Canim dermaroller leke tedavisidir az sorunlu ciltleri rengini dengeler ancak dermapen cok farkli benim cukurlarima parmak giriyordu cok sükür şuan cok hafif kaldı ve bu 6. Seansim bana 10 seans vermislerdi o kadar kötüydü cildim suan cildimi gören fondotenmi var diye soruyor o kadar parlak ve canli kesinlikle öneririm canim hatta sana yer tavsiyesi yapabilirim istersenMerhaba, evet dermapeni duyup araştırmıştım hatta güzellik merkezine gitmiştim yaptrmak için. Ama bana Dermarollerin daha etkili olduğunu söylediler. Ve bir kaç seans roller tedavisi aldım izlerime evet etki etti ama yeni sivilceler çıktıkça lekelerim de artıyor. Ben sivilce oluşumunu durdurmak istiyorum. Size de geçmiş olsun. Çukurlarınıza de etki ettiğini söylemişsiniz. Bende de var biraz. Tahminen kaç seans oldunuz?
Ben de biliyorum 2 kişi o ilacı kullanan, bir daha çıkmadı. Ama ben de kullanmak istemem. Bol su içiyor musun? O da cildi temizliyor
Canim belki yedigin yiyeceklerden kaynaklaniyodur yediklerine dikkat ettinmi hic
Bnmde aynı Bnmde sennle aynı yaştayım bnm hormonlarda normal çıktı. Genetik sanırım birde benzamiycn biraz iyi geliyor bana ama kullandığım hlde şuan yanağımda ikiubüyük sivülce var benim popomda da bikini bölgesinde bile çok acıtan sivilceler çıkıyor konuyu takipteyim
sivilcelerle ilgili açtığım konu vardı
DERMAPEN mucizesi diye.
profilime girip o konuyu oku.
sivilcelerin için kesin çözüm.
Valla bende kullandim neredeyse 10 yil oldu her ay karaciger enzimlerine bakiliyor
2 sene cocuk yapmak yok demisti dr ozaman zaten oyle bir durumum yoktu
Simdi iki cocugum var
Kullandigim donem yuzum, gozum sacim dudaklarim kurumustu onun disinda bir sknti yasamadim
Bir daha da hic sivilcem olmadi
Ben sağlıkçıyım.Aromaterapi denedin mi hiç? Tamamen doğal ve sonuçları gerçekten çok basarili özelden ulasirsan ayrintili bilgi verebilirim
Canim dermaroller leke tedavisidir az sorunlu ciltleri rengini dengeler ancak dermapen cok farkli benim cukurlarima parmak giriyordu cok sükür şuan cok hafif kaldı ve bu 6. Seansim bana 10 seans vermislerdi o kadar kötüydü cildim suan cildimi gören fondotenmi var diye soruyor o kadar parlak ve canli kesinlikle öneririm canim hatta sana yer tavsiyesi yapabilirim istersen
Eklemeyi unutmusum sizin dediginiz gibi ici dolu dolu cikardi benimkiler de cokta kasinirdi :/Kuruluk zaten ilacın ana yan etkisi illaki yapıyor kurtulmanıza çok sevindim
Lekeler için acnelyse kullan uyarısınida yapayım yüz derin soyulacak yoksa hiçbir yontemle geçmiyor zaten baya bir soyulacak depanthol nemlendirici al bide cok kotu oluyor ama sonra bebek gibi oluyor bende ergenken denedim liseye gidiyordum krem yüzümü nene yüzüne cevirdi ama nemlendirici kullanmamistim ben sonra gerçekten düzeldi yuzumyuzumKızlar merhaba, 24 yaşıma gireceğim ama bir türlü kurtulamadım şu sivilce lanetinden! Denemediğim yol, kullanmadığım ilaç ( şu zararlı haplar dışında ) , maskeler, cilt uygulamaları neler neler sürmediğim şey kalmadı ama yok geçmiyor! İnanın o kadar bunaldım ki aynaya bakmak istemiyorum! Ergenliğimde dahi çıkmayan sivilcelerim bir çıktılar pir çıktılar. Artık durup durup ağlıyorum. En son hormonlarıma bakmak istemişti cilt doktorum. Testesteronum yüksekmiş. Bana hem kadın doğum hapı hem de cilt hapı olan Ellacenella ilacını verdi. Kullandım kullandım hala tık yok. Daha bugun kontrole gittim yeniden kan verdim bu sefer TSH filan bakmak istedi. Yarın yine gideceğim. Doktorlar artık roaccutane vermek istiyor bense bulaşmak istemiyorum. Hem yan etkisi fazla hem de bıraktığımda yeniden çıkar diye korkuyorum. Yapmadığım maskeler kalmadı. Bir de çıkıp sönseler neyse her biri leke bırakıyor. Lekelerle ayrı aknelerle ayrı uğraşıyorum. Artık usandım psikolojimi de kötü etkiliyor. Napmalıyım?
Bahsettiğiniz ilacı benim erkek kuzenim kullandı.Onunda epey bi sivilce problemi vardı.Başta ilaç yeniden sivilceler çıkardı onda ama sonrasında cildi bebek gibi oldu.Bence ilacı kullanmalısınız.Kızlar merhaba, 24 yaşıma gireceğim ama bir türlü kurtulamadım şu sivilce lanetinden! Denemediğim yol, kullanmadığım ilaç ( şu zararlı haplar dışında ) , maskeler, cilt uygulamaları neler neler sürmediğim şey kalmadı ama yok geçmiyor! İnanın o kadar bunaldım ki aynaya bakmak istemiyorum! Ergenliğimde dahi çıkmayan sivilcelerim bir çıktılar pir çıktılar. Artık durup durup ağlıyorum. En son hormonlarıma bakmak istemişti cilt doktorum. Testesteronum yüksekmiş. Bana hem kadın doğum hapı hem de cilt hapı olan Ellacenella ilacını verdi. Kullandım kullandım hala tık yok. Daha bugun kontrole gittim yeniden kan verdim bu sefer TSH filan bakmak istedi. Yarın yine gideceğim. Doktorlar artık roaccutane vermek istiyor bense bulaşmak istemiyorum. Hem yan etkisi fazla hem de bıraktığımda yeniden çıkar diye korkuyorum. Yapmadığım maskeler kalmadı. Bir de çıkıp sönseler neyse her biri leke bırakıyor. Lekelerle ayrı aknelerle ayrı uğraşıyorum. Artık usandım psikolojimi de kötü etkiliyor. Napmalıyım?
Loya güzellik salonu istanbul kadikoyde arayip detayli bilgi alabilirsin tatlimÇok sevindim kurtulmuş olmanıza darısı başıma
Yer tavsiyesi almak isterim ama hangi ildesiniz acaba?
Loya güzellik
istanbul kadikoyde arayip detayli bilgi alabilirsin tatlim
Umarim tez zamanda cildin düzelir cünkü cilt sagligi ve psikoloji birbiriyle dogru orantili
Ben sebebini halen çözmüş değilim. Bugun doktora gittim yeniden ve doktor testesteronumun düşmediğini ve bunun da vucutta yağı arttırdığını söyledi ilaca devammış. Umuyorum geçer. Dediğiniz ilacı da kullandım karışım yapılarak uygulanıyor hatta,en son doktorumun bana yazdığı clindoxsil ve mundaderim kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?