- 13 Ekim 2009
- 1.371
- 12
- 158
- Konu Sahibi prettywitch
mrb kızlar daha önceki konularımdan da bilirsiniz.erkek arkadaşımdan ayrılmıştım sonra arkadaş kalmıştık , ben bir gün ona sormuştum unuttun mu hemen vs. diye oda unutulmuyr hemen demişti bende bitirdin mi demiştim oda kafamda evet demişti.bende ona dedimki bundan sonra sadece arkadaşımsın söz veriyorum başka birşey olmayacağız bir daha ordada konu kapandı sonra 1 hafta falan konuşmadık.msjlaşmadık yani özet geçeyim dedim asıl konu bu değil tabii.
Telimi kapatmıştım ben bir kaç gündr facebook adresimide dondurmuştum.bu akşam açtım telimi , eski erkek arkadaşım x olsun. birde onun bir kız arkadaşı vardı benimlede tanışmıştı kız iyi arkadaş olduk kızın adı y.neyse bi bu y ile görüşüyorduk ara sıra hatta geçen hafta cuma günüde görüşmüştük.Neyse işte y demişki öğrenci daha y bana msj atmış demişki cnm müsaitsen sende kalabilir miyim falan benim telim kapalı tabii yeni gördüm. sonra eski erkek arkadaşım yani x te msj atmış bir sonraki gün sabah slm uykucu uyanabildin mi :) aynen böyle yazıyor tabi bu msjıda bugün grdüm.
Ve gördüğümde şöyle düşündüm y,xlede arkadaş ya belki y bana ulaşamadığını vs. söylemiştir ve oda arkadaşı için mi msj attı acaba aklıma bu geldii ve çok sinir oldum.Böyle mi bilemem tabii ama kendini ne zannediyor anlayamadım.
yanii neden y den önce değilde y bana msj attıktan 1 gün snra msj atmış sanki arkadaşı zor durumda kalmasın hani bende kalmak istedi flan yaa ay bilmiyorum öyle birşeyden de bahsetmemiş sadece yukarıda yazdığım gibi msj atmış bende şimdiii gördüm zaten y e cvp yazdım telim kapalıydı tabiki kalabilirsin dedim.y de tmm cnm bende hattını değiştirdin sandım korktum falan demiş.Szce durum ne zaten x e cvp yazmadım msjınıda sildim.ama çok sinir oldummm sizce yanlış mı düşünüyorum.
Telimi kapatmıştım ben bir kaç gündr facebook adresimide dondurmuştum.bu akşam açtım telimi , eski erkek arkadaşım x olsun. birde onun bir kız arkadaşı vardı benimlede tanışmıştı kız iyi arkadaş olduk kızın adı y.neyse bi bu y ile görüşüyorduk ara sıra hatta geçen hafta cuma günüde görüşmüştük.Neyse işte y demişki öğrenci daha y bana msj atmış demişki cnm müsaitsen sende kalabilir miyim falan benim telim kapalı tabii yeni gördüm. sonra eski erkek arkadaşım yani x te msj atmış bir sonraki gün sabah slm uykucu uyanabildin mi :) aynen böyle yazıyor tabi bu msjıda bugün grdüm.
Ve gördüğümde şöyle düşündüm y,xlede arkadaş ya belki y bana ulaşamadığını vs. söylemiştir ve oda arkadaşı için mi msj attı acaba aklıma bu geldii ve çok sinir oldum.Böyle mi bilemem tabii ama kendini ne zannediyor anlayamadım.