Hilall çok kötüyüm. Bir problem yok diye biliyosun ugrasiyorduk bebek icin. Korunmadik yani.. tek bir problem olsa neyse ama rahim agzina dikiş kan pihtilasmasi rahim kucuklugu hangi birini tedavi edecekler. Allahim nolur yardim et..........
son ana kadar yasiyordu iki bebegimde. Once suyum geldi sonra dogum oldu...
daha adetime var kuzu.. ama Korunmadik o yuzden suphem var..
daha adetime var kuzu.. ama Korunmadik o yuzden suphem var..
Basin sagolsun canm allah bi daha yasatmasin.. benimde 21.haftalik ve 18.haftalik kaybim var. 18.haftalik olanda serklaj vardi ama yinede olmadi. Birgun once 4.30 olan rahim agzi bi iki saat icinde acilmisti. Siddetli sanci yuzunden. Doktorum rahim agzi yetmezligi degil bu dedi. Vucut atiyo yabanci olarak algiliyo falan dedi. Genetikte bi sorun cikmadi bugun rahim filmi cektirdim. Acaba rahmim kucuk mu diyorum bende. Sen ne durumdasin bebek var miElim kolum bağlandı. Ilk bebegimi 18 haftalik erken dogumla kaybettim. Ikinci bebegimi 20 haftalik ken erken dogumla kaybettim. Kendi doktorumdan baska sifa hastanesinde arastirildi ve HOMOZIGOT yani kan pihtilasmasi dendi. Hamile kaldiginda iğne vurulacaksin dediler. Doguma kadar... bu sabah kendi doktorumu aradım kan pihtilasmasi cikti dedim hayir dedi.senin bebeklerin son dakkaya kadar yasiyorlardi dedi.kan pihtilasmasiinda anne karnininda ölüyormus.Asil derdim simdi başlıyor. Cunku bana dediki senin boyun uzun kilon normal ama rahmin vucuduna gore kucuk. Bu yuzden dogum gerceklesmis olabilir dedi. Ne yapacagim...? Dedim . Rahim filmi cekilecek dedi. Eger kan sulandirici ilac kullanirsan ufak bir kanamada bebegi kaybedrrz dedi. Veee.. hamile kaldigimda 12. Haftada serklaj yani rahim agzina dikis aticaz acilma olmasa bile dedi. Nolur biri bisey desin. Aglama krizi geciriyorum...... en iyi doktorlara gideceğim ama suan hamile olabilirim, ve hamileysem kan sulandirici kullanmam gerekiyormu gerekmiyor mu bil mi yo rum,,,,! Aklimi yitiricem. Yasayan varsa beni rahatlatsin yalvaririrm... ayni şeyleri yasamak istemiyorum. ?.
canım seninle haberleşicektik seni burda buldum... bi dr.a gittim tanıdığımızın arkadaşı diye durumu anlattım üniversitede yrd. doç senin durumun kesinlikle servikal yetmezlik dedi ilginçtirki ikinci doğumumdaki dr.la aynı odayı paylaşıyormuş o dr.da geldi ben siz septum var demiştiniz dedim biri septum diyo biri yetmezlik hiç içimi rahatlatmadılar net bişey demediler rahim filmi çekildikten sonra belli olur heraldeBasin sagolsun canm allah bi daha yasatmasin.. benimde 21.haftalik ve 18.haftalik kaybim var. 18.haftalik olanda serklaj vardi ama yinede olmadi. Birgun once 4.30 olan rahim agzi bi iki saat icinde acilmisti. Siddetli sanci yuzunden. Doktorum rahim agzi yetmezligi degil bu dedi. Vucut atiyo yabanci olarak algiliyo falan dedi. Genetikte bi sorun cikmadi bugun rahim filmi cektirdim. Acaba rahmim kucuk mu diyorum bende. Sen ne durumdasin bebek var mi
canim bende rahim filmi cektirdim hic bir sorun yok dediler ama inanmak gelmiyor icimden. Madem sorun yok neden oluyor bu erken dogum . Gelecek ay korunmayi birakacagim cunku garantisi yok. Bana rahim agzi yetmezligi degil dediler ama yinede sonraki gebeliktede serklaj yapacaklarini soylediler. Uc doktora gittim arastirma hastanelrrinde ucude ayni fikirde. Bu seferki serklaj daha yukardan yapilacakmis. Ilac tedavisi uygulanmasi lazim ama insallah ince dusunen bi doktor bulurum allah yardimcimiz olsuncanım seninle haberleşicektik seni burda buldum... bi dr.a gittim tanıdığımızın arkadaşı diye durumu anlattım üniversitede yrd. doç senin durumun kesinlikle servikal yetmezlik dedi ilginçtirki ikinci doğumumdaki dr.la aynı odayı paylaşıyormuş o dr.da geldi ben siz septum var demiştiniz dedim biri septum diyo biri yetmezlik hiç içimi rahatlatmadılar net bişey demediler rahim filmi çekildikten sonra belli olur heralde
