Kendimi çok çirkin hissediyorum

Rizelikiz5353

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
101
28
31
Merhaba kızlar ben 23 yaşındayım bı çocuğum var ama çocuk doğduktan sonra neredeyse hiç bişey yapmıyorum bir buçuk senedir kendimi öyle saldım ki evden cikamadigim için hastaneye bile zor gidiyorum yani bu yüzden 20 kilo aldım karnım aşırı catladi ve sarkti çok kötü görünüyor ben bile bakamıyorum bedenime ayrıca bakımsızlıktan cildim karardı koyu renkler oluştu ve galiba yüz üstü yatmaktan cildim aşağıya doğru sarkiyor resmen yaşlandım sanki 30 yaşındayım hiç bir guzelligim kalmadı kendimi çok çirkin hissediyorum bu yüzden esimdende uzaklastim biraz bana baksın istemiyorum bı gün alışverişe çıkıp arkadaşlarımla karşılastim onlarin o aşağılayıcı bakışlarını görünce eve gelip sabaha kadar ağladım sonra diyete girdim 20 günde 7 kilo verdim hala devam ediyorum ditetime hedefim 50 kiloya inmek birde burnumu yaptircam bunu yıllardır kafama takıyorum hem kendim için hem esimin beni güzel görmesi için şu aralar doktor arıyorum yani komple bı değişime giriyorum onerebilceginiz biseyler varsa yazın lütfen

20 günde 7 kilo çok sağlıksız. Giden de yağ değildir zaten , bu kadar hızlı verilen kilo üzgünüm ama kalıcı olmuyor. Anlattıklarından psikolojinin biraz bozulmuş olduğu sonucuna vardım, belki doğum sonrası bunalımı falandır bilmem ama inan bu ruh halinle nereni yaptırırsan yaptır memnun kalmazsın zaten. Önce bir ruh sağlığın için yardım alsan, bir psikologla görüşsen, birkaç görüşme sonrasında geri dönüşü olmayan konularda karar versen daha sağlıklı olur..

Yazdıklarında haklısın genç yaşta anne olma çok yaramaz bir çocuk bir anda arkadaşlarından uzaklaşma eve kapanma ve ben çalışan biriydim artık çalışamıyorum kendi paramı kazanamamak hepsi insanın psikolojisini bozuyor tabi ama ben kötüyüm tedavi olmam lazım diyince kendimi dahada kötü hissediyorum bu yüzden bu cümleyi kurmuyorum gayet iyiyim çok şükür bunların hepsini atlaticam cocugumu en iyi şekilde sevgiyle büyütüp tekrar işe gircem hemde çok güzel bı bayan olarak diyorum kendi kendime

Madem mutlu olmadığını, birşeylerin ters gittiğini anladin; bence dişini sık ve yaşının hakkını ver.. kendine çeki düzen vermeye bak! sağlıklı bir şekilde!

Sanki 30 yasindayim demissin de 30 lu yaslar bir bayanin en guzel cagi :) Hicbir guzelligi kaybetme cagina gelene kadar senin daha bir suru yolun var, erkenden yasayip tuketmissin bircok seyi, bence senin hislerin bundan kaynakli.
30 yaşındaki kadınlar çirkindir demiyorum ki orda ne demek istediğimi anladın bence ewt herşeyi hızlıca yaşadım pişman mıyım bilmiyorum aslında değilim gibi ya eşimi çok seviyorum cocugumu da sadece dış gorunusume taktım ben güzel görünmek istiyorum çünkü etrafimdaki herkes güzel arkadaşlarım kız kardeşlerim kuzenlerim fln

Anlamadım niye ki

Etrafında seni kurtaracak bir süperman bekleme diyorum.
Bahanen olmamalı canın yanıyorsa bir şeyler yapman gerekiyor örnek fitness veya sağlam koşu ki bir yerden başladın mı gerisi gelir ama hiç o kadar kilo almadım bunu seni rencide etmek için söylemiyorum yanlış anlama.Kiloları vermek konusunda sorumlusun çok diyorum.

