- 6 Ekim 2017
- 64
- 7
- 1
Neyden kaynaklanır bilmiyorum aslında. 5-6 yaşlarındayken istemedigim halde saçlarım bayağı kısa kesilmişti, oyuncak silahlarla, arabalarla oynardım. Ama o zaman erkek gibi hissetmezdim kendimi. Ama yaşıtlarım gibi de degildim. Şuan da gayet hanım hanımcık bir kızım erkek gibi tavırlarım falan da yoktur. Ama sanki içimde erkek var. Düşüncelerim aşırı derecede maskülen. Şiddete ve silahlara acayip bir ilgim var. Sırf bu yüzden polis olmak istedim. Hic sevgilim de olmadı olmasını da istemedim değil hoşlanmak herhangi bir cinsel duygu dahi beslemiyorum. Ve affınıza sığınarak söylüyorum, kadınları düşünerek zevk aldıgım oluyor cogu zaman ancak onlardan da hoşlanmıyorum ya da sevgi olarak bir ilgim olmuyor sadece cinsel olarak. Fiziksel kavgalara karıştıgımda oldu. Çoğu arkadaşım erkek, oturup beraber küfürlü konuştuğumuzda olur espiri yapar güleriz vs. Kızlarla asla anlasamıyorum. Cinsel kimliğimi bulamıyorum. Bir erkek bana çıkma teklifi etse kufur edesim geliyor. Kadınlara ilgim yok bu arada asla, hoslant falan da yok. Sadece birini düşünerek zevk almam gerekiyorsa o da kadınlar oluyor. Ama dedigim gibi giyimim makyajım tam bir kadın gibi ses tonun falan da kadın gibi. Ama hic elbise giyinmem giyenlere de elimde olmadan nefretle bakarım. Takım elbiselere de ilgim var. Konusurken de gayet hanım hanımcığım, etrafımdakiler de oyle der. Ancak düşüncelerim, isteklerim, karakterim aşırı derecede saldırgan, şiddet eğilimli ve maskülen. Bunun sebebi neyden kaynaklanabilir? Sebebi nedir? Hormonal bozukluklarla alakası olabilir mi?