How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kendimi bıraktım.başkasını doğurttum.

oldukça entresan bir hikaye olmuş
inansak bir türlü inanmasak bir türlü:sm_confused:

kızlar dogru olabılır bende pazar dogum yaptım ınanırmısınız ebeler kendı keyfındeydı yanımdakı kızbagrış çagrış az dahakendı doguracaktı onlarda baska odada sıgara keyfı muhabbet yapıyolardı kızın suyu geldı ben panıkledım kalktım o masadan ebe aramaya çıktım hla hemsıre muhabbetını bölmek ıstemıyordu

Tebrık ederım canım oĞlunu gÜle gÜle bÜyÜt allah analı babalı bÜyÜtsÜn doĞum hıkayelerını Çok severek okuyorum keŞke sende yazsaydın doĞum hıkayenı

arkadaşlar öncelikle doğruluk payı olduğuna neden inanmıyosunuz zaten alalede okuyanlar olduğu belli çünkü yazının başında kendi görev aldığım hastane demiş zaten bu hemşire yada ebe olduğunu kanıtlamazmı ayrıca devlet hastaneleri heleki istanbul kim kiminle ilgileniyo belli değil insanlar ölseler o hiç umrunda olmuyo böyle hastaneler var birisini yadırgamak için çok fazla acele ediyosunuz
ama şuna katılıyorum keşke oğlundan biraz daha bahsetseydin :(((
allahım sağlıkla sıhhatle büyütmeni nasip eder inş.

Ben şu yüzden inanmıyorum doğumumun hep marmara üniversitesinde olmasını istedim şans o ya başka bir şey için o hastaneye gittiğimde suyum geldi ve beni bekleme odasına aldılar bu arada en az 3 doktor ve bir kaç tane hemşire ilgilendi bebeğimin kalp atışlarınıda duyabiliyordum gelip gidip doktorlar bakıyorlardı eşim orada doğum yapmamı istemediği için zaten muayene için gittiğim doktorla anlaşmıştı ve onun önerdiği özel hastaneye gittim çok luks bir hastane değildi küçük bir hastaneydi ancak orada sürekli hemşireler doktorum gelene kadar yanımdan ayrılmadılar ve doktorumda 15 dak içinde 3 kere cep telefonumdan aradı.Doğumun bu kadar önemsiz bir iş olduğuna inanmıyorum bunu önemsemiyecek sağlıkçı olduğunuda düşünmüyorum ha eğer varsa bunu hesabınıda vermeliler.Bana her iki hastanedede çok ilgili davrandılar biri devlet hastanesiydi biride özel.

görev aldığım hastane derken,orda memur olabilir,temizlikci olabilir,doğumhanede görevli hizmetli olabilir bu işleri yapanlarda diyebilir görev aldığım hastane diyee,illa ebe,hemşire doktor ,olmasına gerek yokkiiiiiiiiiii hastanelerde ebelerin hemşirelerin çokk arkadası oluyor illa biri arkadasımızın yanında yanında olabilir dii....

yine vurguluyorumki bem devlette gecenin kör vaktinde sancılandımmm uyuyan bütün herkessss kalktı ve geldii........

evet devletler ssk lar özel gibi otel hizmeti sunmuyor ama inanın tecrübeli doktorlar orada

benim yiğenim ebe bakırköy doğumevinde 50 doğum gerçekleştirmeden diplomasını alamadı yani kural bu .......ve her doğumda bir doktor varmış ebeler tek başına zorda olamadığı sürece doğum yaptırmıyor bileee ..........çünki riskler var ve doğum belgesine imza atılıyor herşey bu kadar basit değil benim doğum belgemde 4 doktorun imzası var bişey olsa ben dava açsam bu doktorlar zan altında........

ki yoğum bakıma girdim sezeryan sonrasıı ne raporlar düzenlenmişşnedn yoğum bakımda olduğuma dair ve doktorlar ellikere aramış orayı ayıldığımı eşime doktorum haber vermişş.........

ben şunu belirtmek istedim devlet hastaneleri sorumsuz değil arkadaş bu olayı yaşamıs yaşamamışşş kendi yavrusunu kucağına almıi sonundaa

Son düzenleme:
ben şunu merak ettim sonuçta doğum anlattığın kadar basit ve kolay bi olay değil güç istiyo erkek dr lar bile zor doğurtturuyolar ki sen hamilesin ve doğuma hazırlanıyosun karnı burnunda biri nasıl o gücü kuvveti kendinde buldun bilmem ıkınma gelince karnınada bastırman gerekiyo doğması için kafa karıştırıcı bi olay

bencede kafa karıstıran bir olay yani
normal dogum yapmış biri olarak konusuyorum en az yarım saat sürüyor ve bunun kesiği var dikişi var
arkadas onlarıdamı hallletmiş __??
o dogururkene bagırsa hastane duyar yaniii
cok enteresannnn

arkadaş sen kendin doğurmak üzereyken nasıl başkasını doğurttun yav?hiç mi psikolojiye girmedin ne bileyim ne kadar sağlık çalışanı da olsan.gerçi olabilirlik payı var ben buradaki hastanede neler gördüm.sen yat ben gelirim diyip de 1 saat gelmeyenler...
neyse Allah bağışlasın yavrunu sağlıkla büyüt inşallah..

evet yasenya_cuğuma şiddetle katılıyorum :)

birde benim dr erkekti erkek gücü olmasına rağmen ben doğurana kdr o da doğurdu nasıl ter attı..
sen karnın burnunda iyi yapmışsın.
ama bu kadar tepki akdığına göre bu tepkilerde boş olmamalı ve ciddiye alınmalı..
daha inandırıcı paylaşımlar ümidi ile..

