- 10 Temmuz 2011
- 1.530
- 15
- 158
- Konu Sahibi kelebek_93
-
Yorumun için teşekkür ederim canımamann salla gitsin ayrilmisin iste en dogru karari vermisin hakinda en hayirli karar bu bence
Valla ne desem şaşırdım çocuk hafızmis ama kim bu dünya da şeytana uyup hata yapmıyor kigene de onun daha dikkatli davranması gerekirdi neyse sen artık hiç üzülme ne kadar temiz kalpli bir insansinki güzel rüyalar görüp haberler almışsın umarım bundan sonra hep mutlu olursun o arkadaşınıda uyar peygamber efendimiz demis ki ' canı yanan sabretsin ,can yakan da canının yanacagi zamani beklesin' umarım yanlışlarının farkına varir
Canım hiç üzülme. İnan çoğu kız böyle bir ilişki yaşadıktan sonra akıllanıyor. Bu da seninki olmuş işte. Bende yaşadım. En azından artık bir erkek ilgilenmiyorsa sevmiyordur diyebilecek kadar aydım diyeyim. Sende öğrenmiş oldun işte. İyi tarafından bak, üzme kendini hiç.
Konudan etkilendim.
Canım bak duaların kabul olmuş hayırlısı olmuş :)
Ah canım daha kimlerden yiyeceksin kazık.. Daha neler göreceksin bu hayatta.. İnsan kaskatı oluyor. Dokunmuyor bir zamandan sonra, böylelerine şaşırmıyor.. Kalbin kadar güzel insanlarla karşılaş inşallah sen de bundan sonra. Öyle her okuyana, hafıza da güvenme. İmanını göstere göstere yapan , ben şunu bunu yapıyorum diyen adamdan daha da korkmak gerek..
ben de o kadar yıpranıyorum ki biten ibir ilişkinin ardından. şuan iki senelik bir beraberliğim var.. ama evliliği adı geçmiyo başından beri. eğer ben konuyu açarsam da nasip kısmet diye geçiştiriliyorum biraz daha uzatırsam üfleyip püflüyor.. madii manevi çok emek verildi tabi bu iki senede yıpranıuldı.. adam hayır evlenmicem ben seni tutmayayım dese eyvallah onu da demiyo ama konusunun açılmasına da izin vermiyo. zaten dese bile kimin neolcağı belli değil. tek Allah bilir. o yüzden ben de sonradan üzülmemek adına ben ilişkimizin başından beri "Allahım illa o olsun demiyorum tabiiki çok istiyorum ama lütfen sonu evlilik olmayacaksa bişey çıksın bitsin, sürmesin." diye dualar ediyorum 2 yıldır. hala birlikteyiz. duamın kabul olduğuna inanıyorum yürekten. arkadaşlarım bi duaya bel bağlıyosun oyalıyodur seni diyo ama.. bence Allah bu kadar sürmesine izin vermezdi olmucak olsa çok için için dua ettim çünkü.. İnşallah kabul olmuştur dualarımız.
Yatmadan önce şöyle bir bakayım dedim gözüme çarptı okudum ve nadir de olsa bir yorum yapayım dedim.
Bence sen ne onun günahını al üzerine ne de bu saatten sonra onu düşün.
Belki de bildiğin gibi ortada bir şeyler dönmüyordur. (Facebook hesabından bahsediyorum.) Yani bunun için konuşmaya, şer...sizin tekmiş gibi şeyler söylemeye değmez. Ortada bir şeyler belki vardır belki yoktur, Peygamber Efendimiz bile bir şeyi bir kere gözünüzle gördüğünüz zaman hemen doğru kabul etmeyin demiş. Durduk yere günahını alma.
Hee bu söylemimde o kişiyi mi savunuyorum elbette ki hayır. Sen sonunda doğru yolu bulmuşsun senden daha mutlusu olamaz. Sadece bir iki eksiğini söylemek adına yorum yaptım. Bu mübarek günde ağza almaya değmez bile... sen şükret yeter, diye düşünüyorum...
kelebek çok şanslısın duan kabul olduğu için erkenden.. yıllar geçince ayrılmak çok daha yıpratıcı illaki bitecekse hayırsızsa çekilecekse bu acı...şimdiden çekilsin değil mi?
Canım yorumun için cok teşekkür ederim
söylediklerinde haklısın ama o yazışmanın devamını okuyunca bu kanıya vardım . Kız yazmış sensiz olmuyor özledim filan . O da öyle yazmış .
Artık ne yaparsa yapsın bişey demiyorum şu mübarek gecede. Allahından bulsun.
Bana o kadar yeminler ettiki o kadar söz verdiki hafız ya. Yalan yere yemin etmenin söz vermenin ne kadar günah olduğunu o daha iyi biliyor. Mesela biz yapsakta bilmeden yapıyoruz bazı şeyleri ama onlar bilerek ..
Rabbime havale ettim onu .. Nasıl biliyosa öyle yapsın ..
Şerefsizmiş. Sansüre falan gerek yok.
Herkes hata yapar. Tamam kabulüm.
Asıl kızdığım biri bu adama gelip ben böyle böyle yaptım dese söyliceği şeyleri az çok tahmin ediyorum. Kesinlikle ters tepki vericektir. Günah, haram, cehennem vs. sayıcaktır.
Hafız olmuş hoca olmuş ama 'münafıklık' nedir, günahları nedir öğrenememiş. Yazık!
Bu adam kaybetmeye mahkum.
Ne istediği gibi yaşayabiliyor, ne yaşadığının hakkını veriyor.
Mevlana'nın sözü geldi aklıma;
Ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol.
Sen dua et kurtulmuşsun ondan. Bırak kendi pisliğinde boğulsun. Pişman olucağından şüphe etme. Senin gibisini zor bulur.
Yazdıkların okadar samimi ve inançlı ki. Beni çok etkiledi. Karşılıksız ve çıkarsız sevmek bu dedim. Bana sorarsan bukadar sevebilir misin yada sevdin mi diye. Hayır, bukadar teslim olamam.
Sevmişsindir, aşık olmuşsundur.
Şuan canını yakan ona çok fazla güvenmiş ve karşılığını alamamış olman.
Rabbim hepimizi hayırlısıyla karşılaştırsın.
Allah'im , şeytanın şerrinden Şeytanlaşmış insanların şerrinden sana sığınıyoruz sen bizleri muhafaza eyle ,daim iyilerle karsilastir ve bizleri iyilerden ayırma.[FONT=verdana, sans-serif]
[/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?