- 22 Ekim 2013
- 4.268
- 7.338
- 398
- Konu Sahibi alonedark18
-
Elbette suan zor ama gececegini bil... ve kendini telkin et ilerde yuvadan ucup gideceklerini dusun keske bebek olsalardi diyeceksin.Yanimda olsalardı diyeceksin.Ay agliyacagim ben de of.büyük oranda rahatlamusundur ozaman...en azından kendine vakit ayirma zamanların gelmiş ....doğru büyüdükçe de zor diyorlar. .buyugumu de zor buyutmustum şimdi okullu değişen psikolojisi istekleri hayatı yaşamak istemesi ve peşinde bebekli bir annenasıl yetiseyim ona...valla şuan oturdum ağlıyorum buyugume
Allah sabrınızı ve gücünüzü artırsın ama geçecek bugünler zaman çok hızlıpandemide çok etkiledi tabi...hele bide okula giden çocukların aynı zamanda öğretmeni olduk...ona da yetişemiyorum çoğu zaman eşlik odevlerle gidiyor kafamı veremiyorum
Yok, anlayamazsınız.Benimde 14 aylık kızım var sizi az çok anlayabiliyorum çünkü doğduğundan beri tektim ve benim eşimde nerdeyse gecenin bir yarısı geliyor. Tuvalet banyo yapmak yemek yemek bir lüks benim için. Kızım boynumdan düşmüyor. Ama onuda anlayabiliyorum benden başkasını gördüğü yok çocuğun. E tabi pandemide eve hapsetti bizi. Tüm üzerime düştü. Geçecek inşallah bugünler ilerde bugünleride özleyecez diyorum. Allah yardımcınız olsun. Varlıklarına bin şükür❤
benim kizimda oglunuz gibiydi benim icin muthis bir kurtarici oldu ama derin olanlarindan alinhamak hiç dusunmedim daha önce duymadım da ..ise yararmi ki...
İkinciyi hiç düşünmeyin bile diyosunuzYok, anlayamazsınız.
Kızınız boynunuzda yapışıkken evde başka size ihtiyacı olan bir çocuk, bebek olduğunu düşünün.
Mesela biri diğer odada cıyak cıyak ağlıyor, öbürü ders çalışmak için bekliyor ya da yemek yiyecek hazırlamanız gerekiyor vs.
Tek çocukla iki çocuk arasında 5 çocuk falan var. İkiden sonra farketmiyor zaten.
Kurban olayım tek çocuklu günlere ya, nasıl mükemmel bir hayatmış da kıymet bilememişim
Aklı olan düşünmemeliİkinciyi hiç düşünmeyin bile diyosunuz
Herkes 3 5 6 aylık burda, benim küçük zıpa 3 yaşında ben neyi bekliyorum ya3 aylık bebeğinizin gaz sancısı var sanırım, ondan ağlıyor olabilir. Gerçi benimki 6 aylık oldu ama gecenin 3 ünde hala ayaktayız. Gaz sancısı bitti şimdi diş çıkarma derdi başladı .Şu an ayağımda onu sallıyorum ve uyuyacak gibi de değil.
Yalnız değilsin demeye geldim.
Deli hayatını seçmektense 10 yaşı seçeyim diyecem ama 40 yaşımda yeni bir çocuğa bakmakta baya zor olacak. Keşke ilk çocuğum bu kadar geç olmasayfı ama kader kısmet işte.Aklı olan düşünmemeli
Sonra zaten hastalık oluyor bence, 3 4 5 isteniyor, bebek bağımlısı oluyorsunuz.
Şaka bir yana daima bir çocuk dünyaya getirilmişse kardeşi olmasından yanayımdır ama ya yaş farkı mümkün mertebe az tutulmalı(deli hayatı gerçekten) ya da bayağı 10 yaş olmalı.
İki çocuk her zaman zor, tek yaptığınız şeyi iki tane yapacaksınız oradan pay biçin.
Ama bugünlerin kıymetini bilin:)
İki bebeği üst üste yatırıp ayakta sallamak da varDeli hayatını seçmektense 10 yaşı seçeyim diyecem ama 40 yaşımda yeni bir çocuğa bakmakta baya zor olacak. Keşke ilk çocuğum bu kadar geç olmasayfı ama kader kısmet işte.
Bende 2 de karar kılanlardanım Rabbim nasip ederse tabi.
Tamam 3 saattir sallasamda hala uyumayan bebeğimin kıymetşni bileyim ben
Ben iki diz bir bebeyi alıp kaçıyorum burdan o halde 🖐İki bebeği üst üste yatırıp ayakta sallamak da var
Şaka değil, yaptım.
Vallahi yaptım
Sonuçlarına katlanıyor zaten de bunalmış işte kadıncağız dertleşmek istiyor. İçini döküyor. Neden sert yapıyorsunuz? Sanki çocuklardan sıkıldım cami avlusuna bırakacağım demiş :)Oncelikle kolay gelsin de iki cocuk yaparken bilmiyor muydunuz zorluklarını? Oyuncak bebek satin almadiniz yani iki cocuk dogurduysaniz eger sonuclarina da katlanacaksiniz!
Buyuk çocukkonusunda hepimiz aynıyız.ikinci sınıfa giden ve üç aylık iki tane oğlum var ...okadar ama okadar yoğun kostitmali ve stresli geciyorki günlerim...bebekten dolayı geceleride tabi...büyük çocuk okul online ders derken eli ayağa benim onun okulunj takip etmek zorundayım sonuçta , bebek desen başından beri hep ağlayan sallamadan uyumayan sallamayı bırakınca deli gibi ağlayan bı bebek ve sürekli memede durmak isteyen...bugünü de Allah tarafından halledip odaya bebeği uyutmaya çekildim saat akşam 22 den beri bı emzir sürekli salla şeklindeydim ..şuan saat 02 ye geliyor...diheride az ononce uyudu karnı açıktı doyurdum ..ya ben ne yaşıyorum ..aklimi oynaticam...sadece kitap okumak şöyle bir sorumsuzca uzanıp müzik dinlemek mısır patlatıp dizi izlemek sakin kafayla ..şuan ne bedenim.ne ruhum gitmiyor daha fazla ..bebek hala ağlıyor tam uykuya daldı diyorum hop başa donuyoruz bıraktım artık vücudum direnemiyor her iki anlamda ..ağlıyor hala....eşim desen haftanın altı yedi günü çok ağır şartlarda çalışıyor ..içerde şuan horul horul uyuyor davul calswn uyanmaz ...hayatım bitmiş mahfolmus , yuruyen cenaze gibi hissediyorum....nasıl dayanicam? üstesinden nasıl gelecem..ruhun ve bedenimi itiyorum sanki ona bile dermanım kalmadı gibi
not; yardım edecek kimsem yok .
Katlanmam mi demis kadin,sokaga mi aticam demis,bakamiyorum bunlara birine mi vericem demis.Hayirdir gecenin 3 unde can sıkıntısı mı var celallenmissiniz bu sekilde ?Oncelikle kolay gelsin de iki cocuk yaparken bilmiyor muydunuz zorluklarını? Oyuncak bebek satin almadiniz yani iki cocuk dogurduysaniz eger sonuclarina da katlanacaksiniz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?