• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime kızıyorum. Aptalın tekiyim :(

kelebek_93

Kardeşim iyi ki var
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.530
15
158
İçimi döküp rahatlamak istiyorum kızlar :5:
Ben bi şeref...z için ağladığım onca boşa günlere yanıyorum .. Ne kadar da aptalmışım.. Ne kadar da salakmışım .. Salak gibi onun sözlerine kandım. . Hep onu bekledim .. Allah kahretsin ..

Kızlar 5 ay önce birisiyle tanışmıştım. ( Gerçi buraya yazmıştım ayrıldık felan diye ama genede yazıp içimi dökmek istiyorum :5: )
Bu cocuk hafız. Ona o kadar da güvenmiştim ki kızlar. Hafızdır dedim Allah korkusu var dedim. :14: Meğersem şeref..in önde gideniymiş .. :14: Neyse ..cocuğun teklifini kabul ettim.. İlk haftalar cok güzeldi.. Sonraları artık o büyü bozuldu.. Bu bana o kadar az ilgi gösteriyordu ki Ben hep kendimi böyle avuturdum Kuran Kursunda çalışıyor ya hep yoğundur derdim .. Aslında hiç öyle değilmiş ..:14::14:

Bu artık haftada bir sefer mesaj atardı nasılsın felan diye. Ben tabi çok sinir oluyodum. diyodum çok ilgisizsin Oda "ne alaka cok yoğunum cocuklara ders öğretmekten kafam şişiyor" Bende hep salak gibi kanıyodum .. Seviyodum ya. Korkuyodum beni bırakır gider diye :14::14:
Aralık 1
Aylardan aralık'tı . 20 gün konuşmamıştık. Çünkü bi ara kavga ettik. ben haklıydım. hep onun atmasını bekledim.. Baktım bundan tık yok dedim dur bi ben bunu arayayım.. Aradım dedim " napmaya çalışıyorsun ayrılmakmı amacın " oda " hayır ya ne alakası var. Annem hasta seninle ilgilenemiyorum " ve ben yine kandım tabiki :14: Kızlar 3 hafta boyunca seven insan en azından bi günaydın mesajı atamazmıydı ? :14: Ve ben telefonda " tamam geçmiş olsun o zaman" deyip kapattım . Sorgulayamadım soramadım.. Cok korkuyodum kızlar bi gün beni bırakıp gidecek diye.:14:
haftalarca mesaj bekledim Bi gün arar beni sorar yada mesaj atar diye . Yok yine yok yine yok .. :14:
Tabi ben o aralar namaza başlamıştım. Hep Allaha dua ettim yalvardım .Kızlar o kadar güzel rüyalar gördüm ki
Ve ayrılmadan bir hafta önce bir rüya gördüm .. Düz bir yoldayım ve gaipten gelen bir ses : Sen sadece sabret .. Hatta sana bir sabır duası öğreticez bunu oku" bunu gördüm hemen uyandım hayırdır dedim inşAllah .. Tabi bu rüyanın o kadar etkisindeydim ki ..

Ve gelelim 2 Ocak .. İkindi ezanı okunuyordu .. Ben tabi her zaman ki gibi ağlıyorum. BU sefer farklı bir dua ettim. Çünkü içimden bir ses şöyle dua et diyordu.
"Allahım eğer ayrılmak benim için hayırlıysa sen beni en kısa zaman da ayır" dedim. Vee.. 2 ay faceye girmeyen adam akşam netteydi. ve biz hala aradan 20 gün geçti konuşmamıştık .. Baktım bana yazdı. bende ne kadar sevinmiştim heralde özür dileyecek. mesaj atmamasının nedenini söyleyecek" :14: bana demesin mi "ayrılmalıyız.Eskisi gibi seni sevmiyorum" diye.. Ben de artık dayancak güç kalmamıştı. Tamam dedim. En son da mesaj attım Allahım senin karşına öyle birisini çıkarsın ki benim sana olan çıkarsız sevgimi aratsın " dedim.
Ve ayrıldıktan bir gün sonra gece bir ses duydum. Saat 03 03.30 sularıydı. " Sen İsm-i Azam duasını oku o sana geri dönecektir" Ben birden uykudan uyandım. Bu neydi dedim. Çok etkilenmiştim bu sesden .. :14:
Bu adamın (!) bir hesabı vardı benim bilmediğim. Dedim dur bi bunu sahte hesaptan ekleyeyim. Ekledim. Kabul etti. Ve 1 aydır sahte hesapta ekli.
Kızlar bugünde bişey gördüm. Bi kız yeni hesap açmış. sadece bunu eklemiş. Hemen duvarına bişey göndermiş. işte seni seviyorum diye. Kızlar kızı bi görseniz tam bi o.... nun teki ..
Baktım bu da kızın duvarına bir yazı yollamış " CANIM YARIN GELEMEM . YARIN KANDİL GÜNAHA SOKMA BENİ " .....:53::53::53:
Ben dondum. Ya bi hafız bunu yapabilirmi kızlar .. Kızla yatmaya gidecek yani. varmı böyle bişey ya..
Son olarak kızlar. ben sadece kendime kızıyorum. Onun için ağladığım onun için beklediğim günlerime yanıyorum :14::14:..
Aptalın tekiyim. o varya sadece Şerf...zin tekiymiş .. Rabbim benim ahlarımı ondan cıkarsın inşaALLAH.. :14::14:
Cok uzattım biliyorum kızlar. Hakkınızı helal edin.. Okuyupta yorum herkese teşekkürler ..:2:

