kendimi çok acaip hissediyorum..

hayatta rahatımı bozamam...kim ne derse desin ayrıca bazı insanların hiç makyaja ihtiyacı yoktur...17 yaşında olunca insan kendine takar...ilerleyen yaşlarda umur samıyorsun
rahat bozmakla alakalı olduğunu düşünmüyorum..
kendini nasıl sevdiğinde alaklı bence.

Bizim burada kuaförler genelde 10'da açılıyor.
Daha erken açılan var mıymış ki.
Belki de ben rastlamadım enteresan.
Boşver plaza kadınlarını normal olan biziz :KK53:

bence o kadınlar herseyden önce kendılerını sevıyorlar..

hepsı aynı olmasa da ama şu var benım oyle cok arkadasım var dedıgın türden..allllahımm evde gör korkarsın...dısarda ıse afeti devran...

Eşim de hep bunu söyler ben gözümü zor açarken bu kadınlar nasıl böyle oluyor diye

5 tlye fön mü! ya benim sabah aldigim kahve 4 euro hahah. keske burada oyle imkanlarimiz olsa (avrupada).
Yalan soylemiim, bende sabah uykumdan fedakarlik edip, dusumu alir saclarimi duzlestirir/fon ceker, makyajimi tam takir yapar (o gunki toplantilarima gore yaparim ama), topuklarimi giyer oyle giderim ofise. Bekarken annem babam kizardi her sabah uzun hazirlanmama, evlendikten sonrada simdi esim takdir ediyor her gun usenmeden okadar hazirlanmami :KK70: artik ojemi cantamda tasir durumdayim, onuda ofiste kahvemi icerken surmeye calisiyorum. :cool:

ben onun bunun icin degil, kendim icin bakimli suslu puslu olmayi seviyorum. huy haline geldi. 30 yasima girdim, bundan sonrada degismem sanirim haha.

X