- 15 Temmuz 2012
- 45
- 34
- 38
kızlar merhaba. sanırım ben çok büyük bir hata yaptım. lütfen bana yol gösterin. öncelikle şöyle söylim kızlar hayatımda biri yok ve artık evlenmek istiyorum. kısaca anlatıyorum... bir süre önce çalıştığım yeri değiştirdim. yeni bir işe başladım. benden önce burada çalışan bir erkek varmış. tesadüfen bir toplantıda onunla tanıştım. işimle ilgili bazı şeyler istedim ondan o da yardımcı oldu sağolsun ama sanki biraz hoşlandı benden. yeni iş arkadaşlarım ondan hep iyilikle bahseder hep över. açıkcası acaba ben de hoşlanabilirmiyim diye düşündüm.. böyle böyle bi kaç hafta geçti hiç görmedim. neyse geçen gün yine tesadüfen karşılaştık. vaktin varsa biraz oturalım dedi bende olur dedim fırsat bu fırsat. uzun süre muhabbet ettik zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. ancak bu süre zarfında ben diğer anlamda birşey hissedemiyeceğimi farkettim. sanırım o da benden daha çok hoşlandı(( 4-5 gündür işle ilgili uzun uzun yazılar yazıp yardımcı olmaya çalışıyor hala bana. sanırım umut verdim((( ben ne yapacağım. hep ortak arkadaşlarımız var etkinlikler yaptıkça onu da çağırıyorlar. mutlaka görüşeceğiz. nasıl davrancam ben??? ama resmen başbaşa oturduk((( umut verdim.(( kötülük mü yaptım kızlar ben masum birine((( konuşmasam karşılaşınca o da olmaz mesela hep birlikte kahvaltıya gitcez haftaya nasıl düzeltcem ben bu durumu? nasıl davranmalıyım? lütfen yardım edin((((