amann salla gitsin ayrilmisin iste en dogru karari vermisin hakinda en hayirli karar bu bence

Valla ne desem şaşırdım çocuk hafızmis ama kim bu dünya da şeytana uyup hata yapmıyor ki:( gene de onun daha dikkatli davranması gerekirdi neyse sen artık hiç üzülme ne kadar temiz kalpli bir insansinki güzel rüyalar görüp haberler almışsın umarım bundan sonra hep mutlu olursun o arkadaşınıda uyar peygamber efendimiz demis ki ' canı yanan sabretsin ,can yakan da canının yanacagi zamani beklesin' umarım yanlışlarının farkına varir

amann salla gitsin ayrilmisin iste en dogru karari vermisin hakinda en hayirli karar bu bence
Yorumun için teşekkür ederim canım:42: .. Aynen canım en hayırlısı böyleymiş.
Valla ne desem şaşırdım çocuk hafızmis ama kim bu dünya da şeytana uyup hata yapmıyor ki:( gene de onun daha dikkatli davranması gerekirdi neyse sen artık hiç üzülme ne kadar temiz kalpli bir insansinki güzel rüyalar görüp haberler almışsın umarım bundan sonra hep mutlu olursun o arkadaşınıda uyar peygamber efendimiz demis ki ' canı yanan sabretsin ,can yakan da canının yanacagi zamani beklesin' umarım yanlışlarının farkına varir

Yorumun için teşekkür ederim canım ilk önce :42:
Dediklerinde haklısın onun daha dikkatli davranması lazımdı. Zaten ilk sorguya hafızlar çekilecek.
Güzel dileklerin için cok teşekkür ederim canım .. Ayrılmak benim hakkımda en hayırlısıymış.

Canım hiç üzülme. İnan çoğu kız böyle bir ilişki yaşadıktan sonra akıllanıyor. Bu da seninki olmuş işte. Bende yaşadım. En azından artık bir erkek ilgilenmiyorsa sevmiyordur diyebilecek kadar aydım diyeyim. Sende öğrenmiş oldun işte. İyi tarafından bak, üzme kendini hiç.

Canım hiç üzülme. İnan çoğu kız böyle bir ilişki yaşadıktan sonra akıllanıyor. Bu da seninki olmuş işte. Bende yaşadım. En azından artık bir erkek ilgilenmiyorsa sevmiyordur diyebilecek kadar aydım diyeyim. Sende öğrenmiş oldun işte. İyi tarafından bak, üzme kendini hiç.

Yorumun için cok teşekkür ederim canım :42:
Evet bu benim ilkimdi. hiç kimseyle cıkmamıştım. Bu bana büyük bir tecrübe oldu .. Artık daha akıllı hareket edicem :25:

Son düzenleme:
Konudan etkilendim.
Canım bak duaların kabul olmuş hayırlısı olmuş :)

Etkilenmene sevindim canım :16:
Dualarım cok şükür bi kısmı kabul oldu ama tek duam Köpekler gibi pişman olup bana yalvarması.benim çektiğim acıların aynısını oda ceksin. ben ne kadar ağladıysam oda benim için ağlasın. Rabbime dua ediyorum bunun için :25:

Ah canım daha kimlerden yiyeceksin kazık.. Daha neler göreceksin bu hayatta.. İnsan kaskatı oluyor. Dokunmuyor bir zamandan sonra, böylelerine şaşırmıyor.. Kalbin kadar güzel insanlarla karşılaş inşallah sen de bundan sonra. Öyle her okuyana, hafıza da güvenme. İmanını göstere göstere yapan , ben şunu bunu yapıyorum diyen adamdan daha da korkmak gerek.. :34:

