Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hala ve hala inanmıyorum. Ne derseniz deyin. İster hemşireyim diyin ister orda açlışıyorum deyin. Neden en baştan demediniz. Orada zaten sizi tanıyor olmaları gerekmez mi. Ayrıca o kadar bağırsam da kimse duymadı kimse yoktu demişsiniz. Benim bildiğim eğer birinin doğum sancısı varsa ve hastaneye gelsiyse doğuma girecek olan doktor ve hemşireler herzaman hazır bulunur ve sürekli zaten kontrole gelirler sancıları takip eder ve doktora haber verirler doğum başlayınca. Bunu madem bilgilisiniz sizin daha iyi bilmeniz gerekir. Siz ebe misiniz. Hiç sanmıyorum. Ve ehli olmadığınız sdürece birine müdahele etmeniz yanlış tekrar söylüyorum bunu. Kadının doğumu başlayacak, o kadarbağıracak siz doğurana kadarda kimse gelmeyecek öyle mi.. Afedersiniz ama çok saçma bu gerçekten. Anlatımnlarınız hiçbiryerinde bu işi bildiğini belitmemiş olmanız en ilginci o kadar şeyi yazmaya zaman buldunuz da bunu mu yazamadınız. Herneyse bu sizin Yaradanla aranızdaki birşey doğru yada yalan. Neyse ki anneye de bebeğine de birşey olmamış. Kendi doğumunuzu anlatsaydınız daha makbule geçerdi.
Ben şu yüzden inanmıyorum doğumumun hep marmara üniversitesinde olmasını istedim şans o ya başka bir şey için o hastaneye gittiğimde suyum geldi ve beni bekleme odasına aldılar bu arada en az 3 doktor ve bir kaç tane hemşire ilgilendi bebeğimin kalp atışlarınıda duyabiliyordum gelip gidip doktorlar bakıyorlardı eşim orada doğum yapmamı istemediği için zaten muayene için gittiğim doktorla anlaşmıştı ve onun önerdiği özel hastaneye gittim çok luks bir hastane değildi küçük bir hastaneydi ancak orada sürekli hemşireler doktorum gelene kadar yanımdan ayrılmadılar ve doktorumda 15 dak içinde 3 kere cep telefonumdan aradı.Doğumun bu kadar önemsiz bir iş olduğuna inanmıyorum bunu önemsemiyecek sağlıkçı olduğunuda düşünmüyorum ha eğer varsa bunu hesabınıda vermeliler.Bana her iki hastanedede çok ilgili davrandılar biri devlet hastanesiydi biride özel.