Kendime uygun ikinci el gelinlik arıyorum... destek atın :))/BULUNDU

canım aysira markalı gelınliğim 2 yıl once aldım fransız güpürlü taş işlemeli 38 beden arkadan ayarlamalı 49 kıloydum boyum 1.69 ve topukluyla gıyıdım ayakkabılarım duruyor 38 numara kına bırlıkte oldu 2saat anca gıyıdım

gelinliği çok beğendim gerçekten...etek kısmı özellikle çok hoş ama gögüs kısmı benim için biraz sıkıntılı...nişanlim az kıskanç.. :) onaylamaz muhtemelen... çok teşekkr ederim ama .... :)

canım bende yardımcı olmak isterim ama benimkide straplez bi sıkıntı olurmu bilmiyorum düz ama oval değil

canım bende yardımcı olmak isterim ama benimkide straplez bi sıkıntı olurmu bilmiyorum düz ama oval değil
düz straplezin üzerini gelinlikçide kapattırmayı düşünüyorum ..kalp şeklinde dekolteyi kapatmak biraz daha zor olur gibi...sizin için uygunsa bi resim yollayın özelden bakayım ben de..

düz straplezin üzerini gelinlikçide kapattırmayı düşünüyorum ..kalp şeklinde dekolteyi kapatmak biraz daha zor olur gibi...sizin için uygunsa bi resim yollayın özelden bakayım ben de..
saat kaça kadar burdasın canım gelinlik bazamın altında bebiğim şuan yatakta uyuyoda :) o uyanınca atsam resmi sana buralardamısın

saat kaça kadar burdasın canım gelinlik bazamın altında bebiğim şuan yatakta uyuyoda :) o uyanınca atsam resmi sana buralardamısın
valla ara ara giriyorum konumu takip etmek için...düğüne daha çok :)) sen ne zaman musait olursan o zaman at resimi...uyanmasın bebiş :) istediğin zaman at...ikiye üçe kadar uyanık olurum..düğün resimlerinden falan da yollayabilirsin...üzerindeki halini görsem daha iyi fikir edinirim..

Canım merhaba düşünürsen benim ilanıma bakabilirsin ihtiyacın varsa fiyatta yardımcı olurum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/satilik-vakko-gelinlik.792593/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…