• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi çok kötü hissediyorum...

bendeniz0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
45
34
38
kızlar merhaba. sanırım ben çok büyük bir hata yaptım. lütfen bana yol gösterin. öncelikle şöyle söylim kızlar hayatımda biri yok ve artık evlenmek istiyorum. kısaca anlatıyorum... bir süre önce çalıştığım yeri değiştirdim. yeni bir işe başladım. benden önce burada çalışan bir erkek varmış. tesadüfen bir toplantıda onunla tanıştım. işimle ilgili bazı şeyler istedim ondan o da yardımcı oldu sağolsun ama sanki biraz hoşlandı benden. yeni iş arkadaşlarım ondan hep iyilikle bahseder hep över. açıkcası acaba ben de hoşlanabilirmiyim diye düşündüm.. böyle böyle bi kaç hafta geçti hiç görmedim. neyse geçen gün yine tesadüfen karşılaştık. vaktin varsa biraz oturalım dedi bende olur dedim fırsat bu fırsat. uzun süre muhabbet ettik zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. ancak bu süre zarfında ben diğer anlamda birşey hissedemiyeceğimi farkettim. sanırım o da benden daha çok hoşlandı:((( 4-5 gündür işle ilgili uzun uzun yazılar yazıp yardımcı olmaya çalışıyor hala bana. sanırım umut verdim:(((( ben ne yapacağım. hep ortak arkadaşlarımız var etkinlikler yaptıkça onu da çağırıyorlar. mutlaka görüşeceğiz. nasıl davrancam ben??? ama resmen başbaşa oturduk:(((( umut verdim.:((( kötülük mü yaptım kızlar ben masum birine:(((( konuşmasam karşılaşınca o da olmaz mesela hep birlikte kahvaltıya gitcez haftaya:( nasıl düzeltcem ben bu durumu? nasıl davranmalıyım? lütfen yardım edin:(((((

Hemen bir görüşmeyle karar vermeyin çok samimi olmadan tanımaya çalışın belki hoşlanırsınız.Günümüz dünyasında arkasından hala iyi konuşulan biri varken bu durumu değerlendirmeye çalışın bence.

sürekli bir araya gelme ihtimalimiz olacağı için ben istiyorum ki öyle bir davranayım ki önceki görüşmemizin de arkadaşça olduğunu düşünsün. üffffff:((( zamanı geri alabilsem keşke. ama belki olur diye düşünmüştüm. özel bir duygu hissetmedim sonradan hissedermiyim? belki... ama bu süre zarfında onun umutlanmasını istemiyorum.

bir de arkadaşlarıma oturup muhabbet ettiğimizi söyledim. arkadaşça yani. hani o söylerde kızlar yanlış anlar benden duysunlar diye.

