Kendimi değiştirmek istiyorum(dış görünüş) Bakım önerileri+kilo verme sizce neler yapabilirim?

ninafortner

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2024
4
1
20
Merhaba ben bu Yks süresince yaklaşık 10 kilo aldım hem cilt hem normal sağlığım bozuldu bakım zaten hak getire.YAVAŞ YAVAŞ kendimi dış görünüş olarak yenilemek ve sağlıma kavuşmak istiyorum.(HEPSİNİ AYNI ANDA YAPMA PLANIM YOK.)
Hedeflerim:yüz yogası,manikür, ombre yaptırmak,kilo vermek,cilt bakımı,vücut bakım ,saç bakımı
Başka fikirlerinize ,bakım ürünü vs her türlü fikre açığım.

Son düzenleme:
Dış görünüş: Normal saç rengim koyu kahve market boyası kullandım renk olarak kızılcık şerbeti kıvılcım rengi oldu.Cilt alt tonum soğuk hafif sarı alt tonlu(koyulaştım tenimide açmak istiyorum).Boyum 153 armut vücut tipliyim göğüslerim küçük.Kendime dalgalı saçı yakıştırıyorum dysonda almayı düşünüyorum

Canım biraz frene bas. Hepsi birarada olmaz. Yavaş yavaş ilerle. Ilk spora başla ve hafif kilo ver. Saglikli bir beden en önemlisi.
Sonra iyi bir saç kesimi ve gerekliyse boya. Lütfen market boylarından uzak dur.
Çıkt bakimini içten yap. Yeme içmeni dengele. Bol bol su. Iyi bir güneş kremi. İşin tamamdır

Dyson en saçma alet. Benimki dolapta yatiyor. Heatless curler al. Saçların yanmaz

Öncelikle umarım hedefinize ulaşırsınız. Her şey bir anda olmuyor maalesef ilk olarak önceliğiniz neyse onu yapmayı hedefleyin yani mesela zayıflamak bunu öne koyun ve zaten zayıfladıkça diğer maddeleri de uygulamak kolay olacaktır. Hepsini bir anda yapmaya çalışırsanız çabuk pes edersiniz.

evt önceliğim ztn sağlıklı beslenme olucak diğer maddeleride yavaş yavaş uygulayacağım zaten bazılarını önceden yapıyordum birçok kişi değişmişsin demişti.ekstra yeni önerilere de açığım

bende saç sosisi var ztn ama tek tarafa yattığım için bi tarafı bozuluyor.Saçım zor şekil alan bi saç ama banyodan sonra yaparsam kalıcı oluyor üstüne de dysonla geçip tazelemeyi düşünüyordum çok övende var gömende.

Biraz sakin ol bu ne hızYavaş yavaş git, zamanla belli bir rutinin olur zaten.
Yapacaklarını sen zaten planlamışsın. Yüz şekline uygun bir kaş ve saç kesim şekli bile insanı değiştiriyor. Üzerine de zayıflarsın bebek gibi olursun
Vücuduna ve cildine de düzenli bakım yaparsın, dişlerin sariysa beyazlatirsin, güzel bir giyim tarzı, hafif bir yaz makyajı oldu bitti.
Dik durma egzersizleri de insanın aurasını yürüyüşünü değiştiriyor pilatesle birlikte

Cilt güzelliği de zaten ilk içten başlar. Sen temiz ve sağlıklı beslenip spor yapacaksın ki cildin daha da güzelleşsin. Yoksa su içmezsen sürekli pis beslenirsen en kaliteli nemlendirici kullansan da ne fayda

Dyson Dyson diye çok övüyorlar almak istiyorum ama her yerde reklamı yapılan şeyler genelde iyi çıkmıyor diye almıyorum. Sanki abartılıyor gibi

Güzel form veriyor ama ayni formu başka ürünlerde veriyor.
Bende orijinal Dyson var ablam Shark markasindan muadilini aldi. Resmen ayni. Kaç defa denedim. Arada 0 fark var. Bide babyliss şimdi muadilini çıkartmış

Dyson Dyson diye çok övüyorlar almak istiyorum ama her yerde reklamı yapılan şeyler genelde iyi çıkmıyor diye almıyorum. Sanki abartılıyor gibi
Kesinlikle . Dolap uygulaması dyson kaynıyor. Fiyat inanılmaz afaki. Sacınız düz ise ben babyliss markasının kendiliğinden döner başlıklı fön makinasını öneriyorum ayrıca yılların babyliss markası yani.

Merhabalar. Hangi modeli acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…