M
mutsuzzz
Ziyaretçi
- Konu Sahibi mutsuzzz
-
ya arkadaşlar bayağıdır kafamı kurcalayan bir konu var.şimdi bazılarınız diyecekki bunumu dert ediyorsun.ya ben eşimin ailesiylepek geçinemem sevmeye çalışırım ama düşüncelerimiz hiç ama hiç uyuşmaz.kayınvalidem oğlunu benle paylaşamaz herşeyin en iyisini o bilir herkes onu dinlemek zorunda gibi hareketler sergiliyor ben ilk evlendiğim zaman dediki artık ailen 2.planda bizlerle daha sıkı fıkı olacaksın oraya bi gidiyosan buraya beş geleceksin gibi salakça şeyler söyledi bende herkesi 2.plana atarım gerekirse eşimi bile ama ailemi asla bunu böle bil dedim kalktım.istiyorki hep bize hep bize şimdi torun çok istiyor yapında yapın diye her seferinde hayatımıza karışmamasını da dile getirsem boşuna.ya asıl konu çocuğum olduğu zaman kayınvalidemin bakmasını hiç istemiyorum.daha fol yok yumurta yok ama düşününce boğuluyorum diyorum onunda hakkı oğlunun çocuğu ama olmuyor içim hiç istemiyor bunlar çok garipler kız kardeşi geliniyle altlı üstlüydü doğumdan snra yanlarına aldı evlerine çıkarmıyor çocuğada sanki anası oymuş gibi kendi bakıyor elinden düşürmüyor gelinede bir yerini incitrsin diye vermiyor emzirmeden emzirmeye gelinde safın sessizin teki.böyle garipler ben bunların dediklerini hiç bi zaman yapmadım ama beni çok fazla boğucaklar biliyorum inanın hamile kalmaya korkuyorum bunun sıkıntısını son zamanlarda çok yaşıyorum içlerinde oldukça çocuk olunca huzur vermeyeceklerini düşündükçe çıldırıyorum haa bana diyoki sen çalışıyosun çocuğa ben bakarım kimseye gerk yok diyor annemde yakında otryor onu bişey yerine koymuyor bende çıldırıyorum bu yüzden hiç ama hiç bakmasını istemiyorum bazılarınız yadırgayabilir ama gerçekten içlerinde olmak lazım anlaşılabilmek için.fikir verin sizce yanlışmı düşünüorum.
ya arkadaşlar bayağıdır kafamı kurcalayan bir konu var.şimdi bazılarınız diyecekki bunumu dert ediyorsun.ya ben eşimin ailesiylepek geçinemem sevmeye çalışırım ama düşüncelerimiz hiç ama hiç uyuşmaz.kayınvalidem oğlunu benle paylaşamaz herşeyin en iyisini o bilir herkes onu dinlemek zorunda gibi hareketler sergiliyor ben ilk evlendiğim zaman dediki artık ailen 2.planda bizlerle daha sıkı fıkı olacaksın oraya bi gidiyosan buraya beş geleceksin gibi salakça şeyler söyledi bende herkesi 2.plana atarım gerekirse eşimi bile ama ailemi asla bunu böle bil dedim kalktım.istiyorki hep bize hep bize şimdi torun çok istiyor yapında yapın diye her seferinde hayatımıza karışmamasını da dile getirsem boşuna.ya asıl konu çocuğum olduğu zaman kayınvalidemin bakmasını hiç istemiyorum.daha fol yok yumurta yok ama düşününce boğuluyorum diyorum onunda hakkı oğlunun çocuğu ama olmuyor içim hiç istemiyor bunlar çok garipler kız kardeşi geliniyle altlı üstlüydü doğumdan snra yanlarına aldı evlerine çıkarmıyor çocuğada sanki anası oymuş gibi kendi bakıyor elinden düşürmüyor gelinede bir yerini incitrsin diye vermiyor emzirmeden emzirmeye gelinde safın sessizin teki.böyle garipler ben bunların dediklerini hiç bi zaman yapmadım ama beni çok fazla boğucaklar biliyorum inanın hamile kalmaya korkuyorum bunun sıkıntısını son zamanlarda çok yaşıyorum içlerinde oldukça çocuk olunca huzur vermeyeceklerini düşündükçe çıldırıyorum haa bana diyoki sen çalışıyosun çocuğa ben bakarım kimseye gerk yok diyor annemde yakında otryor onu bişey yerine koymuyor bende çıldırıyorum bu yüzden hiç ama hiç bakmasını istemiyorum bazılarınız yadırgayabilir ama gerçekten içlerinde olmak lazım anlaşılabilmek için.fikir verin sizce yanlışmı düşünüorum.