Yatmadan önce şöyle bir bakayım dedim gözüme çarptı okudum ve nadir de olsa bir yorum yapayım dedim.
Bence sen ne onun günahını al üzerine ne de bu saatten sonra onu düşün.
Belki de bildiğin gibi ortada bir şeyler dönmüyordur. (Facebook hesabından bahsediyorum.) Yani bunun için konuşmaya, şer...sizin tekmiş gibi şeyler söylemeye değmez. Ortada bir şeyler belki vardır belki yoktur, Peygamber Efendimiz bile bir şeyi bir kere gözünüzle gördüğünüz zaman hemen doğru kabul etmeyin demiş. Durduk yere günahını alma.
Hee bu söylemimde o kişiyi mi savunuyorum elbette ki hayır. Sen sonunda doğru yolu bulmuşsun senden daha mutlusu olamaz. Sadece bir iki eksiğini söylemek adına yorum yaptım. Bu mübarek günde ağza almaya değmez bile... sen şükret yeter, diye düşünüyorum...

ben de o kadar yıpranıyorum ki biten ibir ilişkinin ardından. şuan iki senelik bir beraberliğim var.. ama evliliği adı geçmiyo başından beri. eğer ben konuyu açarsam da nasip kısmet diye geçiştiriliyorum biraz daha uzatırsam üfleyip püflüyor.. madii manevi çok emek verildi tabi bu iki senede yıpranıuldı.. adam hayır evlenmicem ben seni tutmayayım dese eyvallah onu da demiyo ama konusunun açılmasına da izin vermiyo. zaten dese bile kimin neolcağı belli değil. tek Allah bilir. o yüzden ben de sonradan üzülmemek adına ben ilişkimizin başından beri "Allahım illa o olsun demiyorum tabiiki çok istiyorum ama lütfen sonu evlilik olmayacaksa bişey çıksın bitsin, sürmesin." diye dualar ediyorum 2 yıldır. hala birlikteyiz. duamın kabul olduğuna inanıyorum yürekten. arkadaşlarım bi duaya bel bağlıyosun oyalıyodur seni diyo ama.. bence Allah bu kadar sürmesine izin vermezdi olmucak olsa çok için için dua ettim çünkü.. İnşallah kabul olmuştur dualarımız.

Ah canım daha kimlerden yiyeceksin kazık.. Daha neler göreceksin bu hayatta.. İnsan kaskatı oluyor. Dokunmuyor bir zamandan sonra, böylelerine şaşırmıyor.. Kalbin kadar güzel insanlarla karşılaş inşallah sen de bundan sonra. Öyle her okuyana, hafıza da güvenme. İmanını göstere göstere yapan , ben şunu bunu yapıyorum diyen adamdan daha da korkmak gerek.. :34:

gözümü korkuttunuz ya kazık filan :1:
Dediğiniz gibi bu devirde kimseye güvenmeyeceksin. Bu benim ilk çıktığımdı. O yüzden fazlaca inandım ona ..:5:
Güzel dilekleriniz için cok teşekkür ederim.

ben de o kadar yıpranıyorum ki biten ibir ilişkinin ardından. şuan iki senelik bir beraberliğim var.. ama evliliği adı geçmiyo başından beri. eğer ben konuyu açarsam da nasip kısmet diye geçiştiriliyorum biraz daha uzatırsam üfleyip püflüyor.. madii manevi çok emek verildi tabi bu iki senede yıpranıuldı.. adam hayır evlenmicem ben seni tutmayayım dese eyvallah onu da demiyo ama konusunun açılmasına da izin vermiyo. zaten dese bile kimin neolcağı belli değil. tek Allah bilir. o yüzden ben de sonradan üzülmemek adına ben ilişkimizin başından beri "Allahım illa o olsun demiyorum tabiiki çok istiyorum ama lütfen sonu evlilik olmayacaksa bişey çıksın bitsin, sürmesin." diye dualar ediyorum 2 yıldır. hala birlikteyiz. duamın kabul olduğuna inanıyorum yürekten. arkadaşlarım bi duaya bel bağlıyosun oyalıyodur seni diyo ama.. bence Allah bu kadar sürmesine izin vermezdi olmucak olsa çok için için dua ettim çünkü.. İnşallah kabul olmuştur dualarımız.

