- 22 Temmuz 2014
- 1.655
- 2.537
- 29
-
- Konu Sahibi benkahvecanavari
canım tipinin fotosunu atarsan bir bakıyım, umut varsa bi el atarız
ben yanlış anlamışım sorun fiziksel değil bu cevabın her şeyi ortaya döküyor. paranoyaya dayalı öfke kontrol sorunun var insanlara güvenemiyorsun sana zarar verecekleri endişesini atmak için bilişsel-davranışçı terapi şart.Dalga gecilebilecek birsey degil, tipin bununla bir alakasi oldugunu ise hic dusunmuyorum. Yasiniz kac, 14 mu???
saol canım senin de profil resmin ilginç tek kaşlı :)Ilk mesajiniz da ilgincmis
Ilk mesajiniz da ilgincmis
Sinavda bedenen ordayim, beynimi kafamin icinde hissetmiyorum, odaklanamiyorum, baska birsey mi dusunuyorsun diyecekseniz hayir... okulu birakarak kendimi kasiyerlige baslayip evden ise dunyadan koparmayi dusundum. Ne olur bana yardim edin cozum bulamiyorum
2014'te üye olup bu mesajı atabilmek için mi beklediniz?
Canım IQ ile ilgisi yok bunun, çok çok zeki olup başarılı olamayan çok insan tanıdım, bu güvensizlik, odaklanamama gibi şeylerle ilgili.
Bir de bölümünü gerçekten sevmiyor olabilirsin.
ne zaman mesaj atacağımı size danışmak zorunda olduğumu bilmiyordum doğrusu.2014'te üye olup bu mesajı atabilmek için mi beklediniz?
Bu dünyadan kopmak mı oluyor. iş hayatı toz tembe değil ki . asıl o zaman özgüvenin sıfır olur.
Monoton bir yaşantın olur. Genel olarak karamsar bir yapın var sanırım. Bunu aşmalısın öncelikle.
çok ders çalışmışsın işte sıkılmışsın artık...zamanla geçer hele birde dersten kalırsan ozaman hemen geçer..
ne zaman mesaj atacağımı size danışmak zorunda olduğumu bilmiyordum doğrusu.
ne zaman mesaj atacağımı size danışmak zorunda olduğumu bilmiyordum doğrusu.
hayırlı kibler canım, seni modlara havale ettim.Burada ilk mesajları bana sorarlar. Hangi konuya atalım, ne diyelim, uygun mudur, münasip midir falan filan. Bilmiyordun sanırım, bana buraların mesajcı başı derler... Bi dahaki üyeliğinde dikkat et ama darılırım sonra..
bu kız da bi konu açtı diye domain ücretini kendi yatırıyor sandı heralde:) kendi başlığıymış ahahLutfen basligimdan gider misiniz? Bana yardimci olacak cogu insanin onune gecip oyaliyorsunuz
bu kız da bi konu açtı diye domain ücretini kendi yatırıyor sandı heralde:) kendi başlığıymış ahah
sanki kendi kendime komplekslere giriyorum, deliyim galiba kasiyer bile olamma iqum yetmiyo diye konu açan benim :)Size verilen terbiye ve uslup cidden yanlis, diyecek soz yok!