mrb arkadaşlar biz eşimle 2 yıldır evlıyız ben çocuk ıstemedıgımı esıme evlenmeden cok oncelerden bıle dedım oda saygı duydu olmasada olur dedı fazla umursamadı ama hem benım aılem hemde gorumcem bu konuda cok ısrarcı annem sureklı nezaman hamıle kalıcaksın sen hıc dogurmıcakmısın cocuk dogurmadan yasanılır mı fln laflar edıyorlar ve moralım bozuluyor ben cocugu yetıstıremem kı zaten kendımden bılıyorum yapamam yanı ve bu konuda cok kararlıyım kesınlıkle yapmıcaz yanı esımde benım yanım bu aılelerene ne desek de cocuk fln demeseler ya valla bıktım
Daha kendim çocuğum o yüzden henüz çocuk istemiyorum diyebilirsinmrb arkadaşlar biz eşimle 2 yıldır evlıyız ben çocuk ıstemedıgımı esıme evlenmeden cok oncelerden bıle dedım oda saygı duydu olmasada olur dedı fazla umursamadı ama hem benım aılem hemde gorumcem bu konuda cok ısrarcı annem sureklı nezaman hamıle kalıcaksın sen hıc dogurmıcakmısın cocuk dogurmadan yasanılır mı fln laflar edıyorlar ve moralım bozuluyor ben cocugu yetıstıremem kı zaten kendımden bılıyorum yapamam yanı ve bu konuda cok kararlıyım kesınlıkle yapmıcaz yanı esımde benım yanım bu aılelerene ne desek de cocuk fln demeseler ya valla bıktım
hyr canım yaşım 23 onu yanlıs yapmısım keske yazsaydım ya onuda ofYaşınız 18 mi? 2 senedir evliymişsiniz, 16 yaşında evlendiniz(?)
hyr canım yaşım 23 onu yanlıs yapmısım keske yazsaydım ya onuda of
Ben 27 yaşındayım ve çocukları o kadar seviyorum ki.
Yıllarca çocuklarla gönüllü çalıştım, mezun oldum birkaç yıl çocuklarla çalıştım, tüm akrabaların çocukları bana hasta. Geleceğimi duyunca hemen elişi kağıtlariyla hediyeler hazırlarlar, ben de büyüklerin muhabbetindense çocuklarla oyun kurmayı tercih ederim
AMA
Anne olmayı kesinlikle dusunmuyorum. Belki Otuzlarimi sürerken
Ama kesinlikle su an değil.
Kendimi hazır hissetmiyorum ve ömrümü bir çocuğa adamak su asamada bana saçma geliyor.
Yani emin ol ki kimse 23 yaşında anne olma isteğiyle yanıp tutuşmuyodu.. Şimdi 37 yaşındayım 30 civarında bu istek düştü içime şimdi de uğraşıyorum olmuyo bebeğim.. Tabi sen şimdi bu fikirle istemeye istemeye çocuk yap demiyorum ama kapılarını da tamamen kapama bu fikre.. Sadece soranlara biz daha çok genciz şu an düşünmüyoruz diyebilirsin mesela başka planlarımız var ilerde kısmet falan dersin çeneleri kapanır.. Nası bi çevredesiniz de 23 yaşında çocuk diye yakana yapıştılar anlamadım kimrb arkadaşlar biz eşimle 2 yıldır evlıyız ben çocuk ıstemedıgımı esıme evlenmeden cok oncelerden bıle dedım oda saygı duydu olmasada olur dedı fazla umursamadı ama hem benım aılem hemde gorumcem bu konuda cok ısrarcı annem sureklı nezaman hamıle kalıcaksın sen hıc dogurmıcakmısın cocuk dogurmadan yasanılır mı fln laflar edıyorlar ve moralım bozuluyor ben cocugu yetıstıremem kı zaten kendımden bılıyorum yapamam yanı ve bu konuda cok kararlıyım kesınlıkle yapmıcaz yanı esımde benım yanım bu aılelerene ne desek de cocuk fln demeseler ya valla bıktım
Yani emin ol ki kimse 23 yaşında anne olma isteğiyle yanıp tutuşmuyodu.. Şimdi 37 yaşındayım 30 civarında bu istek düştü içime şimdi de uğraşıyorum olmuyo bebeğim.. Tabi sen şimdi bu fikirle istemeye istemeye çocuk yap demiyorum ama kapılarını da tamamen kapama bu fikre.. Sadece soranlara biz daha çok genciz şu an düşünmüyoruz diyebilirsin mesela başka planlarımız var ilerde kısmet falan dersin çeneleri kapanır.. Nası bi çevredesiniz de 23 yaşında çocuk diye yakana yapıştılar anlamadım ki
mrb arkadaşlar biz eşimle 2 yıldır evlıyız ben çocuk ıstemedıgımı esıme evlenmeden cok oncelerden bıle dedım oda saygı duydu olmasada olur dedı fazla umursamadı ama hem benım aılem hemde gorumcem bu konuda cok ısrarcı annem sureklı nezaman hamıle kalıcaksın sen hıc dogurmıcakmısın cocuk dogurmadan yasanılır mı fln laflar edıyorlar ve moralım bozuluyor ben cocugu yetıstıremem kı zaten kendımden bılıyorum yapamam yanı ve bu konuda cok kararlıyım kesınlıkle yapmıcaz yanı esımde benım yanım bu aılelerene ne desek de cocuk fln demeseler ya valla bıktım
Kimsenin isteğine göre yaşayacak halin yok şu an düşünmüyoruz diyip kapat konuyu.. Bu kadar kafaya takılacak bişey yok bunda bence.. Bize de 2 yılda 4 çocuk kaybetmeme rağmen hala sorup duruyolar.. Sıkıntı olduğunu bile bile soruyolar yani ben bile takmıyorum senin kadar.. Boşvervalla haklısın canım bıde bu sene okulumun son senesı kudurmuşlar yani başka işleri guclerı yok sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?