- 6 Haziran 2012
- 1.178
- 890
- 123
merhaba yalnız değilsiniz hepimiz hemen hemen aynı dertlerden muzdaripizProlaktin gögüslerde ağrı yapar çünkü süt üretiminde etkili bir hormon. Çok geçmiş olsun.. Benim ablamın da aynısı olmuştu. Hayit Tohumu bitkisi içti 1 ay olmadan 15 gün gibi bi süreçte prolaktini düzene girdi. Doğum kontrol haplarını her durumda veriyorlar ama ben uygun bulmasam da mecbur içiyorum... Bırakınca yeniden de düzen bozulabiliyor. Benim hem adetim bozuk hem kistim var hem de her yanım sivilce. Bugun hayit bitkisine başladım. Siz de araştırın. Dişilik hormonlarında çok etkili olduğu yazıyor. Kistten bu şekilde kurtulan bile olmuş.. Denemekten zarar gelmez dedim ve başladım
Karacigere yonelik detokslari oneririm ozaman. Mesela yesil detoks var. Ben her sabah ac karna maydanoz zencefil limon nane ispanak ne bulursam yesil azar azar karistirio 1 bardak suyla blenderdan cekip suzmeden posasiyla iciyorum. Bagirsaklar ve karaciger icin harika. Baska tariflerde var onlarsda bak muhakkak. Bir de la roche posay effaclar yuz yikama jeli ve duo kremi de sivilce sorununda cok basarili eger denemediysen. Yinede sonuc alamazsan ilac fikrini dusun derim. Cekmeyen anlamaz pskolojiyi mahvediyor sivilce. Umarim sende kurtulursun :)
Ben memnun değilim rouctoun kullanan biri olarak 4sene yüzüm tertm gezdim sonra çıkmaya başladı ve şuan yüzüm sivilce tarlası 7sene oldu ayrıca böbrek taşı düşürdüm vücudu çok kurttuğu için kumu taşa dönüştürdüğü düşüncesindeym ama net olark ondan diyememRoaccutune kullanan ne kadar tanıdığım varsa memnun. Bir ara benim de çok kötüydü ama sanırım seninki kadar değildi. Ben de bir sürü ilaç kullandım roaccutune hariç hala arada çıkar. Ben de kullansaydım belki çıkmazdı...
Malesef aynı dertten bende muzdaribim.benm 3 yıl öncesinde yüzüme bakılmayacak bir halim vardı dışarı cikmiyodum herkes bana bakiyodu çok utanıyorum çok çirkindim ne tabi ne ilaçlar denedim geçti gecmesinede yüzümde izleri kaldıKızlar merhaba, 24 yaşıma gireceğim ama bir türlü kurtulamadım şu sivilce lanetinden! Denemediğim yol, kullanmadığım ilaç ( şu zararlı haplar dışında ) , maskeler, cilt uygulamaları neler neler sürmediğim şey kalmadı ama yok geçmiyor! İnanın o kadar bunaldım ki aynaya bakmak istemiyorum! Ergenliğimde dahi çıkmayan sivilcelerim bir çıktılar pir çıktılar. Artık durup durup ağlıyorum. En son hormonlarıma bakmak istemişti cilt doktorum. Testesteronum yüksekmiş. Bana hem kadın doğum hapı hem de cilt hapı olan Ellacenella ilacını verdi. Kullandım kullandım hala tık yok. Daha bugun kontrole gittim yeniden kan verdim bu sefer TSH filan bakmak istedi. Yarın yine gideceğim. Doktorlar artık roaccutane vermek istiyor bense bulaşmak istemiyorum. Hem yan etkisi fazla hem de bıraktığımda yeniden çıkar diye korkuyorum. Yapmadığım maskeler kalmadı. Bir de çıkıp sönseler neyse her biri leke bırakıyor. Lekelerle ayrı aknelerle ayrı uğraşıyorum. Artık usandım psikolojimi de kötü etkiliyor. Napmalıyım?
