sac boyama forumunada yazdım ama cevap veren olmadı iyimi peki:))
neden bukadar tepki verdin anlamadım sadece bi soru sordum:))
valllahi benım en begendıgım palette zaten. en ıyısı o bence. hep onu kullandım ama konu dısı msjdan mührü yıcez
yemeyiz cnm cogu kisinin sacını dokmus bende kullanmayı dusunuyorum ondan sordum:))
yok benım sacımı dokmedı zaten saclarım cok fazla oldugu ıcın dökulmesını ıstıyorum bıraz ama olmuyor :)
sen hangi rengini kullanıyosun:))
altın pırıltılı bal ama daha bu konuda yazısmayalım boyle konu dısı mesajım yuzunden uyarı almıstım ozelden yazarım ıstersen
ben 100 msj yazmadıgım icin msj gonderemıyorum sen ozelden faceni yaz istersen:))
facemı mı tabi ki de yazmam!
buraya yaz demedim ozelden yaz istersen dedim ayrıca senin faceni yicek degilim sonucta konusmak ıcın dedım sen benı yanlıs anladın heralde neyse:))
guzelım ıyı mısın sen ya?
sence sanal ortamda facemı yersın dıye mı vermıyorum sana ?
bence de neyse
evet cnm sanal ortam ama buraya yaz dememistim sen anlamıyosun heralde facenede meraklı degilim ordan konusuruz diye demistim ama sanırım sen konusulcak bi insan degilsin iyi geceler:))
ya hu ne dıyorsun sen? ozelden de olsa tabıkı vermem ya. meraklı olsanda olmasanda.
senın ne kadar konuslacak ınsan oldugun bellı
hey Allahım durduk yere kavga bu olsa gerek
bak cnm burası nasılsa facede oyle sonucta sosyal biyer daha uzamasın:))
Konu açtım dememişmiydiniz. Oradan yazışın :26: Biliyorum konu dışı sustum!
Konu dısına cıktım çok ozurdılerım ama dayanamıyorum bıtanecık yazcam sadece..
vallla kendımı tuttamadım kız sana facesını neden verıcek kı ? bıde vermedı dıye konusulcak bı ınsan deılsınız demenız
bılmıorumkı kaç yaş grubu oluyor ayy sölemeden edemedim yaa bu kk da daha nelerle karsılaşcaz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?