Kendimi bıraktım.başkasını doğurttum.

heker bu normal bi olay değil canım sen yanlış okudun galiba sen hamileyken başkasını doğurttabilirmisin sağlıkçı olsanda o güç ister yaa sonuçta bi insan geliyo dünyay öyle basitmi ben doğum yapacakken yanımda kaç kişi doğurdu hepsini dr um doğurtturdu ve erkekti yarım saatten fazla sürdü doğumlar ki kadınlar bağırırken hastane inliyodu eşim bile kim bağırıyo öle senmiydin yoksa diye sordu düşün yani doğumda insanın canı ne kadar acıyo ve bağırıyo bide bu kadar şeye o nasıl doğurmamış onu anlamadım normal bi kadın desem tamamda hamile bi kadından bahsediyoruz ve doğumunu bekleyen bide o kadının doğumu başlamış çocuğun kafası gelmiş nerdeyse dr ebe felandamı yoktu kadın tek başına doğuracak hali yok demi bunu ebeler hesap etmiştir eminim ne demek uydurdu yaa burdakiler salak yerinemi koyuyo kimse inanmadı bi tek sen inandın hayret doğrusu

aman cemre inanası gelmiştir arkadasın boşver inansın kendi
ama garip olan bence şu
satır satır yaptırrdıgı dogumu anlatmıs ama kendi dogumunu 1 satıra sıgdırmıs
garibime gidende bu

ya bazı arkadaşların nasıl olup da, olabilir, doğurtmuştur, doğru söylüyordur şeklinde yazdıklarını anlamıyorum açıkçası.

hanfendi eğer bi sağlık görevlisi olsaydı, bilinçli bi insan olurdu ve yapması gerekeni yapar ve uzman doktoru çağırırdı, madem doğum yaptırabilecek kadar gücü var bunu da pekala yapailirdi.

ben kesinlikle bu kişinin sağlıkçı olduğuna inanmıyorum çünkü gerçek bi sağlıkçı bu işin bu şekilde olmaması gerektiğini bilir.

hadi tut ki inandık bari hangi hastane olduğunu söylede biz gitmeyelim o hastaneye.

ne benim ne de minik yavrumun hayatı o kadar ucuz değil çünkü.

herşeye rağmen geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün bebişini

hastanede doğumumu beklerkene hiç sancım yoktu. can sıkıntısından ortalıkta dolanıyordum. anaaa o da ne iki yok yok 3 kadın doğurmak üzere o arada doktorlarda telefona görüşüyolar. amaaan dedim yazıktır sevabına su karıları bi doğurtuvereyim dedim şip şak 10 dakkede 3 ünü birden doğurtturdum. doktorda sağol ya yardımın için dedi. sonada işte ben doğurdum. 26 saat sancıdan sonra .

Teşekkür ederim arkadaşım insanlar maalesef bazı şeyleri yanlış algılıyabiliyorlar neden uydurma olsunki ben zaten sağlık görevlisi bir insanım kendimi neden riske atayımki ne yapsaydım seyircimi kalsaydım evet bende doğum için ordaydım ama benim sezaryendi ve erken doğumdu ne sancım vardı hiçbirşeyim yoktu yemek saati olduğundan ve ayrıca devlet hastanelerini belki bilirsiniz vurdum duymaz bir milletiz dediğim gibi kimsecikler yok haber verdim kimse gelip bakmadı ilgilenmediler bende o hastanede çalışan biriydim kimse kimseyi tanımıyor düşünün işte vicdan meselesi mecbur kaldım kadın zaten perişan bir durumdaydı bende bunu başardım Allahıma şükürler olsun anlayışınıza tekrar teşekkür ederim sağlıklı günler geçirmeniz dileklerimle.

arkadaşlar ben buraya yeni üye oldum baktımki doğum anıları ile bir konu açılmış bende başımdan geçen bu olayı sizlere anlatmak istedim bu çok eski bir anım benim oğlum şu anda tam 21 yaşında benim fazla zamanım olmadığından tam detaylı yazamadım acele oldu biraz o yüzden sizlere hak veriyorum kafanız karışmış olabilir keşke hiç yazmasaydım gerçekten üzüldüm eleştiriler çok farklı yazılmış sağlık olsun .sevgilerimle

Ben size inanıyorum
21 yıl olmuş zaten.
Sanırım İlk mesajınızda detaylı anlatmadığınız için arkadaşlar O şekilde yorum yapmışlar.
Bazı hastahanelerde bahsettiğiniz şey mümkün.
Özellikle devlet hastahanelerinde
Zaten ebesiniz.Tabi yanınızda dr olsaydı daha iyi olurmuş ama
Üstesinden gelmişsiniz Şansınızda iyi gitmiş:)

annem hala anlatır ablamı ki ablam 31 yaşında devlet hastanesinde ama özel doktorla doğurmuş.sancısı geldiğinde hastaneye gitmiş,içeri bir girmiş her yatakta iki-üç kişi.ama annem özel hasta ya hemen bir yataktakileri başka yataklara götürüp anneme tek başına bir yatak vermişler.annem hem çok utanmış hem de kadınlar ona çok kötü baktığı için korkmuş ama sesini de çıkaramamış.yani 20 sene önce o şekilde bir ilgisizlik olablr gibi geldi bana...

