Normalde psikiyatriste gidiyordum ama tedavim bu konuyla alakasızdı. Kaygı, panik atak rahatsızlığım falan vardı. Bu konuda doktoruma bahsetmeye çekindim. Doktorum erkekti ve cinsel konulara asla giremedim.Bu duruma en doğru yorumu ve tespiti bir uzman yapabilir ancak.. gitmeyi düşünmediniz mı hiç?
Aslında soylemeliydiniz. Dr erkek olması önemli değil gerçi ama çekiniyorsaniz bir kadın psikiyatrist e gidin. Kimbilir belki de rahatsizliginizin temelinde bu vardır..Normalde psikiyatriste gidiyordum ama tedavim bu konuyla alakasızdı. Kaygı, panik atak rahatsızlığım falan vardı. Bu konuda doktoruma bahsetmeye çekindim. Doktorum erkekti ve cinsel konulara asla giremedim.
Doktorum erkek ve bayağı çekiniyorum bu konulara girmeye. Cinsel konudan asla bahsedemem ona zaten. Sırf bu yuzden eksik anlattığım şeyler bile olduHormonlar karışmış :) doktoruna bu durumdan bahset ,kimliğini bulmana yardımcı olsun .. bu şekilde hayattan zevk alamazsın ..iskaladiklarina üzülmek yerine ,psikolojik bir problem varsa ,çözümü sonrasında yoluna bakarsın ..
Çok saçma değil mi sence de ? O , bunun için var .. kanser olsan erkek doktora memeni göstermeyecek misin ? Zorluyorum olmuyor diyorsan bu da psikolojik bir sorun ,bir kadın doktor bulup yardım isteyebilirsin ..Doktorum erkek ve bayağı çekiniyorum bu konulara girmeye. Cinsel konudan asla bahsedemem ona zaten. Sırf bu yuzden eksik anlattığım şeyler bile oldu
Doktora eksik bilgi vermeniz eksik tedaviye ve yanlış teşhise de sebep olabilir.. özellikle psikolojik bir rahatsızlikta gerekli her türlü bilgiyi vermelisiniz bana kalırsa...Doktorum erkek ve bayağı çekiniyorum bu konulara girmeye. Cinsel konudan asla bahsedemem ona zaten. Sırf bu yuzden eksik anlattığım şeyler bile oldu
Aslında bir yandan ds güvenemiyorum doktora. Ben bir de seans sonu annem falan da giriyor durumumu anlatıyor tabii sadece gereken seyleri anlatıyor. Ama ancak gayet güleryüzlü davranıyor anneme babama karşı. Ancak o samimiyeti bana karşı asla ve asla yok. Güleryüz falan da yok bu yuzden kendisine biraz da soğuk yaklaşıyorum. Son gittigimde attığı bakışı garipsedimBide ben büyük bir kayıp yaşadığım için uzman yardımı alıyorum . Erkek demedim ,ne sorduysa döktüm ortaya . Eşim biraz kızardı ama yapacak birşey yok :) sağlık bu ..
Psikolojin bozuk olduğu için herşeyi üstüne alınırsın sen şimdi .. o yüzden hemcinsin olan bir uzmandan yardım al bir süre ..doktorundan memnunsan bu konuyu cozdukten sonra devam edersin yada ikisinden dönüşümlü olarak yardım alabilirsin ..Aslında bir yandan ds güvenemiyorum doktora. Ben bir de seans sonu annem falan da giriyor durumumu anlatıyor tabii sadece gereken seyleri anlatıyor. Ama ancak gayet güleryüzlü davranıyor anneme babama karşı. Ancak o samimiyeti bana karşı asla ve asla yok. Güleryüz falan da yok bu yuzden kendisine biraz da soğuk yaklaşıyorum. Son gittigimde attığı bakışı garipsedim
Babamla konuşuyordu aynı odadaydık. Babamı dinliyordu. Sonra ben doktorun yüzüne bakıyordum inceliyordum yani. Doktor ona baktığımı fark edince bana bayağı dövecek gibi baktı uzunca gozlerimin içine dik dik. Ben daha sonra rahatsız olup gözlerimi çevirdim. O da başını eğdi. Ama aralıklarla bakmaya devam etti kirpik altından. Uzun sureliydi buPsikolojin bozuk olduğu için herşeyi üstüne alınırsın sen şimdi .. o yüzden hemcinsin olan bir uzmandan yardım al bir süre ..doktorundan memnunsan bu konuyu cozdukten sonra devam edersin yada ikisinden dönüşümlü olarak yardım alabilirsin ..
Abartmiyorsan tavrı hiç hoş olmamis .. başka bir uzmana yönel ..Babamla konuşuyordu aynı odadaydık. Babamı dinliyordu. Sonra ben doktorun yüzüne bakıyordum inceliyordum yani. Doktor ona baktığımı fark edince bana bayağı dövecek gibi baktı uzunca gozlerimin içine dik dik. Ben daha sonra rahatsız olup gözlerimi çevirdim. O da başını eğdi. Ama aralıklarla bakmaya devam etti kirpik altından. Uzun sureliydi bu
Peki sizce neden oyle bakmış olabilir?Abartmiyorsan tavrı hiç hoş olmamis .. başka bir uzmana yönel ..
Bir nedeni olduğunu sanmıyorum ..gerçekten işinde iyi biriyse boşluğuna denk gelmiştir yada dikkatini dağıtmaman konusunda etik dışı bir uyarıda bulunmuş olabilir ..Peki sizce neden oyle bakmış olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?