her şey iyi güzel.yaptırdı yada yaptırmadı oda ayrı bi konu. ama ben şunu anlamış deilim.hani deler ya erkeklerin askerlik kadınların doğum hikayesi bitmez diye.oğlum 3 aylık halen şuanda yaşıyormuş gibi anlatabilirm.ben 28 yaşındayım annem doğum deyince halen benim kardeşimin nasıl doğduğunu saatlerce anlatır.ha tabi doğumhanede yanında olanlarıda ama kendi doğuruşunu saatlerce.hatta 80 küsür yaşındaki anneannemde tüm çocuklarının doğumlarını teker teker anlatır.varmak istediğim sonuç şu her kadın kaç yaşında olursa olsun ve çocukları kaç yaşına gelmiş olursa olsun doğum hikayesi dendimi önce kendininkinden başlar.ve o bebek hep bebektir öyle bir duygulanır anlatırken sanki ilk kez yüzünü görüyormuş gibi olur.bu açıdan bakınca banada hiç inandırıcı gelmiyor.ayrıca madem yeni üye oldunuz,madem 48 yaşındasınız neden meslek bölümünüzde asistan yazıyor. asistandım bıraktım deseniz.bende yaklaşık bir yıldır çalışmıyorum ama meslek bölümümü ev hanımı olarak değiştirdim. yada şimdiden sonra okuyorsanızda çok afedersiniz ama oda ayrı bir tartışma konusu