keske uzakta otursaydiniz en kesin cozum.
boyle bir imkan varsa degerlendirmeni tavsiye ederim.
ama isin ozu su sen bir yandasin annesi diger yanda isin sonu esinde bitiyor.
esin benim karim nasil biliyorsa oyle yapsin annecigim deyip agirligini koyarsa olay cozulur.
esini kendi yanina cekmek zorundasin. tabi yavas yavas islemen gerek sabir istiyor. esine nedenlerini anlatman gerek. cocuk icin hazir hissetmedigini. onun annesini sevdigini ama kendi annenin ilgi ve bakimina daha cok ihtiyacin olacagini kabul ettirmen gerek. hamileyken lohusayken hep oz annen lazim. bebege annen baksin hafta sonlari gezmeye cikarken de kaynanan bakar. tabi esin annesinden cekindiginden bastan kabul etmeyecek zaman lazim.
canım senin kayınvaliden seni çekip çevirmek istiyor anladığım kadarıyla ve sana dişini geçiremiyor..
bence mesafeli durmaya devam et ve gerçekten de ondan uzakta oturma şansın varsa hiç beklemeden
bu şansı değerlendirmeye çalış ama eğer bu şansın yoksa ağırlığını koymaya devam et ki kendi
kendini yiyip bitirmeyesin.. bu arada eşine de çok iş düşüyor tabii senin yanında olup sana destek
vermesi lazım..
bazılarınız yadırgayabilir demişsin ama ben hiç yadırgamadım düşüncelerini, çünkü haklısın bende
bir anneyim ve bebeğime kayınvalidem bakıyor hiçbir sorunumuz yok ama çocuk işin içine girince
insan herşeyi daha dikkatli inceliyor, canını teslim ediyorsun çünkü hiç kolay değil... siz zaten
bide çocuğuna bakarsa daha çok zıtlaşacaksınızçocuğun bakımıyla ilgili yap dediklerini yapmayacak,
yapma dediklerini yapacak belkide... o yüzden açık ve net
bir şekilde çocuğum olduğunda annem bakacak biz bu konuyu hallettik düşündüğün için çok
teşekkürler der geçersin kayınvalidene... sonuçta o çocuğun annesi sen olacaksın ve kimin
bakacağına sadece sen karar verirsin bu konuda kimse baskı yapamaz,yapmasına izin vermemelisin..
canım ev kendimizin uzağa gitme şansımız yok ama yinede aramızda azda olsa mesafe var hani zırt pırt görüşmüyoruz ben haftada birkez anca gidiyorum onlarda gelirseler ayda bir iki kez çok başımı yediler ilk zamanlar gelin de gelin diye istiyorlardiki hep birlikte olaım bunu yapmadım rahatım allaha şükür yine söylüyorlar ama tın
eşim zaten hep benim yanımda sağ olsun istemediğim sürece götürmüyor gittiğimizde de göz işaretimle hemen kalkıyor sıkılmama müsade etmiyor.annesine gerektiğ yerde cevabını da veriyor ama işte korkuyorum eşimi kendi tarafına çeker diye çünkü eşimde dışında herkes eşini onlara hizmetçi olarak adamış durumda bütün gelinler onların emri altında ben hariç canım eşim sağolsun:1rolleyes:
canım o şimdiden kendini havaya sokmuş bi konu açılsın ben bakıcam ben bakıcam ses çıkarmıyorum omayan bişey için tartışmamak adına.ama annemin de bakabileceğini sezdirdim ona şimdi diken üstünde canım annemde kızım sen huzurlu olda o baksın önemli değil diyor haa bide doğumdan snra yanında ben kalırım sen yapamazsın gibi kaflar ediyor arkadşlar çıldırma derecesine geldim susuyorum ama :sm_confused:nereye kadar:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?