kendimi beğenmekle beğenmemek arsında kalıyorum..

O nasıl gözmüş öyle cicim. O olmuyor bu olmuyor. Başka doktorlarla görüştün mü? Tek bir doktorla kalmamanı tavsiye ederim.
Bundan önce gittiğim göz doktoruna göre göz kuruluğu yaşlılarda olurdu bende olması imkansızdı ve lens kullanamazdım. Son bir yıldır gittiğim doktor alerjiden dolayı göz kuruluğum olduğunu söyledi damla verdi ve lens kullanmamda bir sakınca görmedi. Bir yıldır ne göz kuruluğum var ne de herhangi bir sıkıntım. Lens de kullanıyorum. Bazı doktorlar şapşirik olabiliyor.
çok doktora gittim hatta küçükken lazerle kandırırlardı beni büyüdüm yalan olduğunu anladım :) göz tembelliği benim ki o yüzden olmuyor geç de fark edilmiş.. yoksa daha küçük derece kullanabilirdim

Millet gözlüğü süs olarak takıyor gerçek takması gerekenler (bende dahil) çirkin oluyorum diye hayıflanıyor. doğanın kanunu sanırım. ben kendimde beğenmesemde gözlük kullananları sempatik buluyorum. söylediğin kişiyle görüş ne olacak sanki seni seven gözlüğünle sevsin

Gözlüğünün yakışmamasının sebebi büyük ihtimal çerçevesi
Lens bence sağlıklı değil ve gözlerin uygun değilse kullanma, sen zararlı çıkarsın..
Gözlük herkese yakışır, sen gözlüğünü sana yakışanı seçememişsin. Bence gözlüklü de gayet güzelsindir. Seni beğenen her türlü beğenmeli gözlük bahane

bana da erkek arkadaşım gözlüksüz daha güzelsin der hep :KK51: oysa çevremde beni gözlüklü beğenen insanlar var gözlük çerçeveni yüzüne yakışan ve tarz bi çerçeveyle değişebilirsin (öyle değilse eğer) yine de gözlükle git ve konusu açılmadığı sürece buluşacağın kişiye gözlüklerden bahsetme umarım hayırlısı olur :)

Gözlüğünün yakışmamasının sebebi büyük ihtimal çerçevesi
Lens bence sağlıklı değil ve gözlerin uygun değilse kullanma, sen zararlı çıkarsın..
Gözlük herkese yakışır, sen gözlüğünü sana yakışanı seçememişsin. Bence gözlüklü de gayet güzelsindir. Seni beğenen her türlü beğenmeli gözlük bahane
gözlüklerim siyah çerçeveli.. aslında bi ara şu yanlarında çerçeve olmayanlardan denemek istemiştim ama gözlük numaram büyük olduğu için yanlardan çok göze batacağını söylemişti optikçi.. yine hüsran yani :)

bana da erkek arkadaşım gözlüksüz daha güzelsin der hep :KK51: oysa çevremde beni gözlüklü beğenen insanlar var gözlük çerçeveni yüzüne yakışan ve tarz bi çerçeveyle değişebilirsin (öyle değilse eğer) yine de gözlükle git ve konusu açılmadığı sürece buluşacağın kişiye gözlüklerden bahsetme umarım hayırlısı olur :)
bu erkekler hepten sıkıntılı herhalde :KK66: amin inşallah :)

Canim onların beğenmemesi senin göz sağlığından önemli mi sanki ? O olmazsa başkası olur. Seven insan sevdiğini her haliyle beğenir..

Arkadaşların dediği gibi çerçevesini falan değiştirme şansın varsa belki yüz tipine yakışır bir çerçeve bulabilirsin
onu düşünüyorum zaten de buluşma yakın zamanda olur gibi bakalım hayırlısı.. isterse böyle yoksa kendi bilir

kac numaraki gozlerin,benimde kalin ama inceltilmis cam taktiriyorum,bide lens isini bi daha arastir bence,lazer yaptirma imkanin yokmu,hicbiriside olmuyorsa cok şık gozlukler var millet hava olsun diye numarasiz takiyor.Allah baska dert vermesin en azindan bir sekide gorebiliyoruz ya hic goremeseydik

kac numaraki gozlerin,benimde kalin ama inceltilmis cam taktiriyorum,bide lens isini bi daha arastir bence,lazer yaptirma imkanin yokmu,hicbiriside olmuyorsa cok şık gozlukler var millet hava olsun diye numarasiz takiyor.Allah baska dert vermesin en azindan bir sekide gorebiliyoruz ya hic goremeseydik
9 ama ek şeylerle 10 oluyor.. lens de işte olmaz dedilerde hadi aldım bilmiyorum kullanabilir miyim.. lazer imkanım da yok malesef.. ama evet yine de buna çok şükür

Benim kuzenim gözleri ileri derecede bozuk yıllardır lens kullanıyor, bir şikayetini de duymadım. O da aynı gözlük takınca gözleri büyük görünüyor.

Benim kuzenim gözleri ileri derecede bozuk yıllardır lens kullanıyor, bir şikayetini de duymadım. O da aynı gözlük takınca gözleri büyük görünüyor.
kuzeninize derecesini net görüp görmediğini sorar mısnız size zahmet ?

kuzeninize derecesini net görüp görmediğini sorar mısnız size zahmet ?
Çok sık görüşmüyoruz artık mesafe uzak ama gördüğüm zaman sorarım, merak ettim. Yalnız sorun olduğunu hiç sanmıyorum, araba falan da kullanıyor. Evde dahi lens takıyor. Göz numarası 10 diye biliyorum, hatta daha fazla bile olabilir.

Çok sık görüşmüyoruz artık mesafe uzak ama gördüğüm zaman sorarım, merak ettim. Yalnız sorun olduğunu hiç sanmıyorum, araba falan da kullanıyor. Evde dahi lens takıyor. Göz numarası 10 diye biliyorum, hatta daha fazla bile olabilir.
eğer öyleyse bu benim için umut verici bi şey olur. peki lens gözünde belli oluyor mu derecesi yüksek sonuçta

X