• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller kendimi çok çirkin hissediyorum :(

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Merhaba millet her zaman kusur bulmaya bayılır sen onlara inanıp kendini çirkin hissetme sakın.Benim 26 yaşıma kadar cildim de tek bir leke bile yoktu.26 yaşımda birden yüzüm sivilcelenmeye kızarmaya başladı.3 senedir bu sorunla uğraşıyorumEn çok ablam taktı her seferinde yüzün ne kötü oldu deyip durdu.Ben de kafama taktım ama öyle değil dr a gittim verdiği kremler daha fena yaptı yüzümü.Tedavimi kendim buldum güneşe alerjim var günde 2 defa güneş kremi kullanıyorum.Bir de rutin yüzümü pleengli jel temizleyeci ile temizliyorum.Bir de bir tavsiyem daha olacak zemzem suyu yüze çok iyi geliyor sivilcelere özellikle doğal antibiyotik.Tonik gibi kullanabilirsin.

merhaba.aynen bende de öyle oldu ben ergenlikte sivilce nedir bilmedim.sonradan oldu.benim annemde çok takıyor her sabah gözlükle yüzüme bakıyor.o benden daha evhamlı.daha çok dert ediniyor.sen yüzünü hangi marka pleengli jel temizleyi kullanıyorsun?bana doktor solante pigmente verdi onu kullanıyorum güneş kremi olarak.

çok saolun.gerçekten ben hayata 27sinde tekrar başlayan birisiyim.daha önceleri bir amacı olmayan elalem ne derse diye yaşayan biriydim ama şimdi kabuğumu kırdım.kendime yol belirledim.sınava girdim aöf ama okul öncesi öğretmenliği okuyorum hemde çalışıyorum.elalemde o zaman söylendi bu yaştan sonra okuyup ne yapacan diye ama ben takmadım hala takmıyorum ama psikolojimmi bozuldu neyse kendimimle uğraşıyorum bir de onların öyle söylemesi tuzla biber oldu :(

Sana bir şey söyleyecem . Bu senin yüzünden dolayı olan bir durum değil hele ki bu tepkileri sana kızlar söylüyorsa . Daha şuanda başıma bir olay geldi ve aklıma direk sen geldin . Saçlarımın ucunu maşa yaptım ben gayet dogal kuzenım geldı (kız) direk görur gormez ayy saca bak dedı . Bende sert tepkı verdim ne varmıs dıye . Ama herseyde boyledır ha bir şey alırım begenmez , saçımı yaparım begenmez , makyaj yaparım begenmez hep bir laf söyler . Düşün bu insanda candan kandan biri ama insanoğlu... Severler karşındakini boşboş eleştirmeyi yada böyle garip tepkiler vermeyi .
Ben takmıyorum artık sende ayy ne olmus ayy gececek mi diyenlere gül geç...

merhaba.aynen bende de öyle oldu ben ergenlikte sivilce nedir bilmedim.sonradan oldu.benim annemde çok takıyor her sabah gözlükle yüzüme bakıyor.o benden daha evhamlı.daha çok dert ediniyor.sen yüzünü hangi marka pleengli jel temizleyi kullanıyorsun?bana doktor solante pigmente verdi onu kullanıyorum güneş kremi olarak.

belki de annen çok üzülüyor bu duruma senin üzüleceğin aklına gelmiyor benim ablam gibi.Sana şöyle söyleyeyim canım dr papulex jel temizleyici vermişti o yaramadı yüzüme garnier yüz temizleme jelini kullandım iyi geldi.Güneş kremi yine papulex kullanıyorum.Sebamed güneş kremi de iyi bu arada.

diğer insanları boşver takma... bu tarz insanlar aslında kendileri kompleksli oldukları için, kendi bazı kusurlarından rahatsız oldukları için başkalarına bir şey söylemek isterler.. neden? çünkü kendi eksiklerini kapatmak istedikleri, kendilerindeki o özellikleri saklamak istedikleri için... o yüzden takma.. kafanı önüne eğeceğine kaldır. dik tut. insanlardan gözlerini kaçırma tatlım.. gözlerinin içine bak. ve gülümse. sen kendini sev.. kendine sarıl.. ne kadar takmazsan o kadar görünmez olurlar.

Kuzum senin çevrendeki insanlar gerçekten de dangalak , hanzo ve densiz. :47:

Ne demek yüzüne ne oldu ? Ne olmuş olabilir Allah aşkına, ya sivilcedir ya da hastalıktır. Sivilceyse ne olduğu belli, sormanın ne alemi var ; hastalıksa zaten bu yüzden morali bozuk bir insana bunu hatırlatmanın ne alemi var ? :47:

Bu insanlar neyin peşinde çözemedim valla :47:

Sivilceyse de hastalıksa da ilaçla geçiyor yeter ki sen bu konuyu kafana takma.......cilt + saç hastalıklarındaki 1 numaralı etken stres demişti doktorum bana.

Son düzenleme:
iyi günler.aslında ne yazcağımıda bilmiyorum.psikolojim bozuldu.yüzümde rozea hastalığı oluştu iki yıldır belirgin kızarıyordu şimdilerde yerini sivilcelere bıraktı.ben ne kadar takmasamda etrafımda ki herkes yüzüne ne oldu diye soruyor.bunaldım onlardan doktora gittim.tedavisi yok diyince tuhaf hissettim kendimi :(.çalışıyorum.çalıştığım yere gelen insanların yüzüne bakmıyorum.sivilceler yüzünden kendimi çirkin hissediyorum.bize ne bundan demeyin sakın yardım edin bana.yaşım 29 ve bekarım.ama kendimden hiç umudum yok.çok yoruldum herşeyden herkesten.

öncelikle geçmiş olsun canım..

benimde arkadaşımda stresten dolayı yüzünde büyük büyük sivilceler çıkmıştı hatta bu sivilceler yaraya dönüşmüştü doktora gitti ve 5-6 aylık bir tedaviyle sivilcelerinden tamamen kurtuldu..

etrafındakilerin söylediklerine kafana takma moralini yüksek tutmaya çalış..

moralle herşeyin üstesinden gelinebileceğine inanıyorum

Konu, icerigi nedeniyle ilgili başlığa tasinmistir.

Back
X