İnşaALLAH canım kabul olmuştur.
Gerçekten ben bunu anladım kimse için üzülmeye değmiyor. Lütfen sende kendini üzme. Biliyorum bi ilişkinin sonunda evlenme yoksa bence boştur yani. İnşaALLAH sizin ki evlilikle noktalanır .

kelebek çok şanslısın duan kabul olduğu için erkenden.. yıllar geçince ayrılmak çok daha yıpratıcı illaki bitecekse hayırsızsa çekilecekse bu acı...şimdiden çekilsin değil mi?

Yatmadan önce şöyle bir bakayım dedim gözüme çarptı okudum ve nadir de olsa bir yorum yapayım dedim.
Bence sen ne onun günahını al üzerine ne de bu saatten sonra onu düşün.
Belki de bildiğin gibi ortada bir şeyler dönmüyordur. (Facebook hesabından bahsediyorum.) Yani bunun için konuşmaya, şer...sizin tekmiş gibi şeyler söylemeye değmez. Ortada bir şeyler belki vardır belki yoktur, Peygamber Efendimiz bile bir şeyi bir kere gözünüzle gördüğünüz zaman hemen doğru kabul etmeyin demiş. Durduk yere günahını alma.
Hee bu söylemimde o kişiyi mi savunuyorum elbette ki hayır. Sen sonunda doğru yolu bulmuşsun senden daha mutlusu olamaz. Sadece bir iki eksiğini söylemek adına yorum yaptım. Bu mübarek günde ağza almaya değmez bile... sen şükret yeter, diye düşünüyorum...

Canım yorumun için cok teşekkür ederim
söylediklerinde haklısın ama o yazışmanın devamını okuyunca bu kanıya vardım . Kız yazmış sensiz olmuyor özledim filan . O da öyle yazmış .
Artık ne yaparsa yapsın bişey demiyorum şu mübarek gecede. Allahından bulsun. :43:
Bana o kadar yeminler ettiki o kadar söz verdiki hafız ya. Yalan yere yemin etmenin söz vermenin ne kadar günah olduğunu o daha iyi biliyor. Mesela biz yapsakta bilmeden yapıyoruz bazı şeyleri ama onlar bilerek ..:5:
Rabbime havale ettim onu .. Nasıl biliyosa öyle yapsın ..

Şerefsizmiş. Sansüre falan gerek yok. :47:
Herkes hata yapar. Tamam kabulüm.
Asıl kızdığım biri bu adama gelip ben böyle böyle yaptım dese söyliceği şeyleri az çok tahmin ediyorum. Kesinlikle ters tepki vericektir. Günah, haram, cehennem vs. sayıcaktır.
Hafız olmuş hoca olmuş ama 'münafıklık' nedir, günahları nedir öğrenememiş. Yazık!
Bu adam kaybetmeye mahkum.
Ne istediği gibi yaşayabiliyor, ne yaşadığının hakkını veriyor.

Mevlana'nın sözü geldi aklıma;

Ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol.

Sen dua et kurtulmuşsun ondan. Bırak kendi pisliğinde boğulsun. Pişman olucağından şüphe etme. Senin gibisini zor bulur.
Yazdıkların okadar samimi ve inançlı ki. Beni çok etkiledi. Karşılıksız ve çıkarsız sevmek bu dedim. Bana sorarsan bukadar sevebilir misin yada sevdin mi diye. Hayır, bukadar teslim olamam.
:50:

Sevmişsindir, aşık olmuşsundur.
Şuan canını yakan ona çok fazla güvenmiş ve karşılığını alamamış olman.
Rabbim hepimizi hayırlısıyla karşılaştırsın.

Allah'im , şeytanın şerrinden Şeytanlaşmış insanların şerrinden sana sığınıyoruz sen bizleri muhafaza eyle ,daim iyilerle karsilastir ve bizleri iyilerden ayırma.
[FONT=verdana, sans-serif]
[/FONT]

kelebek çok şanslısın duan kabul olduğu için erkenden.. yıllar geçince ayrılmak çok daha yıpratıcı illaki bitecekse hayırsızsa çekilecekse bu acı...şimdiden çekilsin değil mi?

