Eşimle aramızda sıkıntılar ve sorunlar var. Önceden kendimi biraz da olsa savunan konuşabilen ben şimdi böyle o kadar korkak ve özgüvensiz birine dönüştüm ki anlatamam. Beni sindirdi mi ne yaptı bilmiyorum. Geceleri kabuslar görüyorum nefes alamıyorum. Adam hala sözleriyle beni kırmaya canımı acıtmaya devam ediyor. Her şeye karışan ve laflarıyla beni döven annesiyle içli dışlı olmak istemediğim için tartışıyorum ama bana sen delisin diyor. Evlenme aşamasında psikolojik destek almıştım. Onu başıma kakıp duruyor her fırsatta. Deli değilsemde bu gidişle eşim beni delirtecek. Psikolojik destek almak delilik mi oluyor. Aramızda ufak bir tartışma olsun hemen senin psikolojik sıkıntıların var diyor. Ben sorunlarımın o kadar farkındayım ki hep kendi isteğimle gittim ve çok iyi geldi. Anksiyete problemim vardı, atlattım. Eşim yüzünden tekrar nüksetti şuan. Haklı olduğum zaman bile tartışmaya korkuyorum şuan çünkü bana deli muamelesi yapıyor hemen. Bu konuda niye bu kadar güçsüz hissediyorum bilmiyorum. Sanırım suçluluk psikolojisine soktu beni. Sanki ben sorunluyum etiketi yapıştı üzerime. Kompleks oluştu gibi. Psikolojik destek aldığımı ailesinede söyler diye korkuyorum. Zaten allahtan arıyorlar... ellerine güzel bir koz vermiş olurum diye korkuyorum. Şimdi tekrar terapiye ihtiyacım var gitmek istiyorum ama eşim bunu diline dolar durur dalga geçer beni rezil eder
ne yapıyım sizce