Kendimi Çok Kötü Hissediyorum (Kocam)

Begonya44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2023
15
7
34
Öncelikle herkese merhabalar,uzun süredir konularınızi takip ediyorum. birgün içimdeki dertleri buraya yazacağım aklıma gelmezdi nereden başlayacağımi bilemiyorum. yorumlarınız benim için değerli lütfen fikir verin
Ben 32 yaşındayım.10 yıllık evliyim (severek evlendik) 1 tane çocuğum var ellerinizden öper.Ben derdimi kimseye anlatamıyorum çok fazla sosyal çevrem yok ev hanımıyım çocuğum olmadan önce çalışma hayatım vardı.Sorun ne para ne pul kendi yağımızda kavrulan kimseye muhtaç olmayan, dışarıdan bakıldığında mutlu gibi gözüken bir aileyiz...
Eşim, bana sadece cinsel anlamda yaklaşıyor(sadece o zaman kendimi değerli hissettiriyor) onun dışında saçımı okşamaz,güzel bir söz söylemez ve sarılmaz.Oturup doğru düzgün sohbet edemeyiz etsekte sonunda tartışırız bana değer vermiyor bunları dile getirdiğimde anlar beni ama sonra bir kaç gün sonra yine aynı olur.Hamileyken son zamanlarda yataklari ayırdık çocuk 3 yasina girdi 1 aydır birlikte yatiyoruz oda tartismazsak. Sevgili olmadan önce çok koştu pesimden, sevgiliyken kapımızın onunde arabada yatardi tartışdığımizda... Ve bu icinde bulunduğum durum evlendiğimizden belli böyle, çirkin bi kadın değilim (10 kilo fazlam var eski kiloma dönmek için ) sabit mesleğim yok boşan diyenler olacak bir gelirimde yok şuanda kendimi iyi hissetmiyorum ne özgüven kaldı ne de bi degerim olduğunu hissediyorum özür dilerim cümleleri toparlayaniyorum

Evine bakan çocuğunu seven bir baba bizi bir eksiğimizi bırakmaz... Beni aldatmadığına eminim haftada bir belki arkadaşları ile bulusur bilirim nerede olduğunu telefonu istedigim zaman elimdedir,burdada sorun yok... Yukardada belirttim ne anlatacağımi bilemiyorum lütfen bide siz incitmeyin beni soru cevap şeklinde gidelimmi hepinize teşekkür ederim sevgiyle sağlıkla kalın...

Öncelikle herkese merhabalar,uzun süredir konularınızi takip ediyorum. birgün içimdeki dertleri buraya yazacağım aklıma gelmezdi nereden başlayacağımi bilemiyorum. yorumlarınız benim için değerli lütfen fikir verin
Ben 32 yaşındayım.10 yıllık evliyim (severek evlendik) 1 tane çocuğum var ellerinizden öper.Ben derdimi kimseye anlatamıyorum çok fazla sosyal çevrem yok ev hanımıyım çocuğum olmadan önce çalışma hayatım vardı.Sorun ne para ne pul kendi yağımızda kavrulan kimseye muhtaç olmayan, dışarıdan bakıldığında mutlu gibi gözüken bir aileyiz...
Eşim, bana sadece cinsel anlamda yaklaşıyor(sadece o zaman kendimi değerli hissettiriyor) onun dışında saçımı okşamaz,güzel bir söz söylemez ve sarılmaz.Oturup doğru düzgün sohbet edemeyiz etsekte sonunda tartışırız bana değer vermiyor bunları dile getirdiğimde anlar beni ama sonra bir kaç gün sonra yine aynı olur.Hamileyken son zamanlarda yataklari ayırdık çocuk 3 yasina girdi 1 aydır birlikte yatiyoruz oda tartismazsak. Sevgili olmadan önce çok koştu pesimden, sevgiliyken kapımızın onunde arabada yatardi tartışdığımizda... Ve bu icinde bulunduğum durum evlendiğimizden belli böyle, çirkin bi kadın değilim (10 kilo fazlam var eski kiloma dönmek için ) sabit mesleğim yok boşan diyenler olacak bir gelirimde yok şuanda kendimi iyi hissetmiyorum ne özgüven kaldı ne de bi degerim olduğunu hissediyorum özür dilerim cümleleri toparlayaniyorum

Evine bakan çocuğunu seven bir baba bizi bir eksiğimizi bırakmaz... Beni aldatmadığına eminim haftada bir belki arkadaşları ile bulusur bilirim nerede olduğunu telefonu istedigim zaman elimdedir,burdada sorun yok... Yukardada belirttim ne anlatacağımi bilemiyorum lütfen bide siz incitmeyin beni soru cevap şeklinde gidelimmi hepinize teşekkür ederim sevgiyle sağlıkla kalın...
Allah bağışlasın evladınizi. Saglikla büyütmek nasip olsun inşallah. Önce siz kendinize değer verin. Eşiniz size nasıl yaklaşıyorsa sizde öyle yaklaşın. Çift terapisini kabul ederse gitmenizi öneririm. Dilerim hersey güzel ilerlesin sizin için.

