Elim kolum bağlandı. Ilk bebegimi 18 haftalik erken dogumla kaybettim. Ikinci bebegimi 20 haftalik ken erken dogumla kaybettim. Kendi doktorumdan baska sifa hastanesinde arastirildi ve HOMOZIGOT yani kan pihtilasmasi dendi. Hamile kaldiginda iğne vurulacaksin dediler. Doguma kadar... bu sabah kendi doktorumu aradım kan pihtilasmasi cikti dedim hayir dedi.senin bebeklerin son dakkaya kadar yasiyorlardi dedi.kan pihtilasmasiinda anne karnininda ölüyormus.Asil derdim simdi başlıyor. Cunku bana dediki senin boyun uzun kilon normal ama rahmin vucuduna gore kucuk. Bu yuzden dogum gerceklesmis olabilir dedi. Ne yapacagim...? Dedim . Rahim filmi cekilecek dedi. Eger kan sulandirici ilac kullanirsan ufak bir kanamada bebegi kaybedrrz dedi. Veee.. hamile kaldigimda 12. Haftada serklaj yani rahim agzina dikis aticaz acilma olmasa bile dedi. Nolur biri bisey desin. Aglama krizi geciriyorum...... en iyi doktorlara gideceğim ama suan hamile olabilirim, ve hamileysem kan sulandirici kullanmam gerekiyormu gerekmiyor mu bil mi yo rum,,,,! Aklimi yitiricem. Yasayan varsa beni rahatlatsin yalvaririrm... ayni şeyleri yasamak istemiyorum. ?.