Yeterince canın yanmıyor olabilir mi ?
Spora başla bence arkadaş çevreni de ikna edersen daha bir motive olursun tıpkı altın günü gibi düzenli hani :)

İnşallah istediğine kavuşursun buda ne kadar canının acıdığıyla bağlantılı

Ben senden 2 yas büyügüm 25 yasindayim benimde 1 cocugum var ve ikincisi yolda ama kesinlikle senin gibi düsünmüyorum yani ben kendime vakit ayirmaya calisiyorum cildime bakim yapiyorum giyinmeyi süslenmeyi hala cok seviyorum.. sende yapa bilirsin aslinda? Cocugu biraka bilecegin hic kimsen yokmu? Belki bir gün biraksan annen veya kayinvaldene.. alisveris yaparsin ne bileyim güzel kiyafetler makyaj malzemeleri güzel kokular.. sacina yenilik.. insana iyi geliyor inanki.. kilo yönünden bisey diyemiycem tanimiyorum seni ama birden cok verme gülüm yoksa geri alirsin sagliksiz olur..

Madem mutlu olmadığını birşeylerin ters gittiğini anladin bence dişini sık ve yaşının hakkını ver kendine çeki düzen vermeye bak sağlıklı bir şekilde
Ewt bende öyle düşünüyorum önce bu kiloları vercem hemen yarın randevum var doktorda dislerime tel taktirmayi düşünüyorum biraz kaydı 20 lik dış çıkınca sonra saçlarımı boyatcam gri yapcam bakalım nasıl olcak en onemlisi estetik ameliyat ama işte iyi bı doktor bulmam gerek kaportayi yeniliyorum

Sanki 30 yasindayim demissin de 30 lu yaslar bir bayanin en guzel cagi :) Hicbir guzelligi kaybetme cagina gelene kadar senin daha bir suru yolun var, erkenden yasayip tuketmissin bircok seyi, bence senin hislerin bundan kaynakli.
Tam aynısını yazıcaktım :)
30 lu yaşların neyi varmış en olgun özgüvenli ve kimi zaman bakımsızda olsam çekici ve güzel hissediyorum

Spora yazildim bile 7 kilo verdim dahada vercem inşallah ben estetik konusunda sakin yapma dedim sandım burun estetiği yaptırmak istiyorum

Tam aynısını yazıcaktım :)
30 lu yaşların neyi varmış en olgun özgüvenli ve kimi zaman bakımsızda olsam çekici ve güzel hissediyorum
Yanlış yazmışım pardon 50 fln yazmaliydim şimdi biri cikipta 50 yasin nesi varmış demesin demek ki sen gerçekten güzel bir bayansin ama ben değilim

Bu yaşta estetik ameliyata baslarsan kirkinda yapilmadik yerin kalmaz
Yazık günah genceciksin
Güzelliği içinde hissetmedik ten sonra dilediğince ameliyat ol faydası olmaz
Önce kendini motive etmeyi öğren sonra modifiye et

Yaslandim sanki 30 yasinda gibi hissediyorum hicbir guzelligim kalmadi demissin, ben yazdiklarini soyledim.. 30 yasina gelen kadinlar yasli mi ya da tum guzelliklerini kaybetmisler midir sence?
Boyle bir algi kompozisyonu yaratmissin o yuzden ben de boyle dusunmedigim icin muhalefet oldum ister istemez.

Allah'ım naptilar kadına oyle izleyemedim öyle bişey düşünmüyorum çok şükür zaten bı sezeryan doğum yaptım mecburi zor toparlandim iki haftada ve hala karnımdaki ince kesiyi gördükçe içim aciyor

Yanlış yazmışım pardon 50 fln yazmaliydim şimdi biri cikipta 50 yasin nesi varmış demesin demek ki sen gerçekten güzel bir bayansin ama ben değilim
Yoo aksine, aylardır uğraştığım bazı dertlerimden dolayı adetlerimde yumurta çatlamıyor. Oda yüzümde ergen gibi sivilce lekelerine neden oluyor. Saçlarım desen üst taraf nerdeyse %60ı beyaz dip boyası gelince 3 renk oluyo tepem ve doğumdan sonra kalmak istediğim kilodan nerdeyse 5-6 kilo fazladan verdim boyuma göre fazla zayıf duruyo gibi geliyo vs vs..
ama yinede aynada kendimi alımlı görüyorum. Güzel giyinip güzel gülüyorum. İçim kan ağlıyo şu sıra ama gülüyorum.
Gülmeyi seven kadınları severim, gülen her kadın adriana lima ya bin basar bana göre :)

Böyle bir algı oluşturmaya çalışmıyorum tabiki zaten alttaki konuşmalarda düzelttim yanlış yazdığımı belirttim bı anda 30 yaziverdim yani sonuçta 7 yıl sonra bende 30 olcam çok değil sadece yanlış yazdım algı malgi anlamam zaten o işlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…