Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
11 nci günüm çok yorgunum
15 e tamamlayıp yani yarım ay... bıraka... bilmiyorum
Sütümde artış yok ama dinlememek ve yiyememekten bu konuyu açmadan önceki bi hafta dinlenmistim yemiştim. Şimdi isevakit yok o zaman daha fazlaydı.
20 şubattan selam 12.günüm
Saat akşam sekize geliyor ve bugün nerdeyse düzenli aralıklarla mama verdim ağlarken ağlatacak halim yok ya... sabah 06:00 gibi, sonra 10:00 civarı, sonra 12:30 , 15:30 daha da devamı gelir sağlık olsun.
Bugün ilk kez 4 litreye yakın su tükettim
14.günüm inşaallah yolu yarıladım. 700 gram alsak şükredeceğim. Zaten sağlık ocağı 500 ü bile kabul ediyor. Hastane kontrolüm sağlık ocağından 1 ay sonra. Özel hastanede mama mama derler, mesuliyet gitsin tabi, “biz demiştik” diyebilmek için...
Günde 4 mama tamam şükür, nerdeyse 8 mamadan indik ve 90 yerine 60 cc ölçüyü de indirdik . Ama günde 5 olunca nerdeyse mama bebeği oluyor. Öyle olmaz.
mama ile beslenen sağlıksız asla demiyorum
Hatta meme ile aynı
Ama benim korkum mama yüzünden memeyi bırakmasın. İkisi bir arada gideceğini bilsem mamayı bırakmaya çalışmazdım
Bugün 12:30 gibi ilk mamasını aldı
Güne iyi başladık şükür
15 günü geride bıraktık çok şükür
15 günün 3 günü olumsuz. Diğer günler 60 cc miktarı ve 4 adeti geçmedik . Az önce edindiğim bilgilere göre farklı bir yönteme geçip, günlük toplam miktardan 30 cc azaltacağım.
İlk üç gün 30 azalt
İkinci üç gün 30 azalt
Üçüncü üç gün 30 azalt
Not:Bebeğim ağlarsa tabiki de onu hiç ağlatmam mamasını veririm. Önemli olan doyması ve gelişimi. Benim amacım mama yüzünden memeyi bırakmaması
İnşallah başarabilirim