Kızlar merhaba, 24 yaşıma gireceğim ama bir türlü kurtulamadım şu sivilce lanetinden! Denemediğim yol, kullanmadığım ilaç ( şu zararlı haplar dışında ) , maskeler, cilt uygulamaları neler neler sürmediğim şey kalmadı ama yok geçmiyor! İnanın o kadar bunaldım ki aynaya bakmak istemiyorum! Ergenliğimde dahi çıkmayan sivilcelerim bir çıktılar pir çıktılar. Artık durup durup ağlıyorum. En son hormonlarıma bakmak istemişti cilt doktorum. Testesteronum yüksekmiş. Bana hem kadın doğum hapı hem de cilt hapı olan Ellacenella ilacını verdi. Kullandım kullandım hala tık yok. Daha bugun kontrole gittim yeniden kan verdim bu sefer TSH filan bakmak istedi. Yarın yine gideceğim. Doktorlar artık roaccutane vermek istiyor bense bulaşmak istemiyorum. Hem yan etkisi fazla hem de bıraktığımda yeniden çıkar diye korkuyorum. Yapmadığım maskeler kalmadı. Bir de çıkıp sönseler neyse her biri leke bırakıyor. Lekelerle ayrı aknelerle ayrı uğraşıyorum. Artık usandım psikolojimi de kötü etkiliyor. Napmalıyım?
Cnm batikon var ya halk arasında tentirdiyot gibi bişey deniliyor. Gece yatarken Yüzünü güzelce yıka. Sonra bunu sür. Zenci gbii. Bikaç dk ya kuruyor. Eski bi yastık kılıfını kullan yatarken sabaha kadar kalsın. Genelde kuruduktan sonra bulaşmıyor ama terlersen flan tedbir amaçlı dedim. Bunu her akşam yatarken yap. Sivilcelerin hep sönüp kuruycak. 2. Aşama da kalan lekeler ve skar izleri onlar için de. Eğer yağlı cildin varsa haftada 1 kere bebepudrası ile gül suyunu(orjinal) az az karıştır krem gibi oluyor. Onu yüzüne sür. Kuruyana kadar bekle. O bebepudrası üstüne dökülmeye başlıyor kuruyunca o zaman duru suyla yıka. Yine haftada 1 veya 2 haftada 1 bebepudrasıyla aynı gün olmasın. Toz şeker ile bikaç damla limonu karıştır yüzüne peeling yap. Ölü deri kalıntı vs. Atıyot hep. İyice limonlu şekeri yüzünde ovduktan sonra yüzün biraz kızarabilir nornal. Duru suyla yıka. Sivilce ve bu işlemler deriyi inceltir deriyi güçlendirmen lazım o yüzden Son olarak tüm bunların yanı sıra evden çıkmadığın günlerde bile güneş kremi kullan. Yüzünün cilt yapısı hem onarılsın hem yenilensin. Procsin turuncu ambalaj 50 faktör var. Watsons da oluyor onu kullan. Yapılandırma konusunda çok iyi yağlı olmadığı için sivilcelenme yapmaz. Bnde çok çektim. Ve bunlarla fayda gördüm. Şuan pürüzsüz tertemiz bi cildim var. Makyaj bile yapmıyorum. Sadece her sabah evden çıkmasam bile güneş kremimi ihmal etmiyorum. Kendim de hemşireyim. Yazdıklarımın hepsini tavsiye ederim. Tamamen pürüszüzleşmesi 6 ay sürdü ama sivilcelerden 2 ay gibi bi sürede kurtuldum.Kızlar merhaba, 24 yaşıma gireceğim ama bir türlü kurtulamadım şu sivilce lanetinden! Denemediğim yol, kullanmadığım ilaç ( şu zararlı haplar dışında ) , maskeler, cilt uygulamaları neler neler sürmediğim şey kalmadı ama yok geçmiyor! İnanın o kadar bunaldım ki aynaya bakmak istemiyorum! Ergenliğimde dahi çıkmayan sivilcelerim bir çıktılar pir çıktılar. Artık durup durup ağlıyorum. En son hormonlarıma bakmak istemişti cilt doktorum. Testesteronum yüksekmiş. Bana hem kadın doğum hapı hem de cilt hapı olan Ellacenella ilacını verdi. Kullandım kullandım hala tık yok. Daha bugun kontrole gittim yeniden kan verdim bu sefer TSH filan bakmak istedi. Yarın yine gideceğim. Doktorlar artık roaccutane vermek istiyor bense bulaşmak istemiyorum. Hem yan etkisi fazla hem de bıraktığımda yeniden çıkar diye korkuyorum. Yapmadığım maskeler kalmadı. Bir de çıkıp sönseler neyse her biri leke bırakıyor. Lekelerle ayrı aknelerle ayrı uğraşıyorum. Artık usandım psikolojimi de kötü etkiliyor. Napmalıyım?
