Kendime çeki düzen veriyorum

Perihosseini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2019
1.006
1.547
63
Merhaba arkadaşlar. Geçen gün bir konu açmıştım arkadaşım yok diye buradan yola çıkıp kendimi çok sorguladım. Ama o kisma girmeyeyim çok uzun. :KK49: kendime yatırım yapmak , kendimle vakit geçirerek de mutlu olmayı bilmek istiyorum.
Kısaca yapmak istediklerim şunlar.:dondurma:

-sosyal medya hesaplarını kapatmak, çünkü çok zamanımı alıyor. Ve gerçekte arkadaşım yok ama orada fazla takipçim var. Bu beni rahatsız etmeye başladı.(zaten bir instagramim var)
- yabancı dilimi geliştiricem,
- hergun Kuran okuması yapmak. Ve namaz kılmak.(Ramazanda namaz kiliyordum sonra bıraktım. Devam etmek istiyorum)
- bu ara kitap okumalarim azaldı. Elimdeki kitapları bitirmek, okuyup birdaha okumayacaklarimi ayiklayip bağışlamak,
- kişisel gelişimime önem vermek, depresif bakış açımdan kurtulmak,
- şuan işsizim ama mesleğimle ilgili hergun makale okumaya çalışacağım.
Belki günlük niyetine yaptıklarımı yazarım. Güncelleme yaparım. Sizin fikirleriniz var mı?

Her sabah veya akşam vakit buldukça yürüyüş yap insanın ruhunu dinlendirir huzura erdirir
Hafifletir sakin sakin hiç bir şey düşünmeden yürü
Arkadaş edinmrk çok zor değil kendini geliştir sosyal ortamlara gir bilgiliginle insanları kendine cekersin

Her sabah veya akşam vakit buldukça yürüyüş yap insanın ruhunu dinlendirir huzura erdirir
Hafifletir sakin sakin hiç bir şey düşünmeden yürü
Arkadaş edinmrk çok zor değil kendini geliştir sosyal ortamlara gir bilgiliginle insanları kendine cekersin
Akşamları ailece yürüyoruz gerçekten çok rahatlatıyor, haklısınız

Ben çok zorlanacağım eminim. Bir kere hobim fotoğraf çekmek (doğa,nesne vs.) Ve insanların beğenisini almak çok hoşuma gidiyor.
Grup yöneticisiydim o begeniler beni benden alıyordu 😂 kalabalık içinde yalnız oldugumu anladım. Bi birden sıyrıldım o ortamdan. Ve çokta iyi geldi.

Bugün elimde haftalardır sürünen kitabımı bitirdim.:KK50: Biraz iş ilanlarına baktım. Bir yıldır evdeyim ve bu süreyi sadece üzülürek kendimi yıpratarak geçirmişim. Bu 1 yılda ehliyet alabilirdim,spora gidip vücudumu şekle sokabilirdim. Ama ben odama kapanıp başıma gelen bazı olaylara ağlamayı tercih ettim. :işsiz: şimdi akillandim ama koskoca 1 Senem boşa gitmiş..

Bugün İngilizce çalıştım biraz at,in,on falan. :ukala:Bir iki iş ilanına başvurdum. Çok uzun süredir odamı temizlemiyordum bugün yeter artık insan yaşıyor burada dedim temizledim oh mis

Bugün baya keyifli uyandım. 2km yürüdüm. 30 squat yaptım. Her gün arttırarak 30gunluk challange yapicam :KK49:
İngilizce listening yaptım. Bir iki tane kalıp cümle ezberledim. Şimdi kitap okuma, iş başvurusu yapıp yatarım.

Cumartesiden beri yazmamişim ama boş durmadım🥰 kuran okumalari devam
İki gündür yürüyüş dışında birde squat ve bacak hareketleri yapmaya başladım
İngilizce çalışmaya devam.
İş hala yok. Aklımda sürekli iş ve evlilik. Hakkımda hayırlısı olsun okuyan varsa bana dua edin.

Bugün anksiyetem yine hayalet gibi ortaya çıktı. Çok ağladım çok üzüldüm çünkü arkadaşlarımın yanında küçük düştüm.. kendime hakim olamadım elim ayağım titredi,kontrol edemedim kendimi rezil oldum.Kendime çok kızıyorum.

Okuduğum kişisel gelişim kitabıyla birlikte sinirlerimi kontrol edemiyorum ama süresini kısaltmayı başardım. Eskiden tüm günümü alırdı sinirimin geçmesi ne yazık ki:sinirli: insan iliskilerime gelirsek , wp gruplarında miç miç yazışmaları gördükçe bayilasim geliyor. Yinede insan iliskilerimde az çok akıllıca davranmayı, kendimi yipratmamