- 15 Şubat 2019
- 1.006
- 1.547
- 63
- Konu Sahibi Perihosseini
Ufak bir bandan sonra sahalardayim.bugun karamsarlığa düşmeye meylettim hemen kendimi dışarı attım. Müzik dinledim kitap okudum düşündüm. Uzun zamandır konuşmadığım arkadaşlarımı aradım. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne olduÖyle utanç içindeyim ki. Ailemin yüzüne nasıl bakacağım. Nasıl. Bir daha yüzüm gülecek mi? Ne yapicam ne yapmam lazım Allah im yardım et.
Ayıklanacak kitaplara talibimMerhaba arkadaşlar. Geçen gün bir konu açmıştım arkadaşım yok diye buradan yola çıkıp kendimi çok sorguladım. Ama o kisma girmeyeyim çok uzun.kendime yatırım yapmak , kendimle vakit geçirerek de mutlu olmayı bilmek istiyorum.
Kısaca yapmak istediklerim şunlar.
-sosyal medya hesaplarını kapatmak, çünkü çok zamanımı alıyor. Ve gerçekte arkadaşım yok ama orada fazla takipçim var. Bu beni rahatsız etmeye başladı.(zaten bir instagramim var)
- yabancı dilimi geliştiricem,
- hergun Kuran okuması yapmak. Ve namaz kılmak.(Ramazanda namaz kiliyordum sonra bıraktım. Devam etmek istiyorum)
- bu ara kitap okumalarim azaldı. Elimdeki kitapları bitirmek, okuyup birdaha okumayacaklarimi ayiklayip bağışlamak,
- kişisel gelişimime önem vermek, depresif bakış açımdan kurtulmak,
- şuan işsizim ama mesleğimle ilgili hergun makale okumaya çalışacağım.
Belki günlük niyetine yaptıklarımı yazarım. Güncelleme yaparım. Sizin fikirleriniz var mı?