne bu kilo, kalçam gerçekten çok kötü duruyor' vs yorumlardan bıktım. Kilomun fazla olmasının bende farkındayım. Bunun sürekli bana papağan gibi dile getirilmesinden usandım.