kızlar merhaba. sanırım ben çok büyük bir hata yaptım. lütfen bana yol gösterin. öncelikle şöyle söylim kızlar hayatımda biri yok ve artık evlenmek istiyorum. kısaca anlatıyorum... bir süre önce çalıştığım yeri değiştirdim. yeni bir işe başladım. benden önce burada çalışan bir erkek varmış. tesadüfen bir toplantıda onunla tanıştım. işimle ilgili bazı şeyler istedim ondan o da yardımcı oldu sağolsun ama sanki biraz hoşlandı benden. yeni iş arkadaşlarım ondan hep iyilikle bahseder hep över. açıkcası acaba ben de hoşlanabilirmiyim diye düşündüm.. böyle böyle bi kaç hafta geçti hiç görmedim. neyse geçen gün yine tesadüfen karşılaştık. vaktin varsa biraz oturalım dedi bende olur dedim fırsat bu fırsat. uzun süre muhabbet ettik zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. ancak bu süre zarfında ben diğer anlamda birşey hissedemiyeceğimi farkettim. sanırım o da benden daha çok hoşlandı:KK43:(( 4-5 gündür işle ilgili uzun uzun yazılar yazıp yardımcı olmaya çalışıyor hala bana. sanırım umut verdim:KK43:((( ben ne yapacağım. hep ortak arkadaşlarımız var etkinlikler yaptıkça onu da çağırıyorlar. mutlaka görüşeceğiz. nasıl davrancam ben??? ama resmen başbaşa oturduk:KK43:((( umut verdim.:KK43:(( kötülük mü yaptım kızlar ben masum birine:KK43:((( konuşmasam karşılaşınca o da olmaz mesela hep birlikte kahvaltıya gitcez haftaya:KK43: nasıl düzeltcem ben bu durumu? nasıl davranmalıyım? lütfen yardım edin:KK43:((((
Öncelikle Merhaba :)
Bu durumu hatanız olarak görmenizi şu yönden takdir ettim;Zaman zaman burda nice konular yazılıyor çiziliyor karşındakini parmağında oynatıyor bir gram vicdanı sızlamıyor ama siz umut verdim diye vicdanen rahatsız hissediyorsunuz bu sizin iyi bir karaktere sahip olduğunı gösteriyor kanımca :)
Asıl konu hakkındaki düşünceme gelirsek; siz sadece hoşlandığınızı sandınız ama karşılıklı sohbet edince böyle olmadığını elektrik alamadığınızı farkettiniz bu gayet normal :)
Size önerim iş ortamı nedeniyle aynı aktivitelerde olduğunuz zaman yalnız başbaşa olmamaya dikkat edin.aranızda bir mesafe olduğunı işte tavrınızla konuşmalarınızla yeri geldiğinde kibarca belirtin.mesafe için ilk şey X Bey diyin sonuçta 40 yıllık tanışmıyorsunız oda araya mesafe koyduğunu anlar yani:KK48:
Zaten sizden çok etkilenip hoşlandıysa bir şekilde bir fırsat doğru anı yakalandığında itirafta bulunup çıkma teklifi eder.sizde başta sizden etkilendiğimi düşünmüştüm ama beni davet edip sohbet ettiğimizde böyle olmadığımı hissetim ve kendimi kötü hissettim umut vermiş gibi.ben böyle olsun istememiştim gerçekten üzgünüm X bey...diye konuşur geçersiniz :)

Öncelikle Merhaba :)
Bu durumu hatanız olarak görmenizi şu yönden takdir ettim;Zaman zaman burda nice konular yazılıyor çiziliyor karşındakini parmağında oynatıyor bir gram vicdanı sızlamıyor ama siz umut verdim diye vicdanen rahatsız hissediyorsunuz bu sizin iyi bir karaktere sahip olduğunı gösteriyor kanımca :)
Asıl konum hakkımdaki düşünceme gelirsek; siz sadece hoşlandığınızı sandınız ama karşılıklı sohbet edince böyle olmadığını elektrik alamadığınızı farkettiniz bı gayet normal :)
Size önerim iş ortamı nedeniyle aynı aktivitelerde olduğunuz zaman yalnız başbaşa olmamaya dikkat edin.aranızda bir mesafe olduğunı işte tavrınızla konuşmalarınızla yeri geldiğinde kibarca belirtin.mesafe için ilk şey X Bey diyin sonuçta 40 yıllık tanışmıyorsunız oda araya mesafe koyduğunu anlar yani:KK48:
Zaten sizden çok etkilenip hoşlandıysa bir şekilde bir fırsat doğru anı yakalandığında itirafta bulunup çıkma teklifi eder.sizde başta sizden etkilendiğimi düşünmüştüm ama beni davet edip sohbet ettiğimizde böyle olmadığımı hissetim ve kendimi kötü hissettim umut vermiş gibi.ben böyle olsun istememiştim gerçekten X bey diye konuşur geçersiniz :)
günahsız birini üzmekten kalp kırmaktan çok korkarım. zaten hep x bey diye hitap ettim şimdiye kadar. öyle de devam etcem. önerilerinizi dikkate alcam çok çok teşekkür ederim. umarım açılmaz çok zorlanırım böyle durumlarda:( bi daha asla başbaşa görüşmicem. birşey daha sormak istiyorum kalkarken böyle olmadı sadece cay içtik mutlaka bi daha ki sefer yemek yiyelim dedi. ben de inşallah dedim böyle bir teklifte bulunursa nasıl reddedeyim?? cevap veren herkese teşekkür ediyorum:(