Yorumun için çok teşekkür ederim canım :16:
Evet cok haklısın söylediklerinde benimki 4 ay sürdü ama 4 yılmış gibi geldi. nedeni de haddinden fazla bağlanmak. Tek hatam buydu cok bağlandım ona .. :14::14:
Rabbime cok şükrediyorum kısa sürdü ama bitti. Demek ki hayırlısı böyleymiş. Ya nişanlıyken böyle olsaydı yada 1 yada 2 yıllıkken böyle olsaydı.. O zaman daha kötü olurdu herşey :14:

Canım yorumun için cok teşekkür ederim
söylediklerinde haklısın ama o yazışmanın devamını okuyunca bu kanıya vardım . Kız yazmış sensiz olmuyor özledim filan . O da öyle yazmış .
Artık ne yaparsa yapsın bişey demiyorum şu mübarek gecede. Allahından bulsun. :43:
Bana o kadar yeminler ettiki o kadar söz verdiki hafız ya. Yalan yere yemin etmenin söz vermenin ne kadar günah olduğunu o daha iyi biliyor. Mesela biz yapsakta bilmeden yapıyoruz bazı şeyleri ama onlar bilerek ..:5:
Rabbime havale ettim onu .. Nasıl biliyosa öyle yapsın ..

O' yani Rabbimiz her şeyin en iyisini bildiğine göre O'na havale etmek çok doğru bir karar. Ve eminim er ya da geç her zaman olduğu gibi büyüklüğünü gösterecektir Rabbimiz. Bilirsin yalandan yere Allah'a şahitlik ettirmenin (yemin etmek) Allah katında cezası büyüktür. Neyse... Bana müsade senin adına sevindim... İyi geceler cümleten...

Son düzenleme:
yani adam esasında iyi niyetlidir de şımarmıştır iyi niyetlidir ama kafası karışıktır iyi niyetlidir ama ilgisizdir yada sinirlidir.. uğraşmaya değer seviyosak. ama niyeti kötüyse zaten senin de acın fazla uzun sürmez. unutmak kolay olur çünkü.aslında özünde iyi ama sorunlu bir ilişki daha çok ve uzun vadeli üzer insanı. tabi ilkbaşlarda insan biraz afallıyo ama senin durumundaa bu karakterde bi adamla gör bak 2 gün ağlarsın üçüncü gün vur patlasın çal oynasın. şu üzüldüğüne şaşıracaksın kısa bi süre sonra eminim. içini ferah tut yarın kandil dua okuyalım bol bol.

Şerefsizmiş. Sansüre falan gerek yok. :47:
Herkes hata yapar. Tamam kabulüm.
Asıl kızdığım biri bu adama gelip ben böyle böyle yaptım dese söyliceği şeyleri az çok tahmin ediyorum. Kesinlikle ters tepki vericektir. Günah, haram, cehennem vs. sayıcaktır.
Hafız olmuş hoca olmuş ama 'münafıklık' nedir, günahları nedir öğrenememiş. Yazık!
Bu adam kaybetmeye mahkum.
Ne istediği gibi yaşayabiliyor, ne yaşadığının hakkını veriyor.

Mevlana'nın sözü geldi aklıma;

Ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol.

Sen dua et kurtulmuşsun ondan. Bırak kendi pisliğinde boğulsun. Pişman olucağından şüphe etme. Senin gibisini zor bulur.
Yazdıkların okadar samimi ve inançlı ki. Beni çok etkiledi. Karşılıksız ve çıkarsız sevmek bu dedim. Bana sorarsan bukadar sevebilir misin yada sevdin mi diye. Hayır, bukadar teslim olamam.
:50:

Sevmişsindir, aşık olmuşsundur.
Şuan canını yakan ona çok fazla güvenmiş ve karşılığını alamamış olman.
Rabbim hepimizi hayırlısıyla karşılaştırsın.

Allah'im , şeytanın şerrinden Şeytanlaşmış insanların şerrinden sana sığınıyoruz sen bizleri muhafaza eyle ,daim iyilerle karsilastir ve bizleri iyilerden ayırma.
[FONT=verdana, sans-serif]
[/FONT]

Canım değerli yorumunuz için çokkkk teşekkür ederim :16: yazdıklarımın da etkilenmeniz beni çok mutlu etti :16:
Bundan eminim ki kimse benim kadar onu çok sevemez. Kimse benim kadar onun için ağlamaz. :14::14: O kadar saf duygularla sevmişim ki :14: Hemde hiç karşılığını beklemeden :14:
Demekki benim sevgime layık değilmiş. Çünkü Rabbimden bunu diledim hep. ayrılmaksa ayrılalım diye . Allah'ım bu duamı kabul etti cok şükür fazla zaman geçmeden .
Şu mübarek gecede tek dileğim pişman olup bana dönsün. Benim çektiğim acıların aynısı oda çeksin. O da benim için ağlasın günlerce gecelerce :14::14:

Back