- 10 Haziran 2024
- 4
- 1
- 20
-
- Konu Sahibi ninafortner
Dış görünüş: Normal saç rengim koyu kahve market boyası kullandım renk olarak kızılcık şerbeti kıvılcım rengi oldu.Cilt alt tonum soğuk hafif sarı alt tonlu(koyulaştım tenimide açmak istiyorum).Boyum 153 armut vücut tipliyim göğüslerim küçük.Kendime dalgalı saçı yakıştırıyorum dysonda almayı düşünüyorum
evt önceliğim ztn sağlıklı beslenme olucak diğer maddeleride yavaş yavaş uygulayacağım zaten bazılarını önceden yapıyordum birçok kişi değişmişsin demişti.ekstra yeni önerilere de açığımÖncelikle umarım hedefinize ulaşırsınız. Her şey bir anda olmuyor maalesef ilk olarak önceliğiniz neyse onu yapmayı hedefleyin yani mesela zayıflamak bunu öne koyun ve zaten zayıfladıkça diğer maddeleri de uygulamak kolay olacaktır. Hepsini bir anda yapmaya çalışırsanız çabuk pes edersiniz.
bende saç sosisi var ztn ama tek tarafa yattığım için bi tarafı bozuluyor.Saçım zor şekil alan bi saç ama banyodan sonra yaparsam kalıcı oluyor üstüne de dysonla geçip tazelemeyi düşünüyordum çok övende var gömende.Öncelikle umarım hedefinize ulaşırsınız. Her şey bir anda olmuyor maalesef ilk olarak önceliğiniz neyse onu yapmayı hedefleyin yani mesela zayıflamak bunu öne koyun ve zaten zayıfladıkça diğer maddeleri de uygulamak kolay olacaktır. Hepsini bir anda yapmaya çalışırsanız çabuk pes edersiniz.
Dyson Dyson diye çok övüyorlar almak istiyorum ama her yerde reklamı yapılan şeyler genelde iyi çıkmıyor diye almıyorum. Sanki abartılıyor gibiDyson en saçma alet. Benimki dolapta yatiyor. Heatless curler al. Saçların yanmaz
Cilt güzelliği de zaten ilk içten başlar. Sen temiz ve sağlıklı beslenip spor yapacaksın ki cildin daha da güzelleşsin. Yoksa su içmezsen sürekli pis beslenirsen en kaliteli nemlendirici kullansan da ne faydaevt önceliğim ztn sağlıklı beslenme olucak diğer maddeleride yavaş yavaş uygulayacağım zaten bazılarını önceden yapıyordum birçok kişi değişmişsin demişti.ekstra yeni önerilere de açığım
Dyson Dyson diye çok övüyorlar almak istiyorum ama her yerde reklamı yapılan şeyler genelde iyi çıkmıyor diye almıyorum. Sanki abartılıyor gibi
Kesinlikle . Dolap uygulaması dyson kaynıyor. Fiyat inanılmaz afaki. Sacınız düz ise ben babyliss markasının kendiliğinden döner başlıklı fön makinasını öneriyorum ayrıca yılların babyliss markası yani.Dyson Dyson diye çok övüyorlar almak istiyorum ama her yerde reklamı yapılan şeyler genelde iyi çıkmıyor diye almıyorum. Sanki abartılıyor gibi
Merhabalar. Hangi modeli acabaKesinlikle . Dolap uygulaması dyson kaynıyor. Fiyat inanılmaz afaki. Sacınız düz ise ben babyliss markasının kendiliğinden döner başlıklı fön makinasını öneriyorum ayrıca yılların babyliss markası yani.
Babyliss döner başlıklı fön makinası saça sariyorsun alet kendinden aynı Dyson gibi dönerek fön çekiyor . Bu şekilde yazarsanız bulabilirsiniz model numarasını bilmiyorum .Merhabalar. Hangi modeli acaba
Çok teşekkürler buldumBabyliss döner başlıklı fön makinası saça sariyorsun alet kendinden aynı Dyson gibi dönerek fön çekiyor . Bu şekilde yazarsanız bulabilirsiniz model numarasını bilmiyorum .