siz başınızdan geçen ilginç bir anınızı paylaşmışsınız anladığım kadarı ile ki bende inanıyorum size...
bence yormayın kendinizi inanmayan inanmasın kaldıki olmayan hayal mahsülü bir olayı burada niye paylaşacaksınız yada getirisi ne olaki inanmayanlardan cevap almak isterdimmm...
ayrıca inanmıyorsanız inanmazsınız yanii
arkadaşı yalancılıkla suçlamak çok amaçok çok ayıp bi davranışşş,yaşamış paylaşmak istemiş bi mübeebbet hapis etmediğiniz kalmış kınıyorummmm

Allah sizden razı olsun ki o halinizle doğuma yardımcı olmuşsunuz alkışlıyorum ben siziiii

arkadaşlar neden bu kdr ön yargıyla yaklaşıyosunuzki burası Türkiye heran herşey olabilir yani özelliklede hastanelerde neler olmuyoki hergün yeni bi olayla karşı karşıyayız hem 21 yıl olmuş bence çok olağan bi durum sonuçta şimdiki şartlarla 21 yıl önceki şartlar 1 değil doğumda kesik olmamışmı diyosunuz kadın zaten 3. doğumunu gerçekleştirmiş her doğumda kesik olacak diye bişy yok zaten doğumun rahat olduğunu arkadaşımız belirtmiş
eskiden hastanelerde ultrason bile yokmuş peehhh

benim takıldığım sezeryan olcak birinin sancı odasnda ne işi var
sezeryan olacak kişi bellidir hazırlanır odasıda bekler ya da amelythane bekleme kısmında sedeyede bekletilir
sancı odasında sancı çeken bekler ne alaka anlaaaaamadım

21 yıl öncesinden bahsediliyor dikkatinizi çekerimmm
şahsen 33 yaşındayım ve o dönemdeki şartları bilmiyorummm
siz kaç yaşındasınız demekki biliyosunuzki bu kadar net yargılama yapma cesaretine sahipsinizz!!!!!!!!!!!!

eger dogru ise cok büyük cesaret..o anneye ve bebege bır sey olsaydı bunun vicdan azabı sizi nasıl rahat bırakacaktı merak ettim dogrusu..bende bir devlet hastanesınde calısan bir saglık personelıyım.bizim dogumhaneye bırakın elını kolunu sallayarak girmek dogumhane personelı dısında hıcbır saglık personelı alınmıyor.yazdıkalrınızı okuyunca korku filmi izlemiş gibi oldum..çok cesursunuz çok haddinden fazla..haa birde dogumu yaklaşmıs olan o kadın size kendısını nasıl emanet etti bu da ayrı bir tartışma konusu tabi..saglık personelıyım dıyorsunuz ama etik ve deontoloji dersi göstermemişler galiba size..lmaz:

Delisin sen! :roflol:

benım annem anlatır ve dogruluguna ınanıyorum eskıden ılgı su bu yokmus en onemlısı kanımca hasta hakları yoktur o zman yapmayın ya o bayan nıcın yalan soylesın net uzerınden dıkkat cekmek ıcınmı hıc sanmıyorum bununla beraber yazarken vakıt harcamıs ve nasıl bır kurgudurkı eksıgı yok...akannehirannem zamane cocugusun sızın durumunuz guzel hersey son model der durur ınsan hayatı gercekten ucuz kızlar ulkemızde hergun haberlerde goruyoruz:gitme:galıba onyargıyla yaklasanlar hıc devlet hastahanesıne gıtmedı nasıl asalık davranıldıgını ben 3 hafta once gordum ozetle bır bayan dogum yaparken bagırıyordu acısında bende kan verıyordum test ıcın dogumhanenın kapısının onunden gecerken su cumleyı duydum KOCANLA .......KEN BOYLE BAGIRIYORMUYDUN KES SESINI...:gitme:BOYLELERI VAR YA VAR....:a015:

TURKIYE bu her sey olur inanirim. yine dogum oykulerinde birinde okumustum.
Bayanin biri dogum yapmis. oylece dogumhanede birakmislar gitmisler kadini. disarda bekliyen kocasina bile mujde bebeginiz dogdu dememisler. kadincagiz zorla cep telefonuna ulasmis kocasina oyle haber vermis kurtuldugunu. iyide hiç ebe vs vs yokmuydu disarda korku ile bekliyenlere haber verecek.. wala turkiye bu her sey olur. yine bir yakinimda, duydum. ozaman lavman yaptirmiyorlarmis galiba kadinin buyuk tuvaleti geliyrmus dogum sirasinda. kadini git seyini yap sonra dogum devam edelim deyim onca aciler içinde wcnin kapsini gosteriyorlarmis..

iste turkiye her sey oluyor....

olmaz yaa ne olursa olsun orda görevli hemşire nöbetçi dr falan yok muymuş?hay allahım aynı şeyin benim başıma geldiğini düşünemiyorum bile..

annem bana hamileyken doğum için devlet hastanesine gitmiş 3 gün hastanede kalmış neler anlattı neler ama hep kötü olayları deil tabiki tek devlet hastanesi için geçerli değilki özel hastanedede var öyleleri sanki biz demişiz onlara bu işi ypın diye kötüler oldugu kadar iyilerde var birazda onlardan bahsedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…