Kendımı cok uzgun hıssedıyorum..

Bence bu çocuk sizi çok seviyor fakat belki siz is seviyesi olarak ondan yüksek oldugunuz için artık onun içinde son raddeye gelmiş durum belkide bu yüzden böyle davranmistir diyorum bu zamana kadarda acaba kabul edermi diye düşünmüş sonrada olmayacağına karar vermistir

Tam bir ruh hastası modeli, baska seylere odaklanın ve bu konuyu aklınıza getirmemeye calısın bence

Dengesizin tekiymiş, üzüldüğünüze değmez. Sormadan öğrenmeden öyle davrandıysa hiç arkasına düşmeyin. Ayrıca davul bile dengi dengine demişler.

Belli ki adam agresif, sinirli, beyniyle ağzı eli kolu arasında mesafe olmayan bir adam. Başlamadan bitmesi çok iyi olmuş.
Aşk böyle birşey değil...
Al bir kettle sallama çay yap ic, daha iyi

Hayır yap sadaka ver bir şeyler yap işte. :)
Biz bu modele hasta diyoruz.
Ortada fol yok yumurta yokken manyağa bağlayanın yarın sevgili / nişanlı / evli olduğunda neler yapabileceğini kestiremiyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu adamla evlenen kadini dusunemiyorum. Git alisveris yaptigin bakkalciya, git alisveris yaptigin magazaya, git yolda gordugun adama diye karisina hayati zindan edecek psikopat ruhlu bir koca adayi.

Size böyle kaba davranan ,üstelik aranızda bir ilişki bile yokken kıskanıp hakaret edebilen bir sevgili adayı yüzünden mi acı çekiyorsunuz? Bence arkanıza bakmadan kaçın. Siz mütevazi davrandıkça şımarmış bu densiz adam. Bence tam bela tiplerden. Allah’ımm ne olur evlatlarımı böylelerinden koru

Sizi gerçekten seviyor ki kıskanmış sahiplenmiş biraz çocukça olsa da.
Yapmayın gözünüzü seveyim, sevgi böyle bir şey değil.
Konu sahibini de yanlış yönlendirmeyelim.
Adam ne yazık ki sağlıklı bir bakış açısına ve kişiliğe sahip olamamış, sözde yetişkin, özde ise ergen biri.
T t4m1rc1 ağlamayın,tam tersine sevinin, adam kendini erken göstermiş.
Zaten ortada adı konmuş bir ilişki yok,muhatap olmayın bundan sonra.
Görmezliğe gelin geçin gidin yanından.
Dükkanınıza da bir çaycı alın,olsun bitsin.

Davul bile dengi dengine. Özellikle kültür ve hayata bakış açısı çok önemli. Maddi olmasada kültürel ve yetiştirme tarzı olarak denk olmak zorundasınız ilişkilerde. Yoksa o iş olmaz

Bence dikkatli olmalısın. Tedirgin edici. Çıcuk normal değil. Canını seviyorsan muhatap olma

Kaba, görgüsüz, yol yordam bilmeyen bir erkek. Siz dış görünüşünü beğenip gözünüzde büyütmüşsünüz sadece

Şu garip saygısız hareketlerden sonra hala soğumadınız mi ? Ben olsam kaçardım evet ama bir psikopata çattım herhalde diyerek aşkımdan değil

Onun ya psikolojisi bozuktur ya da kendi kendine Kafasında kurmuştur ya da etraftan laf söz duymuştur. Ama ne olursa olsun olgunluk gösterip gelip konuşabilirdi.
Bence boşverin.
Ne guzel iş güç sahibi birisiniz handa dükkânınız var aileniz var. Daha ne olsun.
Ergenin biri için üzülmeyin.

Aranızda birşey olmadan ne alaka hakaret falan hoş olsa bile sana hakaret eden biriyle zaten sevgili olma bide aşk acısı çekiyorsun he ne yaşadınızda çekiyorsun yaşın kaç 15
yasım 29.ben daha once bırını sevmedım bu konuda ıcıne kapanık bırıyım.erkek arkadasa ayırcak zamanım olmadı daha dogrusu.ılk defa bırsey hıssetmıstım.oda boyle oldu.bu konuyu actıgım gun cok uzulmustum gercekten canım acıdı resmen.sızlerın yazdıklarını okudugumdan berı hıc muhattap olmuyorum bakmıyorum bıle..umarım kafasına dank edecek ama avcunu yalatıcam o zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…