Kendimi bıraktım.başkasını doğurttum.

canım benım annem ablamda evde sancısı geldıgınde ebe gelınceye kadar halamın elıne dogmuş bazen kolay oluyor eskıden evde kadınlar doguturyormuş hastanelerdede oyle durumlar olabılıyor bagırıyorlar bırakıp gıdıyorlar dıyer halamında basına kımse gelmemıs ıkın dıyen gıdıyormus ensonunda hastane odasında eltısının gozu onunde cıkmıs bebek sonradan dogurdu deyınce tesrif etmiş ebeler ve eskıden kendı kendılerıne tarlada dogumyaparlarmış olabılır arkadaşlarfisfisfis

ben sezeryanla doğum yaptım
sabah 8 de hastanede olmamı söyledi dr
birkaç kan testi yapıldı 10 da ameliyata grecektim
beni sancı odasına aldılar..orda bekledim 1.5 -2 saat...olabiliyormuş demekki

doğru olabilir ama bencede pek inandırıcı değil.benim doğumumda başımda stajerlerle birlikte yaklaşık 10 kişi felan vardı.sen tek başına nasıl yaptırdın anlamadım.

ben normal doğum yaptım.sezeryanla doğum yapacak bayan vardı.ameliyat için biz sancı çekerken oda ameliyat için sırasını bekliyordu.devlet hastaneleri olduğu için bence olabiliyor böyle şeyler.ama kalkıpta müdahale edemez ki yaaa.

haklısın cnm asla müdahale etmezdim aynı durumla karşılaşsam
korkudan düşer bayılırdım heralde kafamçokkarıştı

her şey iyi güzel.yaptırdı yada yaptırmadı oda ayrı bi konu. ama ben şunu anlamış deilim.hani deler ya erkeklerin askerlik kadınların doğum hikayesi bitmez diye.oğlum 3 aylık halen şuanda yaşıyormuş gibi anlatabilirm.ben 28 yaşındayım annem doğum deyince halen benim kardeşimin nasıl doğduğunu saatlerce anlatır.ha tabi doğumhanede yanında olanlarıda ama kendi doğuruşunu saatlerce.hatta 80 küsür yaşındaki anneannemde tüm çocuklarının doğumlarını teker teker anlatır.varmak istediğim sonuç şu her kadın kaç yaşında olursa olsun ve çocukları kaç yaşına gelmiş olursa olsun doğum hikayesi dendimi önce kendininkinden başlar.ve o bebek hep bebektir öyle bir duygulanır anlatırken sanki ilk kez yüzünü görüyormuş gibi olur.bu açıdan bakınca banada hiç inandırıcı gelmiyor.ayrıca madem yeni üye oldunuz,madem 48 yaşındasınız neden meslek bölümünüzde asistan yazıyor. asistandım bıraktım deseniz.bende yaklaşık bir yıldır çalışmıyorum ama meslek bölümümü ev hanımı olarak değiştirdim. yada şimdiden sonra okuyorsanızda çok afedersiniz ama oda ayrı bir tartışma konusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…