- Konu Sahibi firildakmerdane
-
canım benm ya okuyunca kendimi gördüm resmen inan bana herkez ama herkes bu evrelerden geçiyo bende senn gibi sanıyodum herkez sabırlı ama ben değilim herkesin çocuğu sakin benmki yaramaz.öyle bşe yok inan bana her annenin sabrının tükendiği anlar oluyo bazılarının günde bir olur bazılarının 2 ama herkes böyle.benmde annem yok kimsem yok gurbetteym tek başıma büyüttüm ve benm çocuğm babasına hiç düşkn deildi yannda 1 dk ble durmuyodu hep yanmda uyumak isterdi bende bunları kafama taka taka senn gibi,az kalsın kocamla aramı açıyodum kendimi anneliği çok kaptrmıştm beceremyorum sabırlı diilim çocuum huysuz diedie kendime eşime vakit ayırmayı unutmuştum
çok teşekkürler yüreğime su serptin...
merhaba arkadaşlar...
şuanda bunları ağlayarak yazıyorum...ne yapacağımı şaşırdım...bende hiç sabır kalmadı..bekarkende sabırsızdım..ama çocuk olduktan sonra hiç bir şeye tahammülüm kalmadı..yine oğluma hiç göstermediğim sabrı gösteriyorum..aslında çok kötü bir çocuk deil..inatçı değil,ben kızınca hemen durur..ama benim bile anlayamadığım bir anım var sinirlenince daha durduramıyorum kendimi..bir türlü düzelemiyorum..biraz öncede böyle bir durum yaşadım..eşim ben rahatlayayım diye oyun parkına götürdü 2 saat..geldi surat bir karış beliağrımış,yok bu çocuk çok yaramaz..sızlanıp durdu..hep kendi sıkıntıları var benim olamaz zaten...bu çocuk ikimizin sonuçta..burda ne annem var ne kardeşim ne yakın bir komşum..yani akşama kadar birlikteyiz yavrumla..sürekli benimle oyun oynamak istiyor..inanın elimden geleni yapıyorum ama ben öyle çocukla oynayacak bir yapıya sahip değilim..bu sefer tv izliyor vicdanım rahat bırakmıyor beni..45 dk salladım uyumadı zaten eşimede sinirliydim kıçına bir tane vurdum yavrumun..oda korktu hemen uyudu...bense burda üzüntüden ölücem..eşim horul horul uyuyor hiç bir şey umrunda değil..neden ben herkes gibi iyi ve saburlı bir anne olamıyorum...psikologdan yardım almayı düşünüyorum ama eminim buda faydalı olmayacak bana..hiç iyi bir anne değilim..olamamda..ikinci bir çocukta yaparak onada haksızlık yapmayı düşünmüyorum..napabilirim kızlar...sizde olmasanız zaten iyice patlayacam..
biraz uzun oldu hakkınızı helal edin nolur..
merhabalar arkadaşlar bende çok sabırsız bir karaktere sahibim aşırı tez canlıyım eşim de bir o kadar agır en çok kavgalarımız bu yüzden oluyor iki buçuk yaşında oglum var ogluşum zor bir bebek degil ama nede olsa küçük ve sürekli ilgi istiyor oyun istiyor oynamayınca mutsuz oluyor bende onu öyle görünce kıyamıyorum iş güç hiç birşey umrumda olmuyor öylede olmalı bence bende çok düzenli biriyim ama oglum oyuncakları hep dagınık olsun istiyo onu da o uyurken topluyorum hiç birşey çocuklarımızdan önemli olmamalı bence hele ilk üç yaş çocugun kişilik ve öz güveninin olluştugu en önemli süreç şiddet mi aslaaaaa sizin o poposuna ufacık vurdum demeniz onun için o kadar ufak degil malesef onların dünyaları miniciik zaten tertemiz hele ki dünyada en güvendikleri kişiden anneden ters tepki görmeleri çok yanlış ne hakkımız var kii onların o minicik kalp lerini kırmaya cocuguna şiddet gösteren anneler bence mutlaka bir yardım almalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?