Geçmişi de, geleceği de, şu anki hali de beni ilgilendirmiyor tabi ki. Sevgili bile olmadık. Kendisini çok sevdim ve beni reddetti. Evet Pucca'nın günlüğünü duydum ama hiç okumadımAdamın geçmişi sizi ilgilendirmez.pucca nin günlüğü gibi olmus.
Sevgili sandim sizi o kısmı atlamışım..red edilme olayi nasil gerceklesmisti?Geçmişi de, geleceği de, şu anki hali de beni ilgilendirmiyor tabi ki. Sevgili bile olmadık. Kendisini çok sevdim ve beni reddetti. Evet Pucca'nın günlüğünü duydum ama hiç okumadım
Hanımlar anlatamamış olabilirim, boş yere okuduysanız hakkınızı helal edin. Cidden ben de ne hissettiğimi neler dediğimi bilmiyorum. Özet geçeyim olayı dramatize etmiyorum, reddedildim ühühhüü modunda değilim.Kendime sinirliyim soğuyamıyorum, unutamıyorum ama üzgünüm, çok üzgünüm....
Çocuk da değişik herkese bakmış çıkmış bir bizim kızı reddetmiş galibaBana kalirsa bu cocugu elde edememenin hirsi gibi geldi bana.
Çocuk da değişik herkese bakmış çıkmış bir bizim kızı reddetmiş galiba
Ben bu şahsa onu yakından tanımak istediğimi arkadaş vasıtasıyla duyurdum, cevabı düşünmüyorum oldu. İyi ki düşünmüyor bu kızlar ondan, bir de düşünse ne olurduSevgili sandim sizi o kısmı atlamışım..red edilme olayi nasil gerceklesmisti?
TeşekkürlerNe kadar da tatli tatli anlatmissin duygularini :)))
Bana kalirsa bu cocugu elde edememenin hirsi gibi geldi bana.
Kpss çalışıyorum, bugün bayramda bileZamana bırakman lazım galiba. Kafanı dağıtmak için korkunç meşgul olacağın işlere atıl bence. O aklına gelemeyecek kadar meşgul ol unutursun
Eheheh ben de takıntılıyımdır düzgün yazmaya hemen düzeltiyorumya havle vela değil la havle vela oluciiiidiii
ehehehe her konuda bitane oluyor birde ben yazayım dedim .
Evet beni de ilgimi de biliyor..bu "bey"in sizden ve ilginizden haberi var mı?
Değişik tabi herkese şapır şupur bana yarabbi şükürÇocuk da değişik herkese bakmış çıkmış bir bizim kızı reddetmiş galiba
Çok haklısınız, ona karşı öfke duyduğumu ben de fark ettim. Bazen sen kim köpek de beni reddettin modundayımUlaşılamama psikolojisiyle duygular arabeske bağlanmış..
Reddetmeseymiş yaşayarak zaten soğumuştunuz kendiliğinden..
Reddetmenin verdiği öfke tamamiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?