Tamamen dikkat çekmek için ve yorumda bulunulması için açılmış bir başlık.. Kendi doğumunda hiç bahsetmemiş. Bu kadar önemsiz mi yanii kendi bebeğinin doğum serüveni. Bu arada bende doğumumu yaptım diye geçiştirmiş. Burada bizzat kişilerin kendilerinin doğum öykülerini okuyoruz. ınsan öncelikle kendi bebeğinin doğumunu anlatmak için can atar. Ben hamile değilim ama buradaki hikayeleri okuduğum zaman çok duygulanıyorum ve o annenin hissiyatını anlayabiliyorum. Açıkçası ben bu kadının doğum yaptığına bile inanmıyorumm... Ama yukarda Allah var takdiri ona bırakıyorum.

Gönderdiğin mesajlara da baktım fakat hiçbiryerde hamileyim ya da bebeğim var dediğini görmedim. Hiçbir yerde bunu belitmemnişsin bu sence garip değilmi. Sadece bir yerde bir arkadaşa bebeğini kaybettiğini söylemişsin. Sen ne zaman doğum yaptın ve böyle bir sitede o kadar çok yer varken bebeklerle ilgili neden buralara hiç yazmadın acaba...

konuyu açan arkadaş olayın ne zaman olduğundan bahsetmemiş.sanırım çok önceden olmuş bi olay.çünkü profilinde 48 yaşında yazıyıo.yeni doğum yapmış olduğunu sanmıyorum.o zamanın şartlarında belki böyle bi olay olabilir diyorum.hernekadar inanmak güç olsa da....

saturn eger dedign bini olsaydı yıllar sonra kendi dogumunu neden araya sokuyo.kendi dogumunu sıkıstırmıs resmen araya

pardon ama madem siz sezeryan olacaktınız sancı odasında ne işiniz vardı???
bende sezeryan oldum ve tanıdığım birsürü kişi sezeryan oldu
hepside hastaneye gitti odalarına giriş yaptılar hasta bakıcı ve hemşireler yardımıyla amelyata hazırlanıp
amelyata girdik çıktık direk odamıza gittik

Ben hala ve hala inanmıyorum. Ne derseniz deyin. İster hemşireyim diyin ister orda açlışıyorum deyin. Neden en baştan demediniz. Orada zaten sizi tanıyor olmaları gerekmez mi. Ayrıca o kadar bağırsam da kimse duymadı kimse yoktu demişsiniz. Benim bildiğim eğer birinin doğum sancısı varsa ve hastaneye gelsiyse doğuma girecek olan doktor ve hemşireler herzaman hazır bulunur ve sürekli zaten kontrole gelirler sancıları takip eder ve doktora haber verirler doğum başlayınca. Bunu madem bilgilisiniz sizin daha iyi bilmeniz gerekir. Siz ebe misiniz. Hiç sanmıyorum. Ve ehli olmadığınız sdürece birine müdahele etmeniz yanlış tekrar söylüyorum bunu. Kadının doğumu başlayacak, o kadarbağıracak siz doğurana kadarda kimse gelmeyecek öyle mi.. Afedersiniz ama çok saçma bu gerçekten. Anlatımnlarınız hiçbiryerinde bu işi bildiğini belitmemiş olmanız en ilginci o kadar şeyi yazmaya zaman buldunuz da bunu mu yazamadınız. Herneyse bu sizin Yaradanla aranızdaki birşey doğru yada yalan. Neyse ki anneye de bebeğine de birşey olmamış. Kendi doğumunuzu anlatsaydınız daha makbule geçerdi.

arkadaşın yazdıkları hakkında yorum yapmayacağım ama ilk mesajı kendiminde görev yaptığım hastanede diye başlıyor yani sağlıkçı olduğunu en başta belirtmiş dikkatinize....

Ben şu yüzden inanmıyorum doğumumun hep marmara üniversitesinde olmasını istedim şans o ya başka bir şey için o hastaneye gittiğimde suyum geldi ve beni bekleme odasına aldılar bu arada en az 3 doktor ve bir kaç tane hemşire ilgilendi bebeğimin kalp atışlarınıda duyabiliyordum gelip gidip doktorlar bakıyorlardı eşim orada doğum yapmamı istemediği için zaten muayene için gittiğim doktorla anlaşmıştı ve onun önerdiği özel hastaneye gittim çok luks bir hastane değildi küçük bir hastaneydi ancak orada sürekli hemşireler doktorum gelene kadar yanımdan ayrılmadılar ve doktorumda 15 dak içinde 3 kere cep telefonumdan aradı.Doğumun bu kadar önemsiz bir iş olduğuna inanmıyorum bunu önemsemiyecek sağlıkçı olduğunuda düşünmüyorum ha eğer varsa bunu hesabınıda vermeliler.Bana her iki hastanedede çok ilgili davrandılar biri devlet hastanesiydi biride özel.

türkiye de bu tarz sağlıkçılar var maalesef. şükredin ki siz rastlamamışsınız ama sizin rastlamamanız olmadıkları anlamına gelmiyor.

Back