- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 37
-
- Konu Sahibi storm_angell
bende bilmiyorum valla ben otobüste uyuklaya uyuklaya geldim işe ne ara kalktılar ne ara okadar makyaj yaptılar bilmiyorumorası kuaför değil mi, o halde olmanız normal bence.
o kadınlar nasıl sabah sabah öyle olmuşlar maşallah.
bende tam 6 da kalkıyorum 6:30 da yola çıkıyorum 8:45 de işteyimsanırım bende o kadınlardanım..
sekiz buçukta iş başı yapıyorum ve altıya on kala uyanıyorum..
senin yolun baya uzun sürüyormuş tatlımbende tam 6 da kalkıyorum 6:30 da yola çıkıyorum 8:45 de işteyim
aynen bende çok imreniyorum onlara ama birazda para var yani yoksa okadar olamazlarher zaman bakımlı ve şık olabilen kadınları takdir etmişimdir. sabah uykusundan fedakarlıktır.
kafanıza takmayın, fön 5 liraymış ne kadar bahşiş vereceksiniz ki.
aynen canımcım yol baya var sabah akşam git git bitmiyorsenin yolun baya uzun sürüyormuş tatlım
zor oluyordur tabiaynen canımcım yol baya var sabah akşam git git bitmiyor
biliyorum tatlım ALLAH şifasını versin inşallah sende eski bakımlı günlerine dönersin1 ay öncesine kadar ben de böyleydim.
Sabah erkenden banyomu yapar,makyajımı yapar,kuaföre giderdim.
Şimdilerde başka önceliklerim olduğu için makyaj yapmıyorum.
Kuaföre gitmiyorum.
Çok iyiymiş ya. Bizim buralar en son 10-15 ti. Ben de düzleştiriyorum,maşalıyorum,napayım
ucuz diyemi doluştular acabaÇok iyiymiş ya. Bizim buralar en son 10-15 ti. Ben de düzleştiriyorum,maşalıyorum,napayım
kendimi kötü hissettim bidaha gidermiyim bilmiyorumaaa bana cok yakin sisli bu arada fotoda ki bayansaniz hayet guzelsiniz
hayatta rahatımı bozamam...kim ne derse desin ayrıca bazı insanların hiç makyaja ihtiyacı yoktur...17 yaşında olunca insan kendine takar...ilerleyen yaşlarda umur samıyorsunsanırım bende o kadınlardanım..
sekiz buçukta iş başı yapıyorum ve altıya on kala uyanıyorum..