- 20 Mayıs 2014
- 600
- 339
- Konu Sahibi theteacher
Canim gelinligini cok hos buldum..ama ust kismi duz straplez bi gelinlik ariyorum cunku kapattiracgm ust kismi gelinlikcide..cok Tesekkr ediyorum :)
Anladim tatlim benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim gelinligini cok hos buldum..ama ust kismi duz straplez bi gelinlik ariyorum cunku kapattiracgm ust kismi gelinlikcide..cok Tesekkr ediyorum :)
Ozelden resmini yollayabilirseniz yollayin bi bakayim olmaz mi...bende var canım yardımcı olabılırım
olabılır maıl adresınız varmıOzelden resmini yollayabilirseniz yollayin bi bakayim olmaz mi...
hayır balık etek değil normal. kabarıklığı daha çok arkadaBalik etek mi gelinlik...?
mrb arkadaşlar...Bu yaza düğünüm var inş..gelinlik bakıyorum ama gelnlikçiler çok yuksek fiyatlar cekiyorlar...zaten masrafımız çok bir kere giyeceğim bir kıyafete bu kadar yüksek fiyatlar ödemek vicdanımı sızlatıyor acıkcası...ben öyle düşünüyorum en azından...bu konuda çok takıntılı değilim...çok fazla bir anlam yüklemiyorum gelinliğe...bu sebepten internetten online gelinlik alabileceğim sitelere baktım...aklıma yatan bir kaç model de gördüm ama beden yoktu bir de buraya yazayım dedim..belki sizde vardır bir şeyler...36 bedenim...1.68 boyum var 50 kiloyum...prenses etek tercıhım...çok uzun surunen bir gelinlik olmamalı rahat hareket edebilmeliyim...etek kısmı aklıma yatan bir gelinlik bulursam üst kısmını kendime göre ayarlatacağım zaten... bu tariflere uyan gelinliğini elden çıkarmak isteyen arkadaşlar varsa bana buradan ve özelden gelinliğin resmi ile beraber yazabilirler....hepinize teşekkurler :)
canım çok teşekkrler gelinliği buldum ya.. :) konuyu kapattırmaya çalışıyorum doğru editore ulaşamadım..olcak inş...Baslık acmştm istersen fotoğraflara bak değerlendirelim