Merhaba arkadaşlar
Belki bu da dert mi diyiceksiniz ama benim bi derdim var. Artık sırf bu konu yüzünden özgüvenimi kaybetmeye başladım. Benim fiziğim çok düzgün, hatta manken fiziğine yakın yani kendimi övmek için söylemiyorum ama doğuştan böyle hiç sorun yaşamadım çok şükür. Ama yüz güzelliği yok sanırım bende. Tenim esmerle buğday arası, gözlerim kahverengi, saçlarımda böyle çikolata kahvesi gibi koyu kahve işte gözlerimle hemen hemen aynı. Ama sanki bütün renkler birbirini boğuyor, çok koyu gibi yani. Sanki bu fiziğe bu yüz uymuyor. Ne bileyim sadece gözlerim renkli olsa falan bi farklı renk gelse yüzüme o kadar güzel olacakki. Ama böyle çok boğucu gibi , özgüvenimi kaybetmeme neden oluyor. Sanırım tek avantajım gözlerimin iri olması, dudaklarım da küçücük anime karekterleri gibi duruyorum yahu
O açıdan bi sorunum yok yani tatlı duruyor ama mesela burnum hafif kemikli ve çok takıntı haline getiriyorum artık, fotoğraf çekinemez oldum. Azcık kalksa ucundan azıcık sadece kaydırak gibi olacak ama yok işte. Kaç haftadır maske falan yapıyorum yüzüme, hiç sivilce falan kalmadı. Ama yine de makyajsız hali falan güzel diyemem yani. Bi de diş sorunum var, öndeki dişlerimin ikisinin arası aralıklı gibi, düzgünler ama boşluk var yani sadece ve doğru düzgün gülemiyorum. Tel taktırmak iyice berbat etmek istemiyorum. Diğerleri için de ağız gelişiminin tamamlanması gerekiyor sanırım. Allah'a şükür bin şükür elim ayağım tutuyor ama takmadan edemiyorum artık..Yaşım tutsa burnumu hemen
estetik falan yaptırırdım çok hafif inanın. Yani yüzüm biçimli çoğu renkli gözlü sarı saçlı vs. insandan ama sıradan işte.
En azından burnum hafifçe kalksın istiyorum ama denemediğim yöntem kalmadı olmuyor işte. Ne önerirsiniz ne yapmalıyım sizce çıkamadım işin içinden