• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime özgüvenim kalmadı! :((

Annabeth

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
16
0
36
Eskişehir
Merhaba arkadaşlar

Belki bu da dert mi diyiceksiniz ama benim bi derdim var. Artık sırf bu konu yüzünden özgüvenimi kaybetmeye başladım. Benim fiziğim çok düzgün, hatta manken fiziğine yakın yani kendimi övmek için söylemiyorum ama doğuştan böyle hiç sorun yaşamadım çok şükür. Ama yüz güzelliği yok sanırım bende. Tenim esmerle buğday arası, gözlerim kahverengi, saçlarımda böyle çikolata kahvesi gibi koyu kahve işte gözlerimle hemen hemen aynı. Ama sanki bütün renkler birbirini boğuyor, çok koyu gibi yani. Sanki bu fiziğe bu yüz uymuyor. Ne bileyim sadece gözlerim renkli olsa falan bi farklı renk gelse yüzüme o kadar güzel olacakki. Ama böyle çok boğucu gibi , özgüvenimi kaybetmeme neden oluyor. Sanırım tek avantajım gözlerimin iri olması, dudaklarım da küçücük anime karekterleri gibi duruyorum yahu :D O açıdan bi sorunum yok yani tatlı duruyor ama mesela burnum hafif kemikli ve çok takıntı haline getiriyorum artık, fotoğraf çekinemez oldum. Azcık kalksa ucundan azıcık sadece kaydırak gibi olacak ama yok işte. Kaç haftadır maske falan yapıyorum yüzüme, hiç sivilce falan kalmadı. Ama yine de makyajsız hali falan güzel diyemem yani. Bi de diş sorunum var, öndeki dişlerimin ikisinin arası aralıklı gibi, düzgünler ama boşluk var yani sadece ve doğru düzgün gülemiyorum. Tel taktırmak iyice berbat etmek istemiyorum. Diğerleri için de ağız gelişiminin tamamlanması gerekiyor sanırım. Allah'a şükür bin şükür elim ayağım tutuyor ama takmadan edemiyorum artık..Yaşım tutsa burnumu hemen estetik falan yaptırırdım çok hafif inanın. Yani yüzüm biçimli çoğu renkli gözlü sarı saçlı vs. insandan ama sıradan işte. En azından burnum hafifçe kalksın istiyorum ama denemediğim yöntem kalmadı olmuyor işte. Ne önerirsiniz ne yapmalıyım sizce çıkamadım işin içinden :(

Bence kendine olan özgüvenin gayet yerinde. Kendini bayaa övmüşsün zaten heralde farkında değilsin :) Bu tarz konular çok açılır oldu. Tavsiyem saçında makyajında değişiklikler yapabilirsin. Manken gibi kız olduğunu söylüyosun daha ne işte :1:

Kendini olduğun gibi sevmeye başla
Yaşın tutmadığına göre 18 yaşın altındasın ve bu yaşları geçince artık kendinle barışacaksın merak etme :31:
MAdem ki fiziğin düzgün, sen de giyim kuşamla rahatsız olduğun noktaları kapat

Saç rengimi falan değiştirmek isterdim aslında ama şimdi boya için yaşımın çok küçük olduğunu düşünüyorum. Gerçekten bi renk değişikliğine ihtiyacım var yüzümde yani. Makyaj da genelde hep yapıyorum ama siyah renkler kullanmayı seviyorum o da akıyor bir süre sonra daha da kapatıyor yüzümü tenimi daha da berbat oluyor. Mavi falan kullanayım göz rengim açık görünsün dedim o da yine akıyor bu sefer hastalıklı gibi duruyorum. Bilmiyorum çok mutsuzum gerçekten size övüyorum gibi gelmiş olabilir ama dışarı çıktığımda hissediyorum o özgüven eksikliğini...

aslında fotoğraf koysan daha iyi olur canım. belki sana öyle geliyodur. çevrendeki insanlar sana yüzün çok esmer gibisinden birşey mi söyledi. benim ten rengim koyu kumral bronz gibi ama herkes görür görmez ne kadar güzel ten rengin var diyo. ben herkes bu kadar çok güzel diyince gerçekten güzel olduğunu farkettim. yani normalde ten rengimi koyu buluyodum (çok ta esmer değilim )ama herkes çok yakıştırıyo. kısacası demek istediğim sen öyle düşünüyo da olabilirsin.ayrıca manken gibi fiziğin varmış herkes o fiziğe sahip olmak için ne kadar uğraşıyo farkında mısın. şükretmelisin bence. ama yine de foto koyarsan daha iyi yorumlarız canım

Tipik ergenlik sendromu hepimiz aynı yollardan gectık bı ıkı seneye hersey duzelır merak etme

Burda bir üye vardı bir aralar, herkes bana şuran güzel buran güzel diyor ben kendimi çirkin hissediyorum diyordu zamanında o kızcağıza haksızlık edilmiş bence, sen ondan daha beter çıktın. Anime karakterleri kadar güzelsen zaten insanoğlunun hayal edebileceği en güzel haldesin demektir. Ten ve saç yeterince parlak ve sağlıklı gözüktüğü ve yapay etkenlerle değiştirilmediği sürece gayet uyumludur zaten birbirleriyle. Ben hiç doğal ten rengi doğal saçları itici duran birini görmedim. İlla renkli gözlü olmanın seni güzel kılacağına inanırsan da lens takarsın artık yapılcak bişey yok

