Kendime özgüvenim kalmadı! :((

yaşın daha kucukse yuz hatların tamamen oturmamıs demektır..18 in altındaysan makyaj yapmanada gerek yokki,kendı dogal guzellıgın yeter sana..ilerde her sekle gırersın zaten sacını degıstırıp ve makyaj yapmaya baslıyarak..şimdılık belkı bı parlatıcı ufak bı rımel yeterlı olmalı..
ama daha onemlısı senın suan dış görunusun yerıne egıtımıne odaklanman gerekır..ayrıca sunu bılkı allah senı en guzel sekılde yaratmıstır zaten..suan bunu göremesende ilerde anlarsın..

kendini tutmayı ogren ozaman:))

daha 18 olmamışsan dünya sağlık örgütüne göre çocuksun demektir......kilolu değilsen hormon bozukluğu tüylenme sorunun yoksa deformasyon yoksa kafanı böyle şeylerle bulandırma......sağlıklı beslen sevdiğin bir spor yap ve bunları yaşam tarzı haline getir....ilerki yıllara yatırım yapmış olursun hep genç ve güzel kalırsın....bırak ten rengini falan

değiştirme şansın olana kadar böyle kabul et kendini...
yani nasıl bi yardım bekliyorsun burdan onu anlamadım...
saçını beğenmeyen boyar....
gözünü beğenmeyen lens takar...
tenini beğenmeyen makyajla kapatır...
bu kadar basit şeyler işte....
bide kendini övüp övüp sonra ben güzel değilim muhabbetine girmiyomusunuz valla çok komik oluyosunuz..

Kk'da yeni moda bu olmalı. "Çirkinim" "Özgüvenim yok" "Kendimi beğenmiyorum" başlıkları altında kendini övmek.. Madem sorunlarını ve çözüm yollarını biliyorsun o zaman git çöz arkadaşım. Ne diye buraya gelipte kendini övüyorsun.

Burnunu kaldırmak için hangi yöntemleri denedin gerçekten merak ettim.

aynen cnm hem insanın kendisiyle biraz barısık olması gerekiyo bence:))

aynen cnm hem insanın kendisiyle biraz barısık olması gerekiyo bence:))

Bence de ya.. Neler neler görüyoruz. Kolu bacağı olmayanlar mı, görmeyenler mi, duymayanlar mı... Ama yinede hayata inat çok mutlular.. Şimdi gelmiş bi ergenimiz yok manken gibiyim de kendimi beğenmiyorum diye dert ediyor.. Bizde o yollardan geçtik ama o kadar da şımarık olmadık..

Son düzenleme:
Yaşın daha küçük sanırım insan o zamanlar kendini beğenmiyor başkalarına özeniyor hep.
Zamanla geçer bence zaten kimse kusursuz değilki.

o kadar dert ediyosan yüz nakli yaptır madem

sonuna kadar okumaya sabrım dayanmadı. canım sen gayet güveniyorsun kendine bence.

Bi konu vardi buralarada aklima o geldi..fizik guzelligimi yuz guzelligimi diye…guvenmemis halin buysa guvenmis halin nasildir acaba

şimdi hanım kızımız manken gibi fizik bir işe yaramaz yüz güzelliği kalp güzelliği önemlidir
manken olacaksan işe yarar ancak
yüz güzelliğin yoksa yoktur kendini böyle kabul et
benim mesela yüzüm çok güzel bebiş gibi ama herkes benim kadar güzel olsaydı bizim güzelliğimizin ne kıymeti kalırdı

bu nedir yaaa
ne kadar kendni beğenmişsin öyle pohpohlanmak istiyorsun
kendi fikrim bu anlattıklarına göre yemin ederim güzel falan değilsin sıradan bir kızsın sadece kendini güzel çok güzel sanıyosun
haline üzüldm burda tipini anlattıp prim yapmak istemen sorunların olduğunu gösterir
burnunu kaldırmak için kendi kendine ne denedin kiiii kafanı biraz yukarı kaldır burnunda kalkar zaten :d

Son düzenleme:
canım bende kendimi begenmiyorum yaa benimde görsen saçlarım altın gibi tenim bugday gibi gözlerim zeytin dudaklarım kiraz offf napııcam ben dayanamıyorum manken gibiyim demissin üzelme tatlım kayynımmda da var

bencede cnm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…