• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime özgüvenim kalmadı! :((

sac boyama forumunada yazdım ama cevap veren olmadı iyimi peki:))

valllahi benım en begendıgım palette zaten. en ıyısı o bence. hep onu kullandım ama konu dısı msjdan mührü yıcez:D

yemeyiz cnm cogu kisinin sacını dokmus bende kullanmayı dusunuyorum ondan sordum:))

yok benım sacımı dokmedı zaten saclarım cok fazla oldugu ıcın dökulmesını ıstıyorum bıraz ama olmuyor :)

Yaşın tutmadığına göre 18 den küçüksün ve büyük ihtimal ergensin
eğer senin kendine özgüvenin olmasa gelipte burada kendini övmezsin, övemezsin
aa yok anlattıklarına göre güzelsin dedirtip egonu tatmin etmeye çalışıyorsun sanırım
ama boşuna yapma çünkü gerçekten dalga konusu oluyor böyle konular genelde
bu arada estetik için yaşın tutmuyor ama, sen git renkli lens tak gözlerim renkli olsa demişin ya
anlattığına göre yüzün güzel değilmiş ya gözlerden yırtarsın.. :1:

Son düzenleme:
altın pırıltılı bal ama daha bu konuda yazısmayalım boyle konu dısı mesajım yuzunden uyarı almıstım ozelden yazarım ıstersen

ben 100 msj yazmadıgım icin msj gonderemıyorum sen ozelden faceni yaz istersen:))

Son düzenleme:
buraya yaz demedim ozelden yaz istersen dedim ayrıca senin faceni yicek degilim sonucta konusmak ıcın dedım sen benı yanlıs anladın heralde neyse:))

guzelım ıyı mısın sen ya?
sence sanal ortamda facemı yersın dıye mı vermıyorum sana ?
bence de neyse

guzelım ıyı mısın sen ya?
sence sanal ortamda facemı yersın dıye mı vermıyorum sana ?
bence de neyse

evet cnm sanal ortam ama buraya yaz dememistim sen anlamıyosun heralde facenede meraklı degilim ordan konusuruz diye demistim ama sanırım sen konusulcak bi insan degilsin iyi geceler:))

evet cnm sanal ortam ama buraya yaz dememistim sen anlamıyosun heralde facenede meraklı degilim ordan konusuruz diye demistim ama sanırım sen konusulcak bi insan degilsin iyi geceler:))

ya hu ne dıyorsun sen? ozelden de olsa tabıkı vermem ya. meraklı olsanda olmasanda.
senın ne kadar konuslacak ınsan oldugun bellı
hey Allahım durduk yere kavga bu olsa gerek:27:

Bence resim koyma. Sonra çirkin çıkarsın, bazıları sana nezaketen güzelsin der. Daha beter bir egon olur. :37:

ya hu ne dıyorsun sen? ozelden de olsa tabıkı vermem ya. meraklı olsanda olmasanda.
senın ne kadar konuslacak ınsan oldugun bellı
hey Allahım durduk yere kavga bu olsa gerek:27:

bak cnm burası nasılsa facede oyle sonucta sosyal biyer daha uzamasın:))

Konu dısına cıktım çok ozurdılerım ama dayanamıyorum bıtanecık yazcam sadece..
vallla kendımı tuttamadım kız sana facesını neden verıcek kı ? bıde vermedı dıye konusulcak bı ınsan deılsınız demenız
bılmıorumkı kaç yaş grubu oluyor ayy sölemeden edemedim yaa bu kk da daha nelerle karsılaşcaz acaba :1:

bak cnm burası nasılsa facede oyle sonucta sosyal biyer daha uzamasın:))

Konu dısına cıktım çok ozurdılerım ama dayanamıyorum bıtanecık yazcam sadece..
vallla kendımı tuttamadım kız sana facesını neden verıcek kı ? bıde vermedı dıye konusulcak bı ınsan deılsınız demenız
bılmıorumkı kaç yaş grubu oluyor ayy sölemeden edemedim yaa bu kk da daha nelerle karsılaşcaz acaba :1:

ben alıstım boyle tıp ınsanlara ya. hıc yoktan kavga cıktı hepsı bu. baska topıge de yazmıs boya sorusunu mıllet komıksın falan yazınca da sevıyesız yazmıs ınsanlara amaann vallahi artık kafam almıyor

Back