Hep devletten beklemekle olmuyor ki ama... Görünüş önemli ama tatlı dil de yılanı deliğinden çıkarıyor. Belki o da peşinden koşmaktan yoruldu. Biraz da sen sokul adamevl

Hep devletten beklemekle olmuyor ki ama... Görünüş önemli ama tatlı dil de yılanı deliğinden çıkarıyor. Belki o da peşinden koşmaktan yoruldu. Biraz da sen sokul adama.
Hep peşimden kosmadiki sevgiliyken diye belirttim bunuda yaptım aynı sekilde o an cevap verir sonrası yine aynı herşey anlık sanki

Kocanla flört etmeye çalış. Beraber sevgili gibi görüşün, dışarda buluşun, zaman geçirin. Yatak odanızı renklendirin, yatak odaları için oyunlar var.

Belki karakteri böyledir adamın.
Size değer verip vermediğini anlarsınız zaten, ha değer vermiyor diyorsanız bilemem.
Ama bahsettiğiniz şeyler sevgi kriterleri değil. Herkes sevgisini farklı şekilde gösterir.

Allah bağışlasın evladınizi. Saglikla büyütmek nasip olsun inşallah. Önce siz kendinize değer verin. Eşiniz size nasıl yaklaşıyorsa sizde öyle yaklaşın. Çift terapisini kabul ederse gitmenizi öneririm. Dilerim hersey güzel ilerlesin sizin için.
Teşekkür ederim cümlemizin.. eskiden hiç böyle degildim kendime değer verirdim. Onun yaklastığı gibi aynı sekilde yaklaşmak bana kendimi kötü bı insanmisim gibi hissettiriyor. o sorun olarak görmüyor gidecegini zannetmiyorum

Teşekkür ederim cümlemizin.. eskiden hiç böyle degildim kendime değer verirdim. Onun yaklastığı gibi aynı sekilde yaklaşmak bana kendimi kötü bı insanmisim gibi hissettiriyor. o sorun olarak görmüyor gidecegini zannetmiyorum
Karşına alıp konuş öyleyse. Sevgisinin bitip bitmedigini sor incindigini söyle. O sana sevgi göstermiyor ise sende gösterme demek istedim. Tek tarafli oldugunda insanin gururu cok kırılıyor.

Belki karakteri böyledir adamın.
Size değer verip vermediğini anlarsınız zaten, ha değer vermiyor diyorsanız bilemem.
Ama bahsettiğiniz şeyler sevgi kriterleri değil. Herkes sevgisini farklı şekilde gösterir.
Yani sadece cinsel anlamda bana yakın olması normalmi

Karşına alıp konuş öyleyse. Sevgisinin bitip bitmedigini sor incindigini söyle. O sana sevgi göstermiyor ise sende gösterme demek istedim. Tek tarafli oldugunda insanin gururu cok kırılıyor.
Hemde çok kırılıyor diyorumki acaba sadece alışkanlık mi bana olan davranış ve hiseetikleri bundan ibaretmi

Canım ilk etapta maddi olarak özgürlüğünü eline almaya bak. Ondan sonra otur duygularını anlat, terapi teklif et. Eğer hala yok sayarsa boşan derim.

bu muallakta yaşamaya devam etmenin bedelini sonra yıllarınızla ödersiniz aman dikkat sakın bu şekilde sürdürmeyin önleminizi alın. bence eşinizden bir kaç gün uzaklaşın kafanızı toplayın ve o sırada düşünün nasıl daha iyi hale gelebiliriz sorusunu sorun kendinize. bana siz de o da yorulmuşsunuz nefes almaya ihtiyacınız varmış gibi geldi. hem o kafasını dinler hem siz güç toplarsınız. ona bagımlı ve muhtaç gibi yaşamayın. zamanında peşinizden koşuyordu çünkü sizin kendinize ait bi hayatınız vardı ve o olsada olmasada bunu idame ettirebilecek güçteydiniz. şu an ise sizin eşinize ağır geldiğinizi hissettim. sanki böyle hayatınızı birleştirmişsiniz fakat sizinkisi iki ayrı hayatın bir araya gelmesi, bunun birleşerek büyümesi gibi olumlu değil. kendi hayatınızı kaybetmişsinizde eşinizinkine ortak olmuşsunuz gibi. bence sosyalleşin, en basitinden çocuğunuzu park'a çıkarıp diğer annelerle tanışabilirsiniz. hayatımızda anahtar çok yeterki görüp fark edebilelim ve kapıları açabilelim. siz böyle hareketsiz kaldıkça, aksiyonsuz kaldıkça, aksiyon alamazsınız ne yazık ki bu böyle..

Ben sizin evliliğinizde çok ciddi bir sıkıntı göremedim. Bazı problemlerinizin çift terapisiyle hal olacağını düşünüyorum. Eşinizi terapi için ikna etmeye çalışın baktınız olmuyor yolları ayırsınız

İlk etapta boşanacak bir sorun değil. Sürekliliği olursa artar.
Bazı zamanlar bu tür yıpranmışlıklar oluyor. Karşılıklı davranışlarla düzeliyor. Bazen flört etmeyi unutuyoruz. Evliliklerde "Sevgili" kıvamına gelmek için bazen kadının hareket etmesi ortamı hazırlaması gerekiyor. Düzelir umarım en kısa zamanda. Kavga etseniz bile ayrı yatakta yatmak istemediğimizi söyleyin.

Monotonlaşmiş evlilik... Bir arkadaşın dediği gibi siz sokulun.. sevip okşayın. Tatlı sözler söyleyin. Flört edin... işe yarar...

X