Çay var içersen, çaycı var seversen, yol var gidersen.
Kaç, arkana bakma.
Bence bu çocuk sizi çok seviyor fakat belki siz is seviyesi olarak ondan yüksek oldugunuz için artık onun içinde son raddeye gelmiş durum belkide bu yüzden böyle davranmistir diyorum bu zamana kadarda acaba kabul edermi diye düşünmüş sonrada olmayacağına karar vermistirmerhaba,ılk defa hayatımda birine asık oldugumu dusundum hıssettım daha dogrusu..benım dukkanımın oldugu handa caycının oglu bu ınsan.sureklı cay falan getırıyordu,bende esnaf sucta kolay gelsı dıyıp tesekkur edıyordum cıkıp gıdıyordu..zamanla ben gecerken falan laf atmaya basladı takılmaya basladı bana.bende hos buldum acıkcası ınsanlaı yaptıgı ıslere gore asla kucumsemem.cunku efendı bır ınsandı ıshanında sevıyorlar onuda babasınıda.bekarda,bende bekarım.gecen gun bır musterım geldı ıhazı hazır olmadıgı ıcın gıttı adam tekrar geldı ertesı gun,o musterıde genc bırı.bu onu karsıdan gormus 2 gun us uste geldıgını,cay ıstıyorum musterıler geldı cay soyluyorum,gelmıyor.allah allah dedım noluyor.gıttım ocaga,bız dedım cay soyledık gelmedı ama dıafondan duymadınız sanırım.babasıda oradaydı.adam dedı ben yoktum kızım oglum burdaydı.duymadın mı dedı ona? oda duydum dedı cayları doktu tak dıye fırlatır gıbı koydu onume.al götur dedı.ben kalakaldım.sonra babası getırdı tabı benım arkamdan gelıp.aksam oldu.cıkıyorum benı kapının onunde beklemıs.hakaretler yagdırmaya basladı kızlar,sen nasıl bır ınsansın? sen kımsın benımle oynuyorsun? benım senınle ısım olmaz falan dıye ne oldugumu sasırdım.noluyor bıle dememe fırsat vermedı.dun oldu bu.aksam o sınırle otobusle aglaya aglaya eve gıttım.bugunde geldım baktım bu yok ortalıkta hıc.aksama kadar yoktu bende ınat ettım cay hıcbırsey almayacagım dıye.dedım bır lavaboya cıkayım ıshanı 3 4 katlı.tam yukarı cıkıyordum 2 kata geldım.aa bır baktım bu elınde tepsıyle aagıya ınıyor.tabı karsılastık.o an agzıma geldı hemen ne oluyor? bı acıklar mısın dedım bana? dedıgı kelıme su : BENIM SANA AYIRCAK ZAMANIM YOK ISINE BAK! SENI ASLA TANIMIYORUM,DUKKANA GELENLERLE KONUS SEN DEFOL dedı bana.sınır krızı gecırdım yemınle bugun.ya bır anlayayım noldu ne bıttı.u sozlerınden sonra aanladım zaten.ya ben aptalım tabı,sen tanımadıgın ınsana nıye gonlunu kaptırıyorsun dımı.o kadar canım acıyor kı suan anlatamam.o kadar uzuldum kı.hayır kendımı nasıl kaptırdıysam cıldırıyorum aklıma geldıkce.onu baskasıyla dusununcede.ya bu nasıl bır hıs.derhal dukkandan tasınmayı dusunuyorum sırf bu yuden kızlar o raddeye geldım.bırını sevmek asık olmak sadece acı cekmeye mı yarıyormus? bu kadarmı canı acıyormus ınsanın allahım.eve geldım babamlarada bısey bellı edemıyorum.sofrada gozlerım dolu dolu nerdeyse yaslar akacak zorla ymek yedım.babamlarda karsımda.bakamıyorumda.cok ıcım acıyor suan bıle.ozur dılerım zamanınızı caldıysam dertlesmek ıstedım.sızden baska kımse yok anlatacagım
Yapmayın gözünüzü seveyim, sevgi böyle bir şey değil.Sizi gerçekten seviyor ki kıskanmış sahiplenmiş biraz çocukça olsa da.
Ayy yapmayin Allh askina ya. Böylesi adam öldürur.Sizi gerçekten seviyor ki kıskanmış sahiplenmiş biraz çocukça olsa da.
yasım 29.ben daha once bırını sevmedım bu konuda ıcıne kapanık bırıyım.erkek arkadasa ayırcak zamanım olmadı daha dogrusu.ılk defa bırsey hıssetmıstım.oda boyle oldu.bu konuyu actıgım gun cok uzulmustum gercekten canım acıdı resmen.sızlerın yazdıklarını okudugumdan berı hıc muhattap olmuyorum bakmıyorum bıle..umarım kafasına dank edecek ama avcunu yalatıcam o zamanda..Aranızda birşey olmadan ne alaka hakaret falanhoş olsa bile sana hakaret eden biriyle zaten sevgili olma bide aşk acısı çekiyorsun he ne yaşadınızda çekiyorsun yaşın kaç 15
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?