seni anlıyorum ama o kadar allak bullak ki zihnim sadece iyi şeyler olacağına inanmak en doğrusucanim bende rahim filmi cektirdim hic bir sorun yok dediler ama inanmak gelmiyor icimden. Madem sorun yok neden oluyor bu erken dogum . Gelecek ay korunmayi birakacagim cunku garantisi yok. Bana rahim agzi yetmezligi degil dediler ama yinede sonraki gebeliktede serklaj yapacaklarini soylediler. Uc doktora gittim arastirma hastanelrrinde ucude ayni fikirde. Bu seferki serklaj daha yukardan yapilacakmis. Ilac tedavisi uygulanmasi lazim ama insallah ince dusunen bi doktor bulurum allah yardimcimiz olsun
Genetik test rahim filmi ve diger testlerimi aldim hic bi sorun yok yapilacak biseyde yok deneyeceksin dediler banaseni anlıyorum ama o kadar allak bullak ki zihnim sadece iyi şeyler olacağına inanmak en doğrusu
canım korkmaa dua et geçmişte yaşadıkların bir imtihandı ve geçti Cenab-ı Hakk'ın rahmetine itimad et. benim dr. um üçüncü bi ihtimalden bahsetmişti ama bana mantıklı gelmedi onu söyleyip moralini bozmak istemiyorum senin bi sorunun yok o zaman sıkıntılı günlerin geride kaldı bide manevi vazifelerini de yap dua boyutunda... ama dikiş mutlaka attır.. progestanı da kullan... magnezyumda alırsın ilerleyen haftalarda sen tedbirini al Rabbim dilerse olurGenetik test rahim filmi ve diger testlerimi aldim hic bi sorun yok yapilacak biseyde yok deneyeceksin dediler banabu sonuclara gore ilac tedavisi bile onerilmez cunku gayet normal dedi arastirma hastanesindn docent bi doktor .... cok morelim bozuk
ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN AMA TEK DOKTORA BAĞLI KALMAYIN DERİM ÇÜNKÜ KAN PIHTILAŞMASI BENDEDE VAR KROMOZON TESTİYLE ORTAYA ÇIKTI SİZDE YAPTIRIP BU TESTİ AYNI SONUCU ALDIYSANIZ DOKTOR KONTROLÜNDE İLACI KULLANABİLİRSİNİZ VE KESİNLİKLE STRES YAPMAYIN DERİM ÇÜNKÜ HAMİLEYSENİZ BEBEĞE ÇOK ÇOK ZARARI OLABİLİR..Elim kolum bağlandı. Ilk bebegimi 18 haftalik erken dogumla kaybettim. Ikinci bebegimi 20 haftalik ken erken dogumla kaybettim. Kendi doktorumdan baska sifa hastanesinde arastirildi ve HOMOZIGOT yani kan pihtilasmasi dendi. Hamile kaldiginda iğne vurulacaksin dediler. Doguma kadar... bu sabah kendi doktorumu aradım kan pihtilasmasi cikti dedim hayir dedi.senin bebeklerin son dakkaya kadar yasiyorlardi dedi.kan pihtilasmasiinda anne karnininda ölüyormus.Asil derdim simdi başlıyor. Cunku bana dediki senin boyun uzun kilon normal ama rahmin vucuduna gore kucuk. Bu yuzden dogum gerceklesmis olabilir dedi. Ne yapacagim...? Dedim . Rahim filmi cekilecek dedi. Eger kan sulandirici ilac kullanirsan ufak bir kanamada bebegi kaybedrrz dedi. Veee.. hamile kaldigimda 12. Haftada serklaj yani rahim agzina dikis aticaz acilma olmasa bile dedi. Nolur biri bisey desin. Aglama krizi geciriyorum...... en iyi doktorlara gideceğim ama suan hamile olabilirim, ve hamileysem kan sulandirici kullanmam gerekiyormu gerekmiyor mu bil mi yo rum,,,,! Aklimi yitiricem. Yasayan varsa beni rahatlatsin yalvaririrm... ayni şeyleri yasamak istemiyorum. ?.
arkadaşım hsg çektirdim bişey çıkmadı rahim ağzı yatmezliği dikiş diyolar sen pıhtılaşma testi yaptıdın mıcanim bende rahim filmi cektirdim hic bir sorun yok dediler ama inanmak gelmiyor icimden. Madem sorun yok neden oluyor bu erken dogum . Gelecek ay korunmayi birakacagim cunku garantisi yok. Bana rahim agzi yetmezligi degil dediler ama yinede sonraki gebeliktede serklaj yapacaklarini soylediler. Uc doktora gittim arastirma hastanelrrinde ucude ayni fikirde. Bu seferki serklaj daha yukardan yapilacakmis. Ilac tedavisi uygulanmasi lazim ama insallah ince dusunen bi doktor bulurum allah yardimcimiz olsun
arkadaşım testi nerde yaptırdınALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN AMA TEK DOKTORA BAĞLI KALMAYIN DERİM ÇÜNKÜ KAN PIHTILAŞMASI BENDEDE VAR KROMOZON TESTİYLE ORTAYA ÇIKTI SİZDE YAPTIRIP BU TESTİ AYNI SONUCU ALDIYSANIZ DOKTOR KONTROLÜNDE İLACI KULLANABİLİRSİNİZ VE KESİNLİKLE STRES YAPMAYIN DERİM ÇÜNKÜ HAMİLEYSENİZ BEBEĞE ÇOK ÇOK ZARARI OLABİLİR..
ERCİYES ÜNİV. TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ CNM TAVSİYE EDERİM ..arkadaşım testi nerde yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?