• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi çok güçsüz hissediyorum. Eşim...

Rozi-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2021
277
535
18
Eşimle aramızda sıkıntılar ve sorunlar var. Önceden kendimi biraz da olsa savunan konuşabilen ben şimdi böyle o kadar korkak ve özgüvensiz birine dönüştüm ki anlatamam. Beni sindirdi mi ne yaptı bilmiyorum. Geceleri kabuslar görüyorum nefes alamıyorum. Adam hala sözleriyle beni kırmaya canımı acıtmaya devam ediyor. Her şeye karışan ve laflarıyla beni döven annesiyle içli dışlı olmak istemediğim için tartışıyorum ama bana sen delisin diyor. Evlenme aşamasında psikolojik destek almıştım. Onu başıma kakıp duruyor her fırsatta. Deli değilsemde bu gidişle eşim beni delirtecek. Psikolojik destek almak delilik mi oluyor. Aramızda ufak bir tartışma olsun hemen senin psikolojik sıkıntıların var diyor. Ben sorunlarımın o kadar farkındayım ki hep kendi isteğimle gittim ve çok iyi geldi. Anksiyete problemim vardı, atlattım. Eşim yüzünden tekrar nüksetti şuan. Haklı olduğum zaman bile tartışmaya korkuyorum şuan çünkü bana deli muamelesi yapıyor hemen. Bu konuda niye bu kadar güçsüz hissediyorum bilmiyorum. Sanırım suçluluk psikolojisine soktu beni. Sanki ben sorunluyum etiketi yapıştı üzerime. Kompleks oluştu gibi. Psikolojik destek aldığımı ailesinede söyler diye korkuyorum. Zaten allahtan arıyorlar... ellerine güzel bir koz vermiş olurum diye korkuyorum. Şimdi tekrar terapiye ihtiyacım var gitmek istiyorum ama eşim bunu diline dolar durur dalga geçer beni rezil eder :KK43: ne yapıyım sizce

Psikolojik şiddet görüyorsunuz. Boşandığınızda da etrafa psikolojik sorunları vardı diyip aklanmaya çalışacakdır muhtemel. Böyle tipler olabilirler tabi biz tanımıyoruz nihayetinde. Siz ölçer biçersiniz ama size böyle konuda destek olması gerekirken köstek oluyorsa alın karşınıza güzelce konuşun bence.

Eşimle aramızda sıkıntılar ve sorunlar var. Önceden kendimi biraz da olsa savunan konuşabilen ben şimdi böyle o kadar korkak ve özgüvensiz birine dönüştüm ki anlatamam. Beni sindirdi mi ne yaptı bilmiyorum. Geceleri kabuslar görüyorum nefes alamıyorum. Adam hala sözleriyle beni kırmaya canımı acıtmaya devam ediyor. Her şeye karışan ve laflarıyla beni döven annesiyle içli dışlı olmak istemediğim için tartışıyorum ama bana sen delisin diyor. Evlenme aşamasında psikolojik destek almıştım. Onu başıma kakıp duruyor her fırsatta. Deli değilsemde bu gidişle eşim beni delirtecek. Psikolojik destek almak delilik mi oluyor. Aramızda ufak bir tartışma olsun hemen senin psikolojik sıkıntıların var diyor. Ben sorunlarımın o kadar farkındayım ki hep kendi isteğimle gittim ve çok iyi geldi. Anksiyete problemim vardı, atlattım. Eşim yüzünden tekrar nüksetti şuan. Haklı olduğum zaman bile tartışmaya korkuyorum şuan çünkü bana deli muamelesi yapıyor hemen. Bu konuda niye bu kadar güçsüz hissediyorum bilmiyorum. Sanırım suçluluk psikolojisine soktu beni. Sanki ben sorunluyum etiketi yapıştı üzerime. Kompleks oluştu gibi. Psikolojik destek aldığımı ailesinede söyler diye korkuyorum. Zaten allahtan arıyorlar... ellerine güzel bir koz vermiş olurum diye korkuyorum. Şimdi tekrar terapiye ihtiyacım var gitmek istiyorum ama eşim bunu diline dolar durur dalga geçer beni rezil eder :KK43: ne yapıyım sizce
Eşiniz ve ailesi size psikolojik şiddet uyguluyor. Böyle bir insanla evli kalmaya devam etmek sizin bileceğiniz iş elbette. Ama zamanla durumunuz daha da kötüleşecektir diye düşünüyorum.

Çocuk var mı ? Yoksa neden bir kere yaşayacağın hayatı kendine zehir ediyorsun ki ? Canının hiç mi kıymeti yok ?
Madem eşiniz size deli diyor siz de öyle davranın . Alttan almayın , o sizi idare etsin madem . Anasını danasını başlarım deyip cinnet geçirin . Sessizlerin üstüne daha çok geliyor insanlar . Size hakaret ettiği her seferinde siz de susmayın , en iyi ihtimalle boşanırsınız .

Eşiniz ve ailesi size psikolojik şiddet uyguluyor. Böyle bir insanla evli kalmaya devam etmek sizin bileceğiniz iş elbette. Ama zamanla durumunuz daha da kötüleşecektir diye düşünüyorum.

