Kendimi baştan yaratmamda bana yardımcı olur musunuz?

canım benim sen şimdi hiç dert etme bunları. sadece derslerine odaklanmalısın kendine güvenini arttırır bu. hem birçok arkadaşımın yüzü sivilceliydi üniversiteye geçtikten sonra ne oldu nasıl olduysa düzeldi. yemene dikkat et çok fazla hamur işi yeme ve diğer arkadaşlarımın dediği gibi spor yap hem ruhsal hem bedensel iyileşmen olur. boy meselesini de sakın takıntı haline getirme aksi halde kompleksi bir şahıs olur çıkarsın bende 22 yaşındayım bu yaşıma kadar uzadım :87: hem topuklu giyersin olur biter mis gibi... önemli olan senin hayata bakış penceren.

canım öncelikle şunu belirtiyim ki hayatının en güzel yaşlarındasın :) cilt ve kilo konusunda arkadaşlar yorum yapmışlar zaten... cildin için sakın ama sakın fondöten kullanmamalısın çok hafif bir makyaj (rimel parlatıcı veya pembe tonlarında bir lipgloss göz kalemi ) bunları kullanabilirsin bence. ayrıca saçlarına çok önem ver badem ve zeytin yağıyla bakım yapabilirsin.boy sorununa gelince boyunla orantılı bir kiloya ulaşırsan fiziğin gayet güzel olur...diyet yapıcam diye yemek yemekten vazgeçme okulda yediğin abur cuburları ve ekmek tüketimini azaltırsan rahatlıkla 4-5 kilo verebilirsin ..bu arada 3-4 santimli topuklu ayakkabılar giyebilirsin yaşına uyar bence :KK34: öptüm canımmm

Evet canım daha ergenlik çağındasın,vücudun bir sürü değişimden geçiyor,sivilceler,vücutla ilgili takıntılar,kilo fazlalıkları,depresif ruh hali bu çağın için çok normal durumlar,herkes ağır ya da hafif bu çağı atlatır,bunlar hep bilinen şeyler,kuzenlerimden de örnek vereyim en hafif atlatan bile etkilerini bu şekilde yaşadı,bu çağı öyle ya da böyle atlatıcaksın,öyle değişimler geçireceksin ki kendin de şaşıracaksın,fazla canını sıkma:KK34:

canım benim sen şimdi hiç dert etme bunları. sadece derslerine odaklanmalısın kendine güvenini arttırır bu. hem birçok arkadaşımın yüzü sivilceliydi üniversiteye geçtikten sonra ne oldu nasıl olduysa düzeldi. yemene dikkat et çok fazla hamur işi yeme ve diğer arkadaşlarımın dediği gibi spor yap hem ruhsal hem bedensel iyileşmen olur. boy meselesini de sakın takıntı haline getirme aksi halde kompleksi bir şahıs olur çıkarsın bende 22 yaşındayım bu yaşıma kadar uzadım :87: hem topuklu giyersin olur biter mis gibi... önemli olan senin hayata bakış penceren.

aynen katılıyorum canım..
en güzel yaşların..spor yap,dengeli beslen..derslerin önemli,onları aksatma..
ve hiç bir şeyi kafana takma..
her şey yoluna girer..
kendine güven ve hep başın dik gez..
önemli olan sensin ve senin kendine bakışın..
güzel günler :KK71::KK71::KK71::KK71:

X