kendimi geliştirme günlüğüm

instagramı tek kullanan benmişim :) harikasınız bu arada, sabah yürüyüşü ve kitap mükemmel ikili. verimli bir gün olsun hepimiz için!

bugün yine ev&burs bakmaya devam, biraz da kitap okusam tamamdır! beklentilerimi çok yüksek tutmuyorum birkaç gün için. pazardan itibaren çok daha dolu dolu geçecek günler

Ben bugün neler yapacağım.
-Kardeşimle dışarı çıktık gezdik falan maksat gönlü olsun. Ama Mersin o kadar sicak ki yumurtayı yere bırak pişer o denli.
-Biraz kitap okuyacağım
-Belgesel izleyeceğim.
-Akşama ne yapacam ne yapacam diye düşünmekten kafayı yememek için hazır mantı aldım onu yapıcam.a
-Akşam belki güzel bir film çıkar izlerim.u
-Uyumadan önce de bir türkü dinlerim misss

İstanbul'da felaket sıcak ya, hiç çıkasım gelmiyor benim de. hangi türküleri dinliyorsunuz benim hiç fikrim yok o konuda birkaç öneri alabilirim

ben de katılayım o zaman size.. bugün sınavım vardı onu bitirdikten sonra erkek arkadaşımla yemek yiyip bir şeyler içip memleketime döndüm. bugünden verimlilik olarak çok beklentim yok ama bir film izlersem iyi olabilir.

İstanbul'da felaket sıcak ya, hiç çıkasım gelmiyor benim de. hangi türküleri dinliyorsunuz benim hiç fikrim yok o konuda birkaç öneri alabilirim
Karadır bahtım kara (Latife Eraslan)
Geçer (Hemhal olanlar)
Divane bülbül (Yavuz Bingöl)
Sen bir Aysın (Sevcan Orhan)
Bir ay doğar İlk akşamdan (Grup Abdal)
Ervah-ı Ezelde (Grup Abdal)
Ne ağlarsın benim Zülfü siyahım (Arif Sağ)
Bahçede Yeşil Çınar (Zara)
Evlerin önü yonca (Nermine Memmedova
Bir fırtına tuttu bizi (Selanik Türküsü)
Fikrimin İnce gülü (Müzeyyen Senar)
Nazende Sevgilim ( Figen Genç)
Bunlar en sevdiklerim arasında. Tabi ayrı olarak Sezen aksuyu çok severim. Hele de ÜNZİLE şarkısı beni benden alır.

Son düzenleme:
ya harika öneriler.. çok teşekkür ederim bugün akşam ben de dinleyeceğim :))

burayı boşlamışım biraz.. üstümde bir halsizlik var asla gitmiyor. her gün motive olabilenler nasıl başarıyorsunuz
Yarı depresyonda biri olarak söylüyorum ki çok zor. Sevdiğim adam da olmasa hayat çekilmicek. Zaten bu ülkede kafayı sıyırmamak elde değil. Hele son iki aydır bende motivasyonu geç hayat enerjisi kalmadı.

Yarı depresyonda biri olarak söylüyorum ki çok zor. Sevdiğim adam da olmasa hayat çekilmicek. Zaten bu ülkede kafayı sıyırmamak elde değil. Hele son iki aydır bende motivasyonu geç hayat enerjisi kalmadı.
bende sevilcek biri de yok ülkenin durumu insanı her anlamda inanılmaz etkiliyor, bilmiyorum ne olacak sonumuz. şimdi saat çok geç olmadan bir yapılacaklar liste yapacağım böyle gitmez çünkü

bende sevilcek biri de yok ülkenin durumu insanı her anlamda inanılmaz etkiliyor, bilmiyorum ne olacak sonumuz. şimdi saat çok geç olmadan bir yapılacaklar liste yapacağım böyle gitmez çünkü
Öyle tabi. Kolay gelsin simdiden. Benim yapılacak işler listem: Ev işi, temizlik, yemek, bulaşık. Çok sıkıcı

Bugün neler yapacaksınız kızlar?
Benim yapacaklar listem şuanlar;

• Süt kaymaklarini toplicam yarın tereyağ yapmayı düşünüyorum
  • Fasulyelerim olmuş onları toplicam sonra hafif haşlayıp dondurucuya atıcam.
  • Günlük hafif temizlik yapıcam
  • Buzdolabınin içini temizlicem
  • Belgesel izlicem
  • Okuyacak kitabım bitti o yüzden kitap okumak hayal oldu.
  • Akşam yemeğini hazırlarım
  • Akşam namazından sonra televizyonda güzel bir filme denk gelirsem onu izlerim.

sizden yemek-temizlik püf noktalarını öğrenmem lazım :)) pilav bile yapamıyorum.. e-kitap okusanız? gerçi aynı tadı vermiyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…