Kendimi erkek gibi hissediyorum

UluTurk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2017
64
7
1
Neyden kaynaklanır bilmiyorum aslında. 5-6 yaşlarındayken istemedigim halde saçlarım bayağı kısa kesilmişti, oyuncak silahlarla, arabalarla oynardım. Ama o zaman erkek gibi hissetmezdim kendimi. Ama yaşıtlarım gibi de degildim. Şuan da gayet hanım hanımcık bir kızım erkek gibi tavırlarım falan da yoktur. Ama sanki içimde erkek var. Düşüncelerim aşırı derecede maskülen. Şiddete ve silahlara acayip bir ilgim var. Sırf bu yüzden polis olmak istedim. Hic sevgilim de olmadı olmasını da istemedim değil hoşlanmak herhangi bir cinsel duygu dahi beslemiyorum. Ve affınıza sığınarak söylüyorum, kadınları düşünerek zevk aldıgım oluyor cogu zaman ancak onlardan da hoşlanmıyorum ya da sevgi olarak bir ilgim olmuyor sadece cinsel olarak. Fiziksel kavgalara karıştıgımda oldu. Çoğu arkadaşım erkek, oturup beraber küfürlü konuştuğumuzda olur espiri yapar güleriz vs. Kızlarla asla anlasamıyorum. Cinsel kimliğimi bulamıyorum. Bir erkek bana çıkma teklifi etse kufur edesim geliyor. Kadınlara ilgim yok bu arada asla, hoslant falan da yok. Sadece birini düşünerek zevk almam gerekiyorsa o da kadınlar oluyor. Ama dedigim gibi giyimim makyajım tam bir kadın gibi ses tonun falan da kadın gibi. Ama hic elbise giyinmem giyenlere de elimde olmadan nefretle bakarım. Takım elbiselere de ilgim var. Konusurken de gayet hanım hanımcığım, etrafımdakiler de oyle der. Ancak düşüncelerim, isteklerim, karakterim aşırı derecede saldırgan, şiddet eğilimli ve maskülen. Bunun sebebi neyden kaynaklanabilir? Sebebi nedir? Hormonal bozukluklarla alakası olabilir mi?

Bu duruma en doğru yorumu ve tespiti bir uzman yapabilir ancak.. gitmeyi düşünmediniz mı hiç?

Bu duruma en doğru yorumu ve tespiti bir uzman yapabilir ancak.. gitmeyi düşünmediniz mı hiç?
Normalde psikiyatriste gidiyordum ama tedavim bu konuyla alakasızdı. Kaygı, panik atak rahatsızlığım falan vardı. Bu konuda doktoruma bahsetmeye çekindim. Doktorum erkekti ve cinsel konulara asla giremedim.

Hormonlar karışmış :) doktoruna bu durumdan bahset ,kimliğini bulmana yardımcı olsun .. bu şekilde hayattan zevk alamazsın ..iskaladiklarina üzülmek yerine ,psikolojik bir problem varsa ,çözümü sonrasında yoluna bakarsın ..

Normalde psikiyatriste gidiyordum ama tedavim bu konuyla alakasızdı. Kaygı, panik atak rahatsızlığım falan vardı. Bu konuda doktoruma bahsetmeye çekindim. Doktorum erkekti ve cinsel konulara asla giremedim.
Aslında soylemeliydiniz. Dr erkek olması önemli değil gerçi ama çekiniyorsaniz bir kadın psikiyatrist e gidin. Kimbilir belki de rahatsizliginizin temelinde bu vardır..
Kaç yaşındasınız bilmiyorum, belki cinsel kimliğiniz oturmadı. Bunu anlamanızı, emin olmanızı sağlayacak bir yakınlaşma yaşamamış olmanız da olabilir..
Tabiki benimki bir tahmin kendimce. Bunu çözecek ve anlayacak olan bir uzmana gitmenizde fayda var. ileride bir sorun yaşamamak için şimdiden çözün bence, ihmal etmeyin..

Doktorum erkek ve bayağı çekiniyorum bu konulara girmeye. Cinsel konudan asla bahsedemem ona zaten. Sırf bu yuzden eksik anlattığım şeyler bile oldu

Doktorum erkek ve bayağı çekiniyorum bu konulara girmeye. Cinsel konudan asla bahsedemem ona zaten. Sırf bu yuzden eksik anlattığım şeyler bile oldu
Çok saçma değil mi sence de ? O , bunun için var .. kanser olsan erkek doktora memeni göstermeyecek misin ? Zorluyorum olmuyor diyorsan bu da psikolojik bir sorun ,bir kadın doktor bulup yardım isteyebilirsin ..

Bide ben büyük bir kayıp yaşadığım için uzman yardımı alıyorum . Erkek demedim ,ne sorduysa döktüm ortaya . Eşim biraz kızardı ama yapacak birşey yok :) sağlık bu ..

Doktora eksik bilgi vermeniz eksik tedaviye ve yanlış teşhise de sebep olabilir.. özellikle psikolojik bir rahatsızlikta gerekli her türlü bilgiyi vermelisiniz bana kalırsa...
Yapacağıniz sey belli çözüm için, Kadın doktora gidin ..

Bide ben büyük bir kayıp yaşadığım için uzman yardımı alıyorum . Erkek demedim ,ne sorduysa döktüm ortaya . Eşim biraz kızardı ama yapacak birşey yok :) sağlık bu ..
Aslında bir yandan ds güvenemiyorum doktora. Ben bir de seans sonu annem falan da giriyor durumumu anlatıyor tabii sadece gereken seyleri anlatıyor. Ama ancak gayet güleryüzlü davranıyor anneme babama karşı. Ancak o samimiyeti bana karşı asla ve asla yok. Güleryüz falan da yok bu yuzden kendisine biraz da soğuk yaklaşıyorum. Son gittigimde attığı bakışı garipsedim

Psikolojin bozuk olduğu için herşeyi üstüne alınırsın sen şimdi .. o yüzden hemcinsin olan bir uzmandan yardım al bir süre ..doktorundan memnunsan bu konuyu cozdukten sonra devam edersin yada ikisinden dönüşümlü olarak yardım alabilirsin ..

Babamla konuşuyordu aynı odadaydık. Babamı dinliyordu. Sonra ben doktorun yüzüne bakıyordum inceliyordum yani. Doktor ona baktığımı fark edince bana bayağı dövecek gibi baktı uzunca gozlerimin içine dik dik. Ben daha sonra rahatsız olup gözlerimi çevirdim. O da başını eğdi. Ama aralıklarla bakmaya devam etti kirpik altından. Uzun sureliydi bu

Abartmiyorsan tavrı hiç hoş olmamis .. başka bir uzmana yönel ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…