kendimi beğenmekle beğenmemek arsında kalıyorum..

Kornea şekli ya da kalınlığında mi problem Var?
Sen hipermetropsun. Ameliyat olamamanin nedeni ne Ki?

10 numara göz tembelliği Mi?
Bu nasıl bir cam ki gözlerini olduğundan büyük Gösteriyor?

10 numara göz tembelliği Mi?
Bu nasıl bir cam ki gözlerini olduğundan büyük Gösteriyor?
baya cam.. bugüne kadar kullandığım tüm camlar öyleydi.. yeni çerçeveyi değiştirsem bile bu hep benimle kalacak

Göz tembelliği eğer kırılma kusuru yoksa niye gozlukle( hem de 10 numara) tedavi edilsin Ki?

mesajların hepsini okumadım ama benim arkadaşımın gözleri 6 numaraydı çizdirdi 1 numaraya kadar düştü şimdi lens kullanıyo benimde 1,5 bende kullanıyorum düzenli kullandıktan sonra yani bakımını yaptıktan sonra bi sıkıntı yok çok şükür. Ayrıca bu sizin sağlığınızla ilgili bir şeyken sevgilinizin takma falan demesi sevgisinin ne derece gerçek olduğunu sorgulatır zaten

Göz tembelliği eğer kırılma kusuru yoksa niye gozlukle( hem de 10 numara) tedavi edilsin Ki?
bunları bana değil doktora soracaksınız :) tedavisi olsa bi doktor söylemese bile diğeri muhakkak söylerdi diye dğüşünüyorum gözlükten başka çaresi yok

malesef çizdirme durumum yok.. evet haklısınız

Ben doktorum . Sen cahil bir Yalancısın
hanımefendi bi durun orda.. buraya geldim derdimi anlatıyorum şu üslübunuza bakın.. ankarada oturmadığım halde her sene kontrole tanınmış bi doktora muaneye gidiyorum.. agustosta yine gidicem birlikte gidelim yanımda sorun soracaklarınızı.. şimdi konumdan gidin

bana da gözlük yakışmaz hiç.göz doktorum sen lens kullanamazsın dedi gittim inat ettim.sonra o lens yüzünden büyük sıkıntılar yaşadım.hani olmaz derlerse hiç lens diye zorlama.cidden çok sıkıntı yaşayabilirsin .beğenen böyle beğensin bizi :)

Sen o doktora bakmaa..banada yillarca lens takamazsin zor bilmem ne dediler..cok pismanim önceden takmadigim için..4 yıl lens kullandim 1 senedirde ameliyat oldum lazer..cok memnunum darısı başına..

peki sizin dereceniz kaçtı ne gibi zorluklar yaşadınız

Sen o doktora bakmaa..banada yillarca lens takamazsin zor bilmem ne dediler..cok pismanim önceden takmadigim için..4 yıl lens kullandim 1 senedirde ameliyat oldum lazer..cok memnunum darısı başına..
lazer şansım yok malesef benim.. ama lens olur inşallah :)

peki sizin dereceniz kaçtı ne gibi zorluklar yaşadınız
benim numaralarım küçük ama gözyapım uygun değil malesef.eger doktorlar kullanma dediyse kullanma vardır bir bildikleri.bende doktorum bu arada gözüm yüzünden çok çektim arkadaşlarım kurtardı sağolsun

hmm peki çok teşekkür ederim

cuma inşallah bi aksilik çıkmazsa buluşucaz.. ya herşey çok güzel olacak ya ben yine gözyaşları içinde sizi derdimi anlatıcam.. lütfen dualarınızı eksik etmeyin

Yahu gözlüğü şekil için takan insanlar var. Eğer gözlükle güzel olmadığınızı düşünüyorsanız başka bir gözlükle devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…