Tatlım tenin esmer/buğday kaşların, saçın kahverengiyse mavi göz korkunç olabiliyo. (yapay mavi)
Şimdi sen saçlarını sarıya boyatsan kaşlarınıda açman gerekicek. Kaşlarını açsan tenin daha esmer gözükücek. Tenin esmer oldu diyelim hadi göz rengiii onada lens.
Geriye senden bişe kalmıyo ki. :ssz:

Burda bir üye vardı bir aralar, herkes bana şuran güzel buran güzel diyor ben kendimi çirkin hissediyorum diyordu zamanında o kızcağıza haksızlık edilmiş bence, sen ondan daha beter çıktın. Anime karakterleri kadar güzelsen zaten insanoğlunun hayal edebileceği en güzel haldesin demektir. Ten ve saç yeterince parlak ve sağlıklı gözüktüğü ve yapay etkenlerle değiştirilmediği sürece gayet uyumludur zaten birbirleriyle. Ben hiç doğal ten rengi doğal saçları itici duran birini görmedim. İlla renkli gözlü olmanın seni güzel kılacağına inanırsan da lens takarsın artık yapılcak bişey yok

Ben de ten, saç, göz renkleri uyumsuz olan görmedim, çok nadirdir.
Tabi dış etkenler olunca iş değişiyo. :ssz:

of yapma Allah askına yaa buraya ozguven patlaması yasayıp gelmeyın artık

Merhaba arkadaşlar

Belki bu da dert mi diyiceksiniz ama benim bi derdim var. Artık sırf bu konu yüzünden özgüvenimi kaybetmeye başladım. Benim fiziğim çok düzgün, hatta manken fiziğine yakın yani kendimi övmek için söylemiyorum ama doğuştan böyle hiç sorun yaşamadım çok şükür. Ama yüz güzelliği yok sanırım bende. Tenim esmerle buğday arası, gözlerim kahverengi, saçlarımda böyle çikolata kahvesi gibi koyu kahve işte gözlerimle hemen hemen aynı. Ama sanki bütün renkler birbirini boğuyor, çok koyu gibi yani. Sanki bu fiziğe bu yüz uymuyor. Ne bileyim sadece gözlerim renkli olsa falan bi farklı renk gelse yüzüme o kadar güzel olacakki. Ama böyle çok boğucu gibi , özgüvenimi kaybetmeme neden oluyor. Sanırım tek avantajım gözlerimin iri olması, dudaklarım da küçücük anime karekterleri gibi duruyorum yahu :D O açıdan bi sorunum yok yani tatlı duruyor ama mesela burnum hafif kemikli ve çok takıntı haline getiriyorum artık, fotoğraf çekinemez oldum. Azcık kalksa ucundan azıcık sadece kaydırak gibi olacak ama yok işte. Kaç haftadır maske falan yapıyorum yüzüme, hiç sivilce falan kalmadı. Ama yine de makyajsız hali falan güzel diyemem yani. Bi de diş sorunum var, öndeki dişlerimin ikisinin arası aralıklı gibi, düzgünler ama boşluk var yani sadece ve doğru düzgün gülemiyorum. Tel taktırmak iyice berbat etmek istemiyorum. Diğerleri için de ağız gelişiminin tamamlanması gerekiyor sanırım. Allah'a şükür bin şükür elim ayağım tutuyor ama takmadan edemiyorum artık..Yaşım tutsa burnumu hemen estetik falan yaptırırdım çok hafif inanın. Yani yüzüm biçimli çoğu renkli gözlü sarı saçlı vs. insandan ama sıradan işte. En azından burnum hafifçe kalksın istiyorum ama denemediğim yöntem kalmadı olmuyor işte. Ne önerirsiniz ne yapmalıyım sizce çıkamadım işin içinden :(

bi göreydik ya seni??

ben de bir ara çok takmıştım keşke gözlerim renkli olsa falan diye ya da burnuma estetik mi yaptırsam, göğüslerimi mi büyüttürsem dudaklarımı mı kalınlaştırsam; ama bunlar takıntı halinde olmadı. yani bir tek lisede çevremdekiler renkli gözlüydü genelde o yüzden ben de öyle olmak istiyordum ona çok takmıştım ama sonra alıştım. ondan sonra da takıntı yapmadım kendimi olduğum gibi kabul ettim ve bu halimle güzel olmaya çalıştım. sen kendini güzel hissettikten sonra zaten o enerjin dışa da yansır

lütfen halinize şükredin azıcık yaa...

biraz empati kurun ve hasta insanların yerine koyun kendinizi bakalım..
sağlığınız yerinde olduktan sonra güzellikmiş,estetikmiş fasa fiso
bence yani..

kendine sevgili bul derdin kalmaz..fazla yanliz kalmissin kendine takmissin..yani hayal etmeye calistimda senin anlattigini beter bisey geldi gozumun onune ama biliyorumki sen daha guzelsindir...

he yasin ufak ise bilemiyorum kestiremedim tam kac yasindasin sevgili icin erken moral verici arkadaslar bul kendine...

Back