günahsız birini üzmekten kalp kırmaktan çok korkarım. zaten hep x bey diye hitap ettim şimdiye kadar. öyle de devam etcem. önerilerinizi dikkate alcam çok çok teşekkür ederim. umarım açılmaz çok zorlanırım böyle durumlarda:KK43: bi daha asla başbaşa görüşmicem. birşey daha sormak istiyorum kalkarken böyle olmadı sadece cay içtik mutlaka bi daha ki sefer yemek yiyelim dedi. ben de inşallah dedim böyle bir teklifte bulunursa nasıl reddedeyim?? cevap veren herkese teşekkür ediyorum:KK43:
Anladım.Rica ederim ne demek :)
Tabiki cevaplayayım sorunuzu :)
Şimdi bir kuru çayla olmadı demesi yemek bahanesiyle sizinle vakit geçirmeye devam etmek istediğini belirtmiş.sizde inş demişsiniz yani ne hayır nede evet...
Eğer ki geçen sefer yemek teklifinde bulunmuştum size vaktiniz varsa gidelim mi? Diye teklifte bulunursa bence şöyle diyin;X BEY teklifiniz için teşekkür ederim ama kabul edemem kusura bakmayın :/ geçen sefer iş konuşunda bana yardımlarınızdan ötürü çay teklifinde bulunduğunuzda teşekkür amaçlı kabul etmiştim.o yüzden kusura bakmayın X bey üzgünüm :/ diyebilirsiniz :)

Hele bi tanı biraz..belki seversn yasında gelmş fırstları değerlendur..eleme yap ..

Anladım.Rica ederim ne demek :)
Tabiki cevaplayayım sorunuzu :)
Şimdi bir kuru çayla olmadı demesi yemek bahanesiyle sizinle vakit geçirmeye devam etmek istediğini belirtmiş.sizde inş demişsiniz yani ne hayır nede evet...
Eğer ki geçen sefer yemek teklifinde bulunmuştum size vaktiniz varsa gidelim mi? Diye teklifte bulunursa bence şöyle diyin;X BEY teklifiniz için teşekkür ederim ama kabul edemem kusura bakmayın :/ geçen sefer iş konuşunda bana yardımlarınızdan ötürü çay teklifinde bulunduğunuzda teşekkür amaçlı kabul etmiştim.o yüzden kusura bakmayın X bey üzgünüm :/ diyebilirsiniz :)
ilgin için teşekkürler:) kesinlikle söylediğiniz gibi açık olcam. umarım yemek teklif etmesine bile gerek kalmadan anlar beni:(

Hele bi tanı biraz..belki seversn yasında gelmş fırstları değerlendur..eleme yap ..
ilk izlenimim olumlu olmayınca şans vermekten korkuyorum. hele de karşıdaki isteyen biriyse daha da körüklemek istemiyorum duygularını. duyguları yoğunlaşırsa ben de etkinlenmezsem bu sefer daha çok üzülürüm.

ilgin için teşekkürler:) kesinlikle söylediğiniz gibi açık olcam. umarım yemek teklif etmesine bile gerek kalmadan anlar beni:KK43:
Rica ederim ne demek :KK66: Aynen açık olmalısınız asıl umt veriyormuş gibi olmak açık ve net olmamanız x beye belli belirsiz davranmanız olur...
Ama ins tavır ve davranıslarınızdan anlar :)

ilk izlenimim olumlu olmayınca şans vermekten korkuyorum. hele de karşıdaki isteyen biriyse daha da körüklemek istemiyorum duygularını. duyguları yoğunlaşırsa ben de etkinlenmezsem bu sefer daha çok üzülürüm.

Bence kendinizin hiç baştaki hareketlerine dair birşeyler söylemeyin, iyi ki varsınız x bey, buraya gelmeden önce bana yardımcı olacak olan iş arkadaşları bulabilecek miydim diye korkuyordum, neyseki buldum deyin, şimdiye kadarki samimiyetinize de gölge düşmez. İlk zamanlar acaba hoşlandım mı diye düşünüyordum hakkınızda diyerek ortamı bulandırmaya gerek yok. Adam da kendisi karşılık göremeyeceği bir adımı atmadığı için rahatlar, ama yine de atarsa ama ben arkadaş demiştim diye savunma payınız olur. Öteki türlü, baştan hoşlandın da neden sonra olmaz dedin?, yoksa bende bir kusur mu gördün? Bir sürü tırı vırı...

Valla zamana bırak ne çok sık görüs nede kaç. Zaman ne gösterecek bekle...

Bu ne telaş arkadaşım sanki nikah masasında biraktin :KK66: bence biraz zaman ver bu duruma belki düşüncelerin değişir, daha yolun başı ne ümitlen ne de ümit ver....

Back