kendimi bastan yaratiyorum(fotografli-fiyatli) BBL+YAG ENJEKSIYONU+MEME ESTETIGI

Şu an emboli atmış bende .BBL ameliyatı olalı 18 gün oldu.Şimdi de emboli yapmış hayati riskim var .Sabah akşam kan sulandırıcı iğne vuruluyorum.Geçmez ise anjiyo yapılıcak

Ne kadar basit bir şey gibi insanlara anlatmışsınız.Yazık insanlara yanlış bilgi vermeyin.BBL oldum ve emboli attı.Hayati riskim var.Sabah akşam iğne oluyorum .Doktorumda senin gibi masal gibi anlattı.Bu çok tehlikeli bir ameliyat.Eğer emboli erimezse haftaya anjiyo ameliyatı olucam.Kalp damar cerrahım bu ameliyatta ölüm riski çok .Çok insan öldü .Neden böyle kendini ateşe attın sen dedi.Doktorum çok kolay anlattı dedim.Yazık dedi yazık

Hiç gerek yok yahu; spor yap fıstık olursun
Kalcan için bol squat yap.
Kesilip biçilmeye degmezzzz..

Çok üzüldüm adınıza, çok geçmiş olsun, inşallah ameliyat olmanıza gerek kalmadan iyileşirsiniz

öncelikle geçmiş olsun...MEdem bu kadar insan ölmüş biliyorsunuz neden yaptırdınız? Her işlemde 1000 de 1 de olsa ölüm riski mevcut...ne kadar kötu kalplisiniz ve sadece insanlara hakaret edesiniz var...Ben en başında 8 saati geçerse koma oluyor bile demişimki...Kusura bakmayın yıllarca kaç bın tane ameliyat olan hastam oldu hepsinin kendi tercihi kendi seçimi..hepsi öyle bir araştırıp geliyorduki ameliyatta kullanılıcak anesteziye kadar soruyolardı..Risk durumu herkesde var ama bu tarz durumlarda hep doktor ve operasyon farkından kaynaklanır...Ya değerlenirinize testlerinize iyi bakılmamştır, ya vucudunuz kabul etmemiştir, ya doktor hatasıdır yada bakım..

Şu an emboli atmış bende .BBL ameliyatı olalı 18 gün oldu.Şimdi de emboli yapmış hayati riskim var .Sabah akşam kan sulandırıcı iğne vuruluyorum.Geçmez ise anjiyo yapılıcak
Cok gecmis olsun canim
Baska doktora gorundun mu? Bence gorunmelisin, doktorunun takipte olmasi gerekiyor ayrica ciddi bir amelyat. Cok uzuldum gercekten keske arkadasin olsaydim destek olurdum

Zaten baska doktora gorunmussun simdi gordum. Su an ne durumdasin? Lutfen iyi oldugunu bildir bize cok uzuluyorum ozguven icin bi tik guzel olabilmek icin sagligini kaybeden insanlara. Ben de dudak dolgusu faciasi yasadim fotoğraflı konu actim bakabilirsin. Umarim cabuk duzelirsin

Estetigin malesef soyle bi dezavantajli durumu var, iyi estetikleri herkes sakliyor. Yoo kendi dogal burnum dudagim modunda takiliyorlar. Dolayisiyla referans cok az. Reklam yapan da cok. Sadece sikayet eden var 'x kisi burnumu mahvetti' diye mesela. Yani bi doktorun iyi olup olmadigini anlamamiz zor cunku hic bilinmeyen cok iyi doktorlar da biliyorum, bombos instagrami olan, ya da cok unlu olup bizzat tanidiklarimi mahveden doktor da var. Dolayisiyla insan bi sure sonra 'ya 1 kotu yorum var sadece nolcak doktorun mutlaka iyi islemleri de vardir' falan diyor kendi kendini ikna ediyor. 'Ya evet zor amelyat ama x doktor cok guzel estetikler yapmis bu risk alinabilir' diyorsun. Estetik zaten mantik isi degil mantik isi olsa tum birikimimizi buna gommezdik :) dolayisiyla yargılamadan once empati kurmak lazim

Harikasınız ya, bayıldım size. İlk defa bu kadar faydalı bilgileri bir iletide alıyorum. Çok teşekkürler :)

Ben z
Ben zaten saglikli beslenen ve spor yapan bir insanim en son ne zaman hamburger doner yedim hatirlamiyorum protezden kesinlikle vazgectim. İlerde dogum yaparsam karnimdaki yaglari gogsume transfer ederim gogus diklestirme yaparim, bel cevresi incelince popo zaten bir tik daha buyuk duruyor. Sporla squatla da desteklerim dedim. Protez olmayinca aklimdaki dream body olmaz ama zaten ihtiyacim da yok su an boyle mutluyum. Bunu yazdigim donem kafamdaki bebek saclarindan bile rahatsiz oluyordum duzensiz cikiyorlar diye instagrami 4 ay kullanmadim o fake shoplu vucutlari degil cevremdeki gercek vücutları gorunce aslinda gayet normal bir vucudum oldugunu gordum. Kafamda ben cok kusurluydum hataliydim cunku ama neyse ki duzeldim. Cocuk oncesi zaten bu tur operasyonlar onerilmiyor

selamlarrr... bende sizin gibi kombin ne varsa yaptırmak istiyorum :/
acaba yaptırdınız mı durumunuz nedir şu an?

ben instagramda o fizikleri gördükçe kendimden nefret ettim valla :/

evet okudum yaptırmamıssınız :) simdi nasıl hissediyorsunuz vücudunuzu

ben sporla pek ilerlemediğimi düşünüyordum. geçen sene pandemi başlayana kadar yüzme ve fitness yapıyordum. bu sene bıraktım malum. kilo almadım. geçen sene spor zamanı vucudum harika görünüyormuş eski videolarımı izledim. kum saati vücut değil tabi ki bunu istemem gerçekçi de değil bunu anladım artık çünkü instagramdakiler de fake, kylie dünyanın parasını verdi vücut amelyatlarına hala shop kullanıyor :)

önümüzdeki ay spor salonum açılacak sabırsızlıkla bekliyorum

zaten o instagram shopları bizi bizden etti :))
cogu kadının psikolojisi ve güzellik algısı instagram yüzünden pert halde.
dediğiniz gibi bir ton estetik üzerine hala shop programları kullanıyor en ünlüsünden, en az ünlüsüne kadar hepsi.
belki biz de ögrensek o shopları yapsak nasıl görünürüz
ben de pilatese baslayacagım bekliyorum. :)

pilates de çok iyi çok güzel esneklik kazandırıyo. yapabilirseniz chloe ting de yapın kardeşim çok verim aldı. karnı semsert oldu kalçası büyüdü diyemem onun için ağırlık çalışması lazım ama daha şekilli duruyor

chloe ting evde bir baslayıp bir bıraktım :) motive sıfır o konuda bende :)

chloe ting evde bir baslayıp bir bıraktım :) motive sıfır o konuda bende :)

ben bugün denedim kalkmalı hoplamalı zıplamalı şeyler bana göre değil belime ağrı girdi. fitness yogadan devam
yoga with adrienne deneyin inanılmaz güzel esneklik kazandırıyor sakince yapıyorsunuz öyle aşırı yormuyor. sırt ağrısından uyuyamadığım zamanlar 15 20 dakka yapıyorum bebek gibi uyuyorum. diğer sporlar için çok güzel altyapı sağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…