Kendime sinir oluyorum

Teşekkürler :p Hırs mırs yeter ki unutayım yahu bıktım kendimden sinir oluyorum kendime siniiiirr:KK34:

Iste adam senin ilgini bildigi icin agirdan aliyor belki...
Oysa ki surekli gezseniz, eglenseniz unutmussunuz gibi davransaniz cocuk kosarak gelir bence :)

Öyle biriyle beraber olunmaz o ayrı da. Ama biri benle ilgilendiğini arkadaş vasıtasıyla duyursa ben de istemem. Ortaokulda değilsiniz sonuçta. Gelip karşımda söyleyemeyecek ya da en olmadı sosyal medyadan kendini ifade etmeyecek birini napayım. Tabii adamın da kriteri pek yok gibi.
Evet kendim söylemeliydim vs. Ama bu sebepten reddettiğini hiç sanmıyorum. Gayet beğenmedi beni:KK51:

Iste adam senin ilgini bildigi icin agirdan aliyor belki...
Oysa ki surekli gezseniz, eglenseniz unutmussunuz gibi davransaniz cocuk kosarak gelir bence :)
Neler yapmadım ki. Oscara aday oyunculuklar sergiledim(aslında flash tv tadında:KK45:), unutmuş mutluymuş rolü de yaptım görmemezlikten de geldim. Katır inadı var bana mısın demiyor :olamaz: Ha yaz okulunda erkeklerle yemek yediğim çay kahve içtiğim onlarla kahkaha attığım içinsinirli bakışlar atmıştı:KK51:

Ben bu şahsa onu yakından tanımak istediğimi arkadaş vasıtasıyla duyurdum, cevabı düşünmüyorum oldu. İyi ki düşünmüyor bu kızlar ondan, bir de düşünse ne olurdu :bicak:
Tanısan söversin diyedir. Arkadaşın başka bir şekilde iletseydi durum değişebilirdi ama ona da karakterin müsade etmez sanirim.Bir de seni begenmemis olabilir feminen ve seksi degilsen.

Tanısan söversin diyedir. Arkadaşın başka bir şekilde iletseydi durum değişebilirdi ama ona da karakterin müsade etmez sanirim.Bir de seni begenmemis olabilir feminen ve seksi degilsen.
Aslında beni hemcinslerim dahi çok beğenir, uzun boyluyum vücudum kum saatine benziyor sadece biraz zayıfım o kadar. Ama o beni beğenmedi, zevkine uymadım:bicak: Ben eğer birlikte olsaydık başıma gelecekleri de biliyorum ya ben 1 haftada soğuyacaktım; çünkü karakteri de bana uymuyor. Ya da ben soğumadan önce o çoktan başka biriyle daha flört ediyor olacaktı ben kriz geçiyor olacaktım. Hiçbir türlü oluru yok, ama neden hala istiyorum neden:kızgın:

Çivi çiviyi söker derler bence başka birini tanımaya çalışın aklınızdan uzaklaşır. Saçma sapan bir durum oluşmuş çünkü. Hiçbir erkek bu kadar üzülmeye değmez.

Çivi çiviyi söker derler bence başka birini tanımaya çalışın aklınızdan uzaklaşır. Saçma sapan bir durum oluşmuş çünkü. Hiçbir erkek bu kadar üzülmeye değmez.
O kadar haklısınız ki. Ama başka erkek tanırsam, o tanıdığım erkeğe de haksızlık olmaz mı sizce

Back
X