• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendime kızıyorum...

prettywitch

Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām,
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.371
12
158
mrb kızlar daha önceki konularımdan da bilirsiniz.erkek arkadaşımdan ayrılmıştım sonra arkadaş kalmıştık , ben bir gün ona sormuştum unuttun mu hemen vs. diye oda unutulmuyr hemen demişti bende bitirdin mi demiştim oda kafamda evet demişti.bende ona dedimki bundan sonra sadece arkadaşımsın söz veriyorum başka birşey olmayacağız bir daha ordada konu kapandı sonra 1 hafta falan konuşmadık.msjlaşmadık yani özet geçeyim dedim asıl konu bu değil tabii.

Telimi kapatmıştım ben bir kaç gündr facebook adresimide dondurmuştum.bu akşam açtım telimi , eski erkek arkadaşım x olsun. birde onun bir kız arkadaşı vardı benimlede tanışmıştı kız iyi arkadaş olduk kızın adı y.neyse bi bu y ile görüşüyorduk ara sıra hatta geçen hafta cuma günüde görüşmüştük.Neyse işte y demişki öğrenci daha y bana msj atmış demişki cnm müsaitsen sende kalabilir miyim falan benim telim kapalı tabii yeni gördüm. sonra eski erkek arkadaşım yani x te msj atmış bir sonraki gün sabah slm uykucu uyanabildin mi :) aynen böyle yazıyor tabi bu msjıda bugün grdüm.

Ve gördüğümde şöyle düşündüm y,xlede arkadaş ya belki y bana ulaşamadığını vs. söylemiştir ve oda arkadaşı için mi msj attı acaba aklıma bu geldii ve çok sinir oldum.Böyle mi bilemem tabii ama kendini ne zannediyor anlayamadım.:47: yanii neden y den önce değilde y bana msj attıktan 1 gün snra msj atmış sanki arkadaşı zor durumda kalmasın hani bende kalmak istedi flan yaa ay bilmiyorum öyle birşeyden de bahsetmemiş sadece yukarıda yazdığım gibi msj atmış bende şimdiii gördüm zaten y e cvp yazdım telim kapalıydı tabiki kalabilirsin dedim.y de tmm cnm bende hattını değiştirdin sandım korktum falan demiş.Szce durum ne zaten x e cvp yazmadım msjınıda sildim.ama çok sinir oldummm sizce yanlış mı düşünüyorum.

Neden mesaj attığını sorup eğer öyleyse tepkini belli etmelisin canım.
Eğer öyleyse hoş değil çünkü yaptığı.

Neden mesaj attığını sorup eğer öyleyse tepkini belli etmelisin canım.
Eğer öyleyse hoş değil çünkü yaptığı.

evet cnm hiç hoş değil hatta bir an dedim beni kullanabileceğini mi zannediyor öyle düşündüm yanii , sorma konusunuda cnm bilmiyorum aslında konuşmak istemiyorum sanırım pek sadece sizin fikirlerinizi almak istedim.

evet kızlar başka fikri olan yok mu ?? ne yapmalıyım eğer durum öyleyse nasıl öğrenebilirim ? yani aslında bana msj atmak istediği için değilde arkadaşı için mi msj atmış nasıl anlayabilirm ?

aklıma bişi geldi açık açık değilde alttan alttn sorabilirsnz y bana msj atmş bende kalmak için telefonm kapalı oldğu için görmedim inş ayıp olmamştr kıza diyeblrsn.bakalım ne dicek

canım ben de şöyle düşündüm, bence eski erkek arkadaşın rica etti o kızdan sna mesaj atmasını. sonra mesaj sana ulaşmayınca erkek arkadaşın da merak edip mesaj attı. böyle olamaz mı :)

canım ben de şöyle düşündüm, bence eski erkek arkadaşın rica etti o kızdan sna mesaj atmasını. sonra mesaj sana ulaşmayınca erkek arkadaşın da merak edip mesaj attı. böyle olamaz mı :)

hayır cnm öyle bir ihtimal yok , çünkü kız gerçkten kalmak istiyor yani bu konuyu buluştuğumuzdada konuşmuştuk bir arkadaşı bir yere gidicek oda bana gelicekti ama zamanı belli değildi. yani erkek arkadşım yanii eski erkek arkadaşım msj attırmış olamaz. Ayrıca kız dün msj atmış eski erkek arkadaşımda bugün atmış bu sabah yanii , aklıma birde şu geldi hani y sanmış ya hattımı değiştiğimi falan acaba oda kontrol etmek için atmış olabilir mi ? yada dediğim gibi belkide arkadaşı için atmıştır üff bilemiyorum yaa acaba cvp yazsam mı eski erkek arkaddaşıma kusura bakmma telm kapalıydı görmedim diye..Ya ona çok meraklı olduğumuda düşünmesini istemyorum. belki ben msj atınca y konusunu açarsa eğer kesin onun için atmıştır diyebilirim sanrım ve eski erkek arkadaşıma hiç birşey demem ama bir daha da görşmem nasıl bu fikir sizcee

anlıyorum. dediğim gibi çaktrmadan sormayı deneyn . direk ona değilde y yi kullanarak sorun.

