- Konu Sahibi storm_angell
ebru yaşar oaaa bana cok yakin sisli bu arada fotoda ki bayansaniz hayet guzelsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ebru yaşar oaaa bana cok yakin sisli bu arada fotoda ki bayansaniz hayet guzelsiniz
öyle deme canım ya benim yerimde kim olsa kasılırdı bencehayatta rahatımı bozamam...kim ne derse desin ayrıca bazı insanların hiç makyaja ihtiyacı yoktur...17 yaşında olunca insan kendine takar...ilerleyen yaşlarda umur samıyorsun
ciddi mi ben benzetemedim ya ebru yasar gizelmiymis okadarebru yaşar o
ne kasılıcam bend sarışınım:)onlar kasılsınöyle deme canım ya benim yerimde kim olsa kasılırdı bence
fotoğraf farkı diyelim:)ciddi mi ben benzetemedim ya ebru yasar gizelmiymis okadar
ben esmerim amaaane kasılıcam bend sarışınım:)onlar kasılsın
aynenn7:50'de kalkıorum 8de evden çıkıorum 9'da işteyim. valla helal ne kadınlar var. ben uykumdan feragat edememki doğal öleyim en iyisi
rahat bozmakla alakalı olduğunu düşünmüyorum..hayatta rahatımı bozamam...kim ne derse desin ayrıca bazı insanların hiç makyaja ihtiyacı yoktur...17 yaşında olunca insan kendine takar...ilerleyen yaşlarda umur samıyorsun
bana göre uykumdan feragat etmek rahat bozmaktır:)rahat bozmakla alakalı olduğunu düşünmüyorum..
kendini nasıl sevdiğinde alaklı bence.
para olsa 5 liraya fön çektirmezlerdi.eminim tüm maaşlarını kuaför vs ye harcıyorlardır.aile geçim derdi olmayanlar onlar.aynen bende çok imreniyorum onlara ama birazda para var yani yoksa okadar olamazlar