Güzel kardeşim benim, eğer imkanın varsa psikolojik yardım almalasın. Elbette yaşadıkların çok zor, ama burada insanların tavsiyeleri yetmiyor demekki, sürekli başa sarıyorsun.
Yardım alıp, kurban modundan çıkmalısın. Elinde olan güzellikleri de görmeye başlamalısın. Evet, keşke anneler ölmese, ama maalesef ne annesi ne babası hatta bu da benim kanımdan diyecek tek bir akrabası olmadığı hallede hayata tutunan binlerce çocuk var.
Hiç unutmuyorum Tv de yarışmaya yine senin gibi gencecik bir kız çıkmıştı. Kızın annesi ölümcül bir hastalığa yakalanmış, henüz bu kız orta okul yıllarında iken. Annesi ölünce babası üzüntüden intihar etmiş, bi abisiyle kalmış. Akrabaları bunlara sahip çıkmamış. Abisi hem okuyup hem evlerini geçindiriyormuş, ama bir kaç yıl sonra abisini de gaspçı biri öldürmüş.
Düşün, o kızcağız bile tutunmuş hayata. Sen babana, kardeşine, sana sahip çıkan akrabalarına sevgi ile sarılıp, geleceğine odaklanmalısın. Zamanla kolaylaşıcak herşey. Yeterki sen elinde olan şansları iyi değerlendirip, kendi geleceğini garantiye almaya bak.