• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi böcek gibi hissediyorum

Hormonlar mi bozuluyor 30 dan sonra
yok canım benim ki bozuldu 2 hastalık çıktı hıpotroıd artı boborekustu bezi tümörü ilaç kullandım fazlaca onlar artı hastalıklar yaptı.ama öyle kıl yumağı değilim yanlış anlaşılma olmasın eskıden yok gıbıydi ama artık kollarımda hatta çene altımda 15 tane çıkıyor maalesef

kışlık hazırlıyorum bır taraftan napayım burda laklak la ömür geçmiyor ya ahaahaa
Napıyosun kışlık,ben de bamya ayıklarken bakıyorum,ya bana bişey desene,domatesim var bahçeden,birazını kuruttum,birazını soslu turşu yaptım,kışlık sos yapacaktım rondom bozuldu,napiyim ben bu domatesleri şimdi:cry:

yok canım benim ki bozuldu 2 hastalık çıktı hıpotroıd artı boborekustu bezi tümörü ilaç kullandım fazlaca onlar artı hastalıklar yaptı.ama öyle kıl yumağı değilim yanlış anlaşılma olmasın eskıden yok gıbıydi ama artık kollarımda hatta çene altımda 15 tane çıkıyor maalesef
Anladım bende ne oluyor dedim :)))
Geçmiş olsun oncelikle.. umarım sağlığına kavusursun..
Ben 24 yaşındayım ama yaş gittikçe alışmaya calisiyorum. Bedenim ruhuma ayak uydursun diye psikolojik olarak hazırlıyorum kendimi :))))

Anladım bende ne oluyor dedim :)))
Geçmiş olsun oncelikle.. umarım sağlığına kavusursun..
Ben 24 yaşındayım ama yaş gittikçe alışmaya calisiyorum. Bedenim ruhuma ayak uydursun diye psikolojik olarak hazırlıyorum kendimi :))))
yaşım 40 görunuşum en fazla 30 ama iç organlarım maşallah 50 60 olmuş en son da 5 ay once beyin tümörü çıktı allah beterinden korusun dıyorum napayım dövmeli entel dantel doktorum bıle uzulme kader bu dedi geçen hafta ahaaaaa

nişanlımla bugün yollarımızı ayırdık.o inanmadı ama ben ayrıldım ve eşyalarımı alacağım evinizden bu hafta.bu birinci travmam.
İkincisi yarın yeni işime başlayacağım ve iş yerim tam bir kaos ortamı.buraya konu açmıştım gitmem demiltiniz eski muhitine ama ben döndüm.beni parçalamak isteyen aslanlaın ortasına düşmüşüm gibi hissediyorum :KK43:
Üçüncüsüyse yüzüm çöktü sanırım gözlerim çöktüzaten göz üstlerim boltur benim ama iyice çöktü.ayrıca mosmor oldu.yüzümde nur yok resmen göz üstümü anlayın diye resmini de koyayım.yani eve boştu üstü ama bu kadar da değildi.göz dolgusu yaptıran varsa o bölgeye memnun olan o da yazsın.
Nasıl içimi rahatlatabilirim?bu bıkkknlık nasıl geöer

sen ne sorarsın insanlar ne cevap verirler. hep eski konuyla vurma refleksi var kk'da.

bence çok iyi yapmışsın,lafta nişanlıydınız gibi anlattığın kadarıyla öyle kuvvetli bir bağ yoktu.
iş olayını hiç bilemicem, insanlarla beni parçalamak isteyecekleri kadar yakınlaşmadım
göz olayında da stresi azaltıp sıvı tüketmeyi arttırırsan insanın gözüne canlılık geliyo.

Napıyosun kışlık,ben de bamya ayıklarken bakıyorum,ya bana bişey desene,domatesim var bahçeden,birazını kuruttum,birazını soslu turşu yaptım,kışlık sos yapacaktım rondom bozuldu,napiyim ben bu domatesleri şimdi:cry:
kabuklarını soy bıraz kaynat blenderla az tuz koy kavanoza koy yenı kapak tak ters çevır sabaha kadar beklesın .domates çorbası yaparsın kışın ben bayılırım domates çorbasına 20 şişe yapacağım bu yıl

Back
X