Annesine temizliğe gitmiştim iki üç sefer. En son evi badana yapmışlar her yer batmıştı beni çağırmıştı. Başta gitmek istemedim ama eşim yarın bir gün seninde ihtiyacın olur diye diye ikna etti. Kendi kızları yakın olmasına rağmen gelmedi ben gittim. Kaynanam yaşlı değil eli ayağı tutuyor. Benden iyi iş yapar. Bide yardımcı kadın vardı. Üçümüz aynı odadayız. Kadın dedi ki bu zamanın gelinleri hiç iş yapmıyor. Kaynanam da ee yapmazsa yaptırırlar dedi. O güne kadar her şeyine sustum ama bu lafı çok zoruma gitti. Sonra akıllandım ve kendisine mesafe koymak istedim ama suçlu olan deli olan ben oldum. Ki bu laf üzerine belkide ortalığı ayağa kaldırmam gerekirdi ama ben ne yaptım sustum duymamazlıktan geldim. Saygısız olmayayım diye sustukça üzerime geldiler. Soğuk durdum sadece yine kötü oldum

Son düzenleme:
Çocuk var mı ? Yoksa neden bir kere yaşayacağın hayatı kendine zehir ediyorsun ki ? Canının hiç mi kıymeti yok ?
Madem eşiniz size deli diyor siz de öyle davranın . Alttan almayın , o sizi idare etsin madem . Anasını danasını başlarım deyip cinnet geçirin . Sessizlerin üstüne daha çok geliyor insanlar . Size hakaret ettiği her seferinde siz de susmayın , en iyi ihtimalle boşanırsınız .

Çocuk yok. Haklısınız ama o kadar sinmişim ki tepki versem herkes beni suçlarsa diye korkuyorum. Saygısız kötü derler diye çekiniyorum. Çok saçma belki farkındayım. Acilen gücümü geri kazanmalıyım ama nasıl bilmiyorum

Son düzenleme:
Adam kendisinin ruh hastası olduğunun bal gibi farkında.

Insan bu laflari derken bi gün kendisinin de en kral bir tımarhaneye düşeceğini hesap edebilmeli değil mi?

Değil işte. Sadece akli basında insanlar ne olacağım der.

Sizin eşiniz diyemez. Çünkü aklı yok.

Böyle hayatınızın herhangi bir döneminde uzlaşabileceginizi sanmıyorum.

Psikolojik destek almadım hiç. Ama kocanız olacak ruh hastasina asabım çok bozuldu.

1 kaşık suda boğarım onu

Sen kadınsın güçlüsün bi tanesin.
Eşin olmadan önce de vardın onu hayatından def ettikten sonra da var olacaksın. ama o adamla yaşadığın sürece enerjini sömürecek seni yok edecek kişiğini benliğini yitirip kaybolacaksın....

Çocuk yok. Haklısınız ama o kadar sinmişim ki tepki versem herkes beni suçlarsa diye korkuyorum. Çok saçma belki farkındayım. Acilen gücümü geri kazanmalıyım ama nasıl bilmiyorum
Kim suçluyor ise ona teklif edip, '' Hadi ben boşuyom, gaptırmayın kimselere bu yiğidi, alın ailenize damat diye sokun, sosyopat anası ile ailenizin içine alıverin kenetlenin bir olun birlik olun ahahahah. '' diyemiyor musunuz? Deliymişsiniz ya hani. Madem öyle de böyle de deli damgası kaçınılmaz, bari boşa yemeyin.

Son düzenleme:
Çocuk yok. Haklısınız ama o kadar sinmişim ki tepki versem herkes beni suçlarsa diye korkuyorum. Saygısız kötü derler diye çekiniyorum. Çok saçma belki farkındayım. Acilen gücümü geri kazanmalıyım ama nasıl bilmiyorum
Küçük adımlarla başla , seni üzünce önce gözlerini belerte belerte ne dediiiiiinnn de . Sonrasında dozunu arttır . Salata yaparken seni sinirlendirirse hızlı ve sert bir şekilde doğra sebzeleri . Olmadı eşine fırlat maydanozu sus artık al şunları temizle deyin . Ben cinnet modunun size güç getireceğine inanıyorum .
Gece uyanırsan mesela eşine dik dik bakarken onu da uyandır , senden azıcık korksun .

Valla yeminle aynı benim başımda var.Tedavi gördüm ilk kavgada deli dedi bana.O gün evi terk ettim ama barıştık tabi.Sonra tedaviye zorladım asıl onun psikolojik sorunları var.Gitmedi gitmez çünkü aslında biliyorlar kendinde sıkıntı olduğunu.En son tartışmamız da senin yüzünden böyle oldu dedim madem tedavi olmak dedilik al sana delil bosanalim daha iyi deli olmak ,cezai ehliyetim olmaz de bakım.Deli mi oluyorsun akıllı mi.

Hanimlar konuyu dagitmadan bir sey sormak istiyorum ben de. Gecmiste alinan antidepresanlar psikolojik tedaviler vs bosanirken cocugun velayetini almada sorun olur mu ?

Bosanin

Back
X