-
- Konu Sahibi theteacher
gelinliği çok beğendim gerçekten...etek kısmı özellikle çok hoş ama gögüs kısmı benim için biraz sıkıntılı...nişanlim az kıskanç.. :) onaylamaz muhtemelen... çok teşekkr ederim ama .... :)canım aysira markalı gelınliğim 2 yıl once aldım fransız güpürlü taş işlemeli 38 beden arkadan ayarlamalı 49 kıloydum boyum 1.69 ve topukluyla gıyıdım ayakkabılarım duruyor 38 numara kına bırlıkte oldu 2saat anca gıyıdımEki Görüntüle 1401036
canım bende yardımcı olmak isterim ama benimkide straplez bi sıkıntı olurmu bilmiyorum düz ama oval değilmrb arkadaşlar...Bu yaza düğünüm var inş..gelinlik bakıyorum ama gelnlikçiler çok yuksek fiyatlar cekiyorlar...zaten masrafımız çok bir kere giyeceğim bir kıyafete bu kadar yüksek fiyatlar ödemek vicdanımı sızlatıyor acıkcası...ben öyle düşünüyorum en azından...bu konuda çok takıntılı değilim...çok fazla bir anlam yüklemiyorum gelinliğe...bu sebepten internetten online gelinlik alabileceğim sitelere baktım...aklıma yatan bir kaç model de gördüm ama beden yoktu bir de buraya yazayım dedim..belki sizde vardır bir şeyler...36 bedenim...1.68 boyum var 50 kiloyum...prenses etek tercıhım...çok uzun surunen bir gelinlik olmamalı rahat hareket edebilmeliyim...etek kısmı aklıma yatan bir gelinlik bulursam üst kısmını kendime göre ayarlatacağım zaten... bu tariflere uyan gelinliğini elden çıkarmak isteyen arkadaşlar varsa bana buradan ve özelden gelinliğin resmi ile beraber yazabilirler....hepinize teşekkurler :)
düz straplezin üzerini gelinlikçide kapattırmayı düşünüyorum ..kalp şeklinde dekolteyi kapatmak biraz daha zor olur gibi...sizin için uygunsa bi resim yollayın özelden bakayım ben de..canım bende yardımcı olmak isterim ama benimkide straplez bi sıkıntı olurmu bilmiyorum düz ama oval değil
saat kaça kadar burdasın canım gelinlik bazamın altında bebiğim şuan yatakta uyuyoda :) o uyanınca atsam resmi sana buralardamısındüz straplezin üzerini gelinlikçide kapattırmayı düşünüyorum ..kalp şeklinde dekolteyi kapatmak biraz daha zor olur gibi...sizin için uygunsa bi resim yollayın özelden bakayım ben de..
valla ara ara giriyorum konumu takip etmek için...düğüne daha çok :)) sen ne zaman musait olursan o zaman at resimi...uyanmasın bebiş :) istediğin zaman at...ikiye üçe kadar uyanık olurum..düğün resimlerinden falan da yollayabilirsin...üzerindeki halini görsem daha iyi fikir edinirim..saat kaça kadar burdasın canım gelinlik bazamın altında bebiğim şuan yatakta uyuyoda :) o uyanınca atsam resmi sana buralardamısın
tmm canm atarm 1 2 dk içinde
Acele etme canim...müsait olunca at...tmm canm atarm 1 2 dk içinde
Gelinligin cok guzel canim...ust kismi bana uygun kendime gore atarlatabilirim ama etek düz tül daha sade bir sey var kafamda canim...cok Tesekkr ediyorum zahmet verdim... :)
önemli değil canım ne demekGelinligin cok guzel canim...ust kismi bana uygun kendime gore atarlatabilirim ama etek düz tül daha sade bir sey var kafamda canim...cok Tesekkr ediyorum zahmet verdim... :)
Valla eteği begendim ya..ama ust kısmı net göremiyorum burdan...bir kac resim atabilir misin özelden..Eki Görüntüle 1401495 Özelden atablrm resim canm tabi beğendysen
Canım merhaba düşünürsen benim ilanıma bakabilirsin ihtiyacın varsa fiyatta yardımcı olurum.mrb arkadaşlar...Bu yaza düğünüm var inş..gelinlik bakıyorum ama gelnlikçiler çok yuksek fiyatlar cekiyorlar...zaten masrafımız çok bir kere giyeceğim bir kıyafete bu kadar yüksek fiyatlar ödemek vicdanımı sızlatıyor acıkcası...ben öyle düşünüyorum en azından...bu konuda çok takıntılı değilim...çok fazla bir anlam yüklemiyorum gelinliğe...bu sebepten internetten online gelinlik alabileceğim sitelere baktım...aklıma yatan bir kaç model de gördüm ama beden yoktu bir de buraya yazayım dedim..belki sizde vardır bir şeyler...36 bedenim...1.68 boyum var 50 kiloyum...prenses etek tercıhım...çok uzun surunen bir gelinlik olmamalı rahat hareket edebilmeliyim...etek kısmı aklıma yatan bir gelinlik bulursam üst kısmını kendime göre ayarlatacağım zaten... bu tariflere uyan gelinliğini elden çıkarmak isteyen arkadaşlar varsa bana buradan ve özelden gelinliğin resmi ile beraber yazabilirler....hepinize teşekkurler :)
Balik etek mi gelinlik...?Canım merhaba düşünürsen benim ilanıma bakabilirsin ihtiyacın varsa fiyatta yardımcı olurum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/satilik-vakko-gelinlik.792593/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...40-bedene-uyumlu-gelinlik-ayakkabi-vs.793731/
Canim bi bak istersen.. yardimci olurum.