Bende şimdi farkettimKonu çok eskiymiş yeni farkettim
Konu çok eskiymiş yeni farkettim
Madecassol kullanmanı öneririm düzenli olarak. 5-6 ay kadar bi zaman da ne leke kalır ne sivilce. Cildin çok yagliysa eğer sabunla yikamani öneririm hacı şakirin yeşil olaniyla. Sağlıklı beslenmeye dikkat et yağlı yeme kilon varsa vermeye çalış düzelir.Kızlar merhaba, 24 yaşıma gireceğim ama bir türlü kurtulamadım şu sivilce lanetinden! Denemediğim yol, kullanmadığım ilaç ( şu zararlı haplar dışında ) , maskeler, cilt uygulamaları neler neler sürmediğim şey kalmadı ama yok geçmiyor! İnanın o kadar bunaldım ki aynaya bakmak istemiyorum! Ergenliğimde dahi çıkmayan sivilcelerim bir çıktılar pir çıktılar. Artık durup durup ağlıyorum. En son hormonlarıma bakmak istemişti cilt doktorum. Testesteronum yüksekmiş. Bana hem kadın doğum hapı hem de cilt hapı olan Ellacenella ilacını verdi. Kullandım kullandım hala tık yok. Daha bugun kontrole gittim yeniden kan verdim bu sefer TSH filan bakmak istedi. Yarın yine gideceğim. Doktorlar artık roaccutane vermek istiyor bense bulaşmak istemiyorum. Hem yan etkisi fazla hem de bıraktığımda yeniden çıkar diye korkuyorum. Yapmadığım maskeler kalmadı. Bir de çıkıp sönseler neyse her biri leke bırakıyor. Lekelerle ayrı aknelerle ayrı uğraşıyorum. Artık usandım psikolojimi de kötü etkiliyor. Napmalıyım?
Reoccutane kullandım ben .Kızlar merhaba, 24 yaşıma gireceğim ama bir türlü kurtulamadım şu sivilce lanetinden! Denemediğim yol, kullanmadığım ilaç ( şu zararlı haplar dışında ) , maskeler, cilt uygulamaları neler neler sürmediğim şey kalmadı ama yok geçmiyor! İnanın o kadar bunaldım ki aynaya bakmak istemiyorum! Ergenliğimde dahi çıkmayan sivilcelerim bir çıktılar pir çıktılar. Artık durup durup ağlıyorum. En son hormonlarıma bakmak istemişti cilt doktorum. Testesteronum yüksekmiş. Bana hem kadın doğum hapı hem de cilt hapı olan Ellacenella ilacını verdi. Kullandım kullandım hala tık yok. Daha bugun kontrole gittim yeniden kan verdim bu sefer TSH filan bakmak istedi. Yarın yine gideceğim. Doktorlar artık roaccutane vermek istiyor bense bulaşmak istemiyorum. Hem yan etkisi fazla hem de bıraktığımda yeniden çıkar diye korkuyorum. Yapmadığım maskeler kalmadı. Bir de çıkıp sönseler neyse her biri leke bırakıyor. Lekelerle ayrı aknelerle ayrı uğraşıyorum. Artık usandım psikolojimi de kötü etkiliyor. Napmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?