canım belkide hiç düşündüğün gibi değildir yani x sana y ile alakası olmadan içinden geldiği için mesaj atmıştır:44: bence bunu arkadaşlarında dediği gibi y'ye çaktırmadan öğrenebilirsin

canım belkide hiç düşündüğün gibi değildir yani x sana y ile alakası olmadan içinden geldiği için mesaj atmıştır:44: bence bunu arkadaşlarında dediği gibi y'ye çaktırmadan öğrenebilirsin

belkide cnm ama durumu öğrenmem lazım yani sırf arkadaşı için bana msj attıysa onunla asla görüşmem bir daha , çünkü ihtiyacı olduğunda veya arkadaşlarının ihtiyacı olduğunda arayıp soran bir eski sevgili veya şuan ki arkadaşım diyelim böyle birini istemiyorum hayatımda çünkü eğer durum böyleyse çok adice.. msj attım kusura bakma telim kapalıydı yazdım msjım iletildi ama cvp yok.

belkide cnm ama durumu öğrenmem lazım yani sırf arkadaşı için bana msj attıysa onunla asla görüşmem bir daha , çünkü ihtiyacı olduğunda veya arkadaşlarının ihtiyacı olduğunda arayıp soran bir eski sevgili veya şuan ki arkadaşım diyelim böyle birini istemiyorum hayatımda çünkü eğer durum böyleyse çok adice.. msj attım kusura bakma telim kapalıydı yazdım msjım iletildi ama cvp yok.

canım bekle bakalım atar belki ama atmazsaa y' ye açık açık sor bence sen onunla görüştün mü acaba bana senin için mi msj attı takıldı kafama diye çekinme valla sor böylece canım aramızda kalsın ama de

Son düzenleme:
Ben bağlantıları olduğunu düşünmedim.
Ama diyelim ki var. Şu açıdan bak, belki o kız senden ona haber götürmek için geliyor? Yani bu iyi bir şey böyle düşünürsen :) X senden haber almak için onu aracı koyuyor belkide. :52:

msj atmıştım ya telim kapalıydı görmedim diye.tam 2 saat sonra cvp yazdı aynen yazıcam cvplarını

B: ben E:eski erkek arkadaşım

B:kusura bakma msjını görmedim telim kapalıydı yeni gördüm.

E:ee nasılsın nasıl gidiyor ?

B:iyiyim her zaman ki gibi işte sınava falan hazırlanıyorum sen nasılsın ?

E:Bende iyiyim aynen bende hazırlanıyorum , sadece sınava mı hazırlanıyorsun yemek , temizlik gibi şeylerle pek uğraşmıyor musun (biz sevgiliykende bu konularda taakılırdı )

B:yok sadece sınava hazırlanıyorum , diğerlerini annem yapıyor öyle yanii bugün sadece kurabiye yapasım geldi bir tek onu yaptım ayrıca Y ciğimde haftaya gelicek bana 2 gün kankimleyim yanii dedim.

E:aman aman bakıyorum Yciğinle bayağı samimi olmuşsunuz :) +kurabiyeyi ilk kimin üzerinde test ettin kurban kimdi kardeşin mi ?

B:yok hayır bendim :)önce ben yedim ayrıca evet öyleyiz işte y ciğimle iyi anlaşıyoruz dedim.

E:ee doktor ne dedi peki zehirlendiğin için istirahat mi verdi:d ( aklınca dalga geçiyor benle , yemek konularında pek başarılı değilimde bunu biliyor oyüzden)

B:Yok zehrlenmedim gayet iyiyim o kadar da kötü değilim yani abartma istersen , ben sen değilim hemen zehirlenme olayı olmuyor.

E:Ben kendi yaptığım tosttan zehirlenseydim haklı olabilirdin ama tostu ben yapmadğım içi suçlu değilim+sınav hazırlığı ne alemde az mı kaldı

B:Olabilir sonuç olarak zehirlendin yok hayır var maalesf daha çalışıyorum ayrıca smsim bitti bu son msjım sonra görüşürüz iyi geceler

E:tmm görşürüz iyi geceler. yazmış kızlar aynen aktardım.Galiba kızla ilgisi yok msj atmasının gibi geldi ama amaç ne anlamadım.ayrca gerçkten sms im btmişti yalan söylemedim :)) ama iyi oldu kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyordu egosu dip yapmıştır şimdi öyle diyince ben :52:

msj atmıştım ya telim kapalıydı görmedim diye.tam 2 saat sonra cvp yazdı aynen yazıcam cvplarını

B: ben E:eski erkek arkadaşım

B:kusura bakma msjını görmedim telim kapalıydı yeni gördüm.

E:ee nasılsın nasıl gidiyor ?

B:iyiyim her zaman ki gibi işte sınava falan hazırlanıyorum sen nasılsın ?

E:Bende iyiyim aynen bende hazırlanıyorum , sadece sınava mı hazırlanıyorsun yemek , temizlik gibi şeylerle pek uğraşmıyor musun (biz sevgiliykende bu konularda taakılırdı )

B:yok sadece sınava hazırlanıyorum , diğerlerini annem yapıyor öyle yanii bugün sadece kurabiye yapasım geldi bir tek onu yaptım ayrıca Y ciğimde haftaya gelicek bana 2 gün kankimleyim yanii dedim.

E:aman aman bakıyorum Yciğinle bayağı samimi olmuşsunuz :) +kurabiyeyi ilk kimin üzerinde test ettin kurban kimdi kardeşin mi ?

B:yok hayır bendim :)önce ben yedim ayrıca evet öyleyiz işte y ciğimle iyi anlaşıyoruz dedim.

E:ee doktor ne dedi peki zehirlendiğin için istirahat mi verdi:d ( aklınca dalga geçiyor benle , yemek konularında pek başarılı değilimde bunu biliyor oyüzden)

B:Yok zehrlenmedim gayet iyiyim o kadar da kötü değilim yani abartma istersen , ben sen değilim hemen zehirlenme olayı olmuyor.

E:Ben kendi yaptığım tosttan zehirlenseydim haklı olabilirdin ama tostu ben yapmadğım içi suçlu değilim+sınav hazırlığı ne alemde az mı kaldı

B:Olabilir sonuç olarak zehirlendin yok hayır var maalesf daha çalışıyorum ayrıca smsim bitti bu son msjım sonra görüşürüz iyi geceler

E:tmm görşürüz iyi geceler. yazmış kızlar aynen aktardım.Galiba kızla ilgisi yok msj atmasının gibi geldi ama amaç ne anlamadım.ayrca gerçkten sms im btmişti yalan söylemedim :)) ama iyi oldu kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyordu egosu dip yapmıştır şimdi öyle diyince ben :52:

tatlım çok iyi yapmışsın tebrik ederim çok güzel bir mesajlaşma olmuş hiç taviz vermemişsin kendinden :34:

cnm istesemde veremem zaten bundan sonra o kafamda bitti diyene kadar ben halen barışma olayını bile aklımdan geçiriyordum.Fakat kafamda bitti demesi , bnm için çok kötüydü.
Zaten o kafamda bitti olayından sonra hiç msj atmadım ben faceimide dondurdum baktım geçenlerde bir arkımdn oda dondurmuş.dondurduktan 2 gün sonrada yani bugün sabah msj atmış işte belki y ile bağlantılı belkide kendisi öylesine msj attı.

Ben ona son konuşmamızda demiştim tamamen btti mi oda kafamda evet demişti onu duyduktan sonra onada söyledim zaten anladım bundan sonra sadece arkadaşımsın dedim başka birşey olmayacağız söz dedim.Bence o sınavdn sonra yine olabilir diye geçiriyor aklından , yada bilmiyorum ben öyle hissediyorum.

Bugüne kadar hep ben ayrrıldım ve ben geri döndüm her seferinde egosu şişti.Belkide o ne zaman istesem preyytwitch kabul eder diye geçiriyor aklından bilemem ama ben ona söz arkadaştan başka birşey olmayacağız dediğimde şaşırdı aslında anladı ama dediki ''anlamadım bşy ama neyse''.Dediğimin nesi anlaşılmaz.Canım karışık anlatıyorum kusura bakma ama kızgınım ona.
Arkadaş kaldım nye ? ki ben arkadaş kalma olaylarını saçma bulan bir insanım , ben bekliyorum şuan o kendisi gelicek bana istediğim şey ona güzel bir ders vermek başka birşey değil şuana kadar bana yaptığı tüm davranışları ona iade etmek.sevmiyor muyum evet seviyorum , o msj atınca heycanlanıyorum vs. ama yaptığı davranışlar şuana kadar aklımdan geçiriyorum sevseydi bırakmazdı diyorum.Zatn şuan gelsede ben istemiyorum çnkü gerçkten bnmde hazırlanmam gereken br sınav var ve onun ilişkideki dengesiz hareklerini davranışlarını çözmekle uğraşabileceğimi sanmıyorum.Ama bir gün dönmek isterse hayatının dersini vereceğim ona..nasıl yapacağımı bilmiyorum ama neyse..

Back
X