Kendime kızıyorum. Aptalın tekiyim :(

Evet canım söylediklerin de cok haklısın . Rabbime havale ettim onu. O bildiği gibi yapacaktır.
İyi geceler canım sanada

İnşaAllah canım dediğin gibi olur şuan sadece kendime kızıyorum. Bu kadar gözü kapalı nasıl olabilirim diye. Ama işte insan sevince kaybetme korkusu oluyormuş.Bunu anladım ..
Yarın kandil birbirimize dua edekim kızlar

Zararın neresinden dönülürse kardır. Hakkında hayırlısı budur belkide. Bundan sonra kendi hayatına bak. Ne güzel bir yola girmişsin maneviyatin artmış bunu kaybetmemeye kendini daha iyi yetiştirmeye çalış inşallah Allah hayırlısıyla gönlüne göre birini karşına çıkarır

temiz kalpliymişsin her duan kabul olmus işte hayırlı değil demekki

Yorumun için teşekkür ederim
Cok şükür duam kabul oldu ama bi duam daha var. Pişman olsun bana geri dönsün. inşaAllah bu duamda kabul olur.
Hayırlı değilmiş benim için

Yorumun için çok teşekkür ederim..
Söylediklerinin hepsine katılıyorum. Hayırlı değilmiş demekki
. Çok şükür maneviyatım arttı. Kendimi yetiştirmeye çalışıcam inşAllah.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.

üniversitedeyken bende birine bu şekilde aşık olmuştum.tıpatıp aynısı değil ama benzer bağılık açısından.aradan 8-9 sene geçti.beni facebooktan bulmuş.bunu daha öncede yazacaktım.cesaret edemedim.sana yaptıklarım için çok üzgünüm.vs vs vs. yazmış.

dini konularda herkes gibi düşünüyorum.bunun dışında şöyle bir durumda var.insan ne kadar şımarık olursa o kadar rahat olur.nasıl olsa kaybetmem deyip rahat davranır.sonra kaybeder.senin hafızda biraz şımarık ve kendini beğenmiş.kaybetmemek için önlem almaya gerek duymayacak ve eninde sonunda kaybedecek.yaprak dökümünde bir sahne de ali rıza bey şöyle demişti.kendini ne kadar güçlü hissediyorsa o kadar canın yanacak. çünkü o kadar şey kaybetmiş olacak.

içini ferah tut.

Değerli yorumun için çok teşekkür ederim.
Söylediklerinin hepsinde haklısın. O kendini bulunmaz bi hint kumaşı sandı. Kendine çok güvendi. O kadar şımarıktıki. Size onu anlatsam hafızlığından şüphe edersiniz. Milletle dalga geçmek mi dersin , Yoldan geçenlerin taklidini yapmak mı dersin.... Diyecek bişey bulamıyorum onun için ..
Rabbim sorsun bunların hesabını

soruyor hiç merak etme.kimsenin hakkı kimsede kalmıyor.hem şöyle bir durumda var.genelde eninde sonunda çevremizde bizim gibiler kalıyor.böyle böyle çevresindeki iyi insanalrı kaybedecek.

soruyor hiç merak etme.kimsenin hakkı kimsede kalmıyor.hem şöyle bir durumda var.genelde eninde sonunda çevremizde bizim gibiler kalıyor.böyle böyle çevresindeki iyi insanalrı kaybedecek.

Haklısın canım söylediklerinde .. Rabbim kimsenin ahını kimsede koymaz ..
Rabbim bizleri iyilerle karşılaştırsın inşaAllah

canim hic kendini suclama.
Anladigim kadariyla yasiniz da kucuk. Yaparsa gunahi onun boynuna, ne gunah ne degil iyi biliyordur.

Bir gun seni gercekten seven biri ile iliskin oldugunda, her gun, gunde 5 defa arayip guzel sozler duydugunda, iltifatlar aldiginda gercekten adam gibi sevildiginde bu gunlere bakip guleceksin. Bir ablam demisti dersin.

Ablacım değerli yorumun için çok teşekkür ederim Yaşım 19.
Benim karşıma da öyle iyi birisi çıkar değil mi ? Beni sevdiğini belli eder değil mi ?
Sanki bundan sonra cıkacağım kişi bana böyle davrancak gibime geliyor
Artık üzülmek, ağlamak istemiyorum, gerçekten sevildiğimi değerli olduğumu bilmek istiyorum

ekran karşısında güldüm arkadaşım.
Neden diyeceksin. Böyle hayırsız bir işten döndüğün için sevindim çünki.
Ağlamışsın üzülmüşsün, bilirim... Ama iyi ki de olmamış değil mi :)

daha karsina neler neler cikacak canim. Benim de senle yasit kizkardesim var. Sizin simdi boyle seylere uzulme takilma zamaniniz degil. Genceciksiniz, pasparlaksiniz. Dikkat etmen gereken bir sey var, o da kendini degerini bilmek. Ben bunu haketmiyorum diye dusundugun an, karsindakinin sevgini haketmedigini hissettigin an oradan gitmeyi bileceksin. Bir de inancli namazinda niyazinda kizmissin cok hosuma gitti, aynen boyle devam et, gunaha ortak olma bu konuda dikkatli ol iliskilerinde. Allah gonlune gore versin insallah.

Çok güzel günler bekliyor seni emin ol... İçini ferah tut. Ve insanlara çok güvenme olur mu. Dünyanın binbir hali var.
Dikkatli olursan, güzel insanlarla karşılaşırsın...

O kadar ağladım o kadar üzüldüm ki haddi hesabı yok ..
Şuan diyorum iyiki de olmamış . Benden sonra hemen başkasını bulmuş. Rabbime havale ediyorum ..
Hiç bi kızla mutlu olmazsın inşaAllah ..

Söylediklerinin hepsine katılıyorum ablacım ..
Artık daha dikkatli olucam. gerçekten kendime hiç değer vermemişim bunu anladım ..
Çok şükür maneviyat arttı Allahıma çok şükürler olsun.
Amin ablacım Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Yorumun için çok teşekkür ederim.

Çok güzel günler bekliyor seni emin ol... İçini ferah tut. Ve insanlara çok güvenme olur mu. Dünyanın binbir hali var.
Dikkatli olursan, güzel insanlarla karşılaşırsın...

Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun
En büyük hatam da karşımdakine cok güvenmekti. Daha dikkatli davranıcam bu sefer

daha önceki erkek arkadaşımla faceden tanıştım.olacağı varmış böyle tanıştık.sarhoş olup her kızla yattıktan sonra birde farketmeden bir erkekle yatmış bir adamın olduğu bir komik reklamı paylaşmıştı.sonrasında kabir gecesi azabını anlatan bir video paylaşmıştı.bunlar aynı sayfada idi.farkında mısın böyle bir paylaşım yaptıının dedim sonra.yoo dedi.baktığında hakikaten çok farklı olmuş demişti.bu kabir hesabını hatırlatan arkadaş bana sonra neler yaptı.burada anlaytmıyacağım.dengesiz davrandı etti.merak edenler okuyabilir diğer yazdıkalrımı.tekrar yazmıyacağım.bana senle olmak istiyorum ama bunu rızanla yapmak istiyorum dedi.biz beraberkende direkt olmasada evlilikten söz ediyordu.aptal olduğumu ya da benim gibi senin gibi yapanların aptal olduğunu düşüğnmüyorum.iyi niyhetli olduğumuzu düşünüyorum.hala duygularımız olduğunu düşünüyorum.zamanla duayrsızlaşıyor ve sıradan geliyor hayatta karşılaşılaşılanlar.umut etmekten sevmekten korkar oldum.

hepsi dönüyor bakıyor.genelleme yapmıyağım ama böyle.dönmese bile bir yerde adın geçtiğinde vayy be ne kızmış der en azından.

Canım belli ki senin de canın yanmış. onlarında canı yansın inşaALLAH.
Rabbimden tek dileğim bana dönüp pişman olduğunu söylemesi. .
O benim temiz sevgimi hiç haketmedi.
Şimdi kendisine layık olduğu birisiyle çıkıyor (!) o.. teki .. Layıkını bulmuş..
Rabbim bizleri şu kandil gecesinin hürmetine hayırlı kişilerle karşılaştırsın inşaALLAH ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…