Kendime çeki düzen veriyorum

Meditasyonu tamamen bıraktığımı farkettim acil geri dönmeliyim. Bakalım bu ay sanki bişeyler değişecek gibi. Beklediğim bir iki şey var. Plan-program yapmalıyım. Offff halaaa bavulum orada kaldırılmayı bekliyor. Hiç halim yok bu aralar

Bugün kafa karışıklığı kendime kızmalar ve mutsuzlukla geçti. Biran önce silkelenip toplanirim umarım ama yoruldum her defasında kendimi ayağa kalkmaya zorlamaktan yoruldum. Bırakırsam olmaz biliyorum ama devam edemiyorum.. neye ihtiyacım var bilmiyorum ne beni kendime getirir bilmiyorum

Ne varsa eski dostlarda var. Bugün güzel bir sohbet yaşadım. Keşke tüm arkadaşlarım böyle aklı başında olsa. Neyse şimdi biraz kitap okuyup sonra duş alıp sonra hafif bir uyku ve ders:dondurma:

Merhaba arkadaşlar. Geçen gün bir konu açmıştım arkadaşım yok diye buradan yola çıkıp kendimi çok sorguladım. Ama o kisma girmeyeyim çok uzun. :KK49: kendime yatırım yapmak , kendimle vakit geçirerek de mutlu olmayı bilmek istiyorum.
Kısaca yapmak istediklerim şunlar.:dondurma:

-sosyal medya hesaplarını kapatmak, çünkü çok zamanımı alıyor. Ve gerçekte arkadaşım yok ama orada fazla takipçim var. Bu beni rahatsız etmeye başladı.(zaten bir instagramim var)
- yabancı dilimi geliştiricem,
- hergun Kuran okuması yapmak. Ve namaz kılmak.(Ramazanda namaz kiliyordum sonra bıraktım. Devam etmek istiyorum)
- bu ara kitap okumalarim azaldı. Elimdeki kitapları bitirmek, okuyup birdaha okumayacaklarimi ayiklayip bağışlamak,
- kişisel gelişimime önem vermek, depresif bakış açımdan kurtulmak,
- şuan işsizim ama mesleğimle ilgili hergun makale okumaya çalışacağım.
Belki günlük niyetine yaptıklarımı yazarım. Güncelleme yaparım. Sizin fikirleriniz var mı?

Önerildi mi bilmiyorum ama sokak hayvanlarını beslemeyi de listeye katın derim.
Müthiş huzur veriyorlar insana.

Bir de online satranç oyunları var, zihin için birebir.
Tavsiye ederim.

Önerildi mi bilmiyorum ama sokak hayvanlarını beslemeyi de listeye katın derim.
Müthiş huzur veriyorlar insana.

Bir de online satranç oyunları var, zihin için birebir.
Tavsiye ederim.
Evet onu yapıyorum. Beslerim severim oturur konuşurum. Yoldan geçenler napiyo bu deli diye bakarlar

Bugün sabahım yine eski konuları düşünüp sinirlenmekle geçti hemde ne sinir sanki dün yaşanmış gibi yüzüme kafama sıcaklık geldi. Sonra kitap okudum temizlik fln derken geçti. Yinede keşke yaşamasaydim o kötü günleri yada bu kadar icsellestirmeseydim. Oldu bitti diyip geçseydim. Neyse şuan ders çalışıyorum yapacak bişey yok.

İşimle ilgili farklı şeyler düşünmeye başladım. Kpss sürecim devam ediyor ama mesleğimde farklı yollara sapacağim gibi..
Ayrıca özel hayatımda da evlilikle ilgili korkularımı bir kenara bırakmaya karar verdim. Yaşamadan bilemeyeceğim şeyleri kafama takmaktan yoruldum. Her adımımı korkuyla atmaktan sıkıldım. Allah hakkımda en hayırlısını versin. Bugün yine ufak bir hayat dersi aldım. Ama eskisi gibi çok sinirlenmedim. Bunda da vardır bir hayır.

İngilizcemi geliştirmek adına bazen guncellemelerimi ingilizce yapmayı düşünüyorum. Umarım ban yemem :KK70:

Herşeyden çok sıkıldım. Kendimden.. İnsanlar nelerden keyif alıyor anlamıyorum. Hiçbir şeyin keyfi yok. Sadece odamda durmak istiyorum uyumak dua etmek. Hiçbir konu ve hickimse ilgimi çekmiyor.

İşimle ilgili farklı şeyler düşünmeye başladım. Kpss sürecim devam ediyor ama mesleğimde farklı yollara sapacağim gibi..
Ayrıca özel hayatımda da evlilikle ilgili korkularımı bir kenara bırakmaya karar verdim. Yaşamadan bilemeyeceğim şeyleri kafama takmaktan yoruldum. Her adımımı korkuyla atmaktan sıkıldım. Allah hakkımda en hayırlısını versin. Bugün yine ufak bir hayat dersi aldım. Ama eskisi gibi çok sinirlenmedim. Bunda da vardır bir hayır.
Burada özel hayatı kafaya takmayacğim demişim ama öyle olmadı malesef halaa çabalıyorum. Olumlu düşünmeye çalışıyorum. Ve herşeyin hayırlısını istiyorum Allah'tan. Biraz bu aralar motive olmaya ihtiyacım var.

Bugün çok istediğim 2 iş ilanınında kapandığını gördüm. Baya moralim bozuldu açıkçası. Tabi hayırlısı olsun yinede ama gerçekten istediğim tarz şirketlerdi. Birşeyi çok isteyince olmuyor galiba..

Amaaaan bana benden başka yardımcı yok. Üzülüp sıkıntıya girmeyeceğim bu sefer. Napalım başka bişey de vardır kısmet. Gidip güzelce sınavlara hazırlanmaya devam
Ben bu dünyaya gam kedere gelmedim.

Çok iyi yapmışsın sana okuman için kitap tavsiyesinde bulunacağım,
Günahın üç rengi
Kral kayıp ederse

Gülseren budayacıoğlu
Hergün en az 1 saat ya spor yada yürüyüş yap
Buda kendini iyi hissettiriyor

Çok iyi yapmışsın sana okuman için kitap tavsiyesinde bulunacağım,
Günahın üç rengi
Kral kayıp ederse

Gülseren budayacıoğlu
Hergün en az 1 saat ya spor yada yürüyüş yap
Buda kendini iyi hissettiriyor
Yarın kütüphaneye gidecektim oraya bir sorayım bu kitapları teşekkür ederimm

Bu aralar aklımda bir iyilik yapmak var nebileyim cevremdekilere haber verip barınaklara yardım yapmak yada kimsesizlere. Ama son 2 teşebbüsumde insanlar beni hayal kırıklığına uğrattı o yüzden çekiniyorum.

Güncelleme ❗
Namaz +dua ve ders işleri devam.☑️
Yediklerime de dikkat etmeye başladım bikac gündür☑️
Sporu neredeyse bıraktım ❌
Sosyal çevremden baya uzaklaştım bu iyi mi kötü mü bilmiyorum

ben de işsizim. ve tüm dostlarımın bir meşgalesi var iyi kötü, bense bomboşum; hayatımın en durağan dönemindeyim ve bu durağanlıktan çıkamadım.

iş bulana kadar herkesle bağımı kestim, kimseyi arayıp sormuyorum kimse de beni aramıyor.
"halen iş bulamadım" muhabbetine girmek istemiyorum artık kimseyle, kabuğuma çekildim bu nedenle.

benim de fikre ihtiyacım var doğrusu.

ben de işsizim. ve tüm dostlarımın bir meşgalesi var iyi kötü, bense bomboşum; hayatımın en durağan dönemindeyim ve bu durağanlıktan çıkamadım.

iş bulana kadar herkesle bağımı kestim, kimseyi arayıp sormuyorum kimse de beni aramıyor.
"halen iş bulamadım" muhabbetine girmek istemiyorum artık kimseyle, kabuğuma çekildim bu nedenle.

benim de fikre ihtiyacım var doğrusu.
Bende sık sık depresyon yaşıyorum bu konuda ama eğer gerçekten geçim sıkıntısı çekmiyorsan kendini çok bunaltmana gerek yok 3 günlük dünya. Sende kendine başka uğraşlar bulabilirsin bir yandan iş aramaya devam edip

Keşke şu surat asma huyunu birakabilsem. Bugün duydum bir konu hakkında babam şimdi susar asar kızar yine dedi. Öyle üzülüyorum ki olmak istediğimle olduğum kişi arasında dağlar kadar fark var sanki. Allam im sen yardım et.

Back
X