• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi böcek gibi hissediyorum

Konudan konuya atlamışsın
Nişanlıdan ayrılmaktan kaşa Nasıl geçtin valla bravo.

Bişey olmaz , aslanların içine düşmüşsün gibi geliyorsa neden oraya gitmek istedin ki? Oraya dönmek zaferdi filan yazmışsın bi' de.Hayatın Brezilya dizisi gibi galiba senin yav.Bi' zengin koca olsa bulsan da mutlu sona ersen ne diyim.Hayırlısı...

geçen sene çok yapmıştım bu sene canım ıstemedi ama harıka oluyor ev yapımıda hele sızma zeytinyağıyla yapılırsa
Bize eğlence çıkıyor,köz patlıcanlı şeylerde,eşim alışkın değil,o tada yabancı,diyor ki,"biraz yanık kokuyor,dibi mi tuttu bunun,neyse çok belli değil,yenir yine boşver"

Konudan konuya atlamışsın
Nişanlıdan ayrılmaktan kaşa Nasıl geçtin valla bravo.

Bişey olmaz , aslanların içine düşmüşsün gibi geliyorsa neden oraya gitmek istedin ki? Oraya dönmek zaferdi filan yazmışsın bi' de.Hayatın Brezilya dizisi gibi galiba senin yav.Bi' zengin koca olsa bulsan da mutlu sona ersen ne diyim.Hayırlısı...
Şu zengin koca mevzusunu kapasak da açmasak mı ki bi daha ki acaba

:KK42::KK42: Neyse ne diyordum gözlerinde bişey yok , olumlu düşünmeye çalış.Kötüyü çağırma.Nişanlınla da ya ayrıl tamamen ya da barış.Laçka olmuş gibi ilişkin adam inanmamış.Ömürden gidiyor bu yıllar hanım hanıııım !! Sonra pişman olursun.
Oeki şu dakikadan sonra hep olumlu düşünüyorum bana dua edin yarın ilk günüm güzel geçsin.iyi geceler diliyorum sevgiler:KK68:

dıştan maşallah içten aman allahımmm durumu ahahaa.genetik genç durmam öncelıkle ha 20 yaşından beri de bakarım kendime takıntılıyımdır gençliğe guzellığe .ameliyat olacağımdan çok sacımı keseceklerine uzuluyorum dıye eşim bile gülüyor artık makyaj malzemesine para vermem bakım urunleri serum krem maske onlara bayılırım ama
Aaa bence ruhunun gençliği çocukluğu hayatına yansıyor . Boşver böyle kal . Saç önemli :))
He ya,laklakı biz yaparız,o bize bi çay yapsın,misafir geldik şurda:))
Kendi derdini bıraktı domates derdine düştü :)

bizim evin yakınında sosyete pazarı var ankara da orda kadın kılığında komik bir adam var tekstil urunleri satar çok tatlıdır.onun pankartı vardır devamlı gelene geçene gösterir:zengin koca arıyorum yazıyor.Onu görünce aklıma bu aralar hep bu konu sahibi geliyor nedense inşallah ikisi de bulurlar zengin oğlu zengin kocaları.bolll amennnn
Dikmen’deki pazar mı?

nişanlımla bugün yollarımızı ayırdık.o inanmadı ama ben ayrıldım ve eşyalarımı alacağım evinizden bu hafta.bu birinci travmam.
İkincisi yarın yeni işime başlayacağım ve iş yerim tam bir kaos ortamı.buraya konu açmıştım gitmem demiltiniz eski muhitine ama ben döndüm.beni parçalamak isteyen aslanlaın ortasına düşmüşüm gibi hissediyorum :KK43:
Üçüncüsüyse yüzüm çöktü sanırım gözlerim çöktüzaten göz üstlerim boltur benim ama iyice çöktü.ayrıca mosmor oldu.yüzümde nur yok resmen göz üstümü anlayın diye resmini de koyayım.yani eve boştu üstü ama bu kadar da değildi.göz dolgusu yaptıran varsa o bölgeye memnun olan o da yazsın.
Nasıl içimi rahatlatabilirim?bu bıkkknlık nasıl geöer
kapkaraysan kendini böcek gibi hissetmen normal
belki çevrende çalıştıklarında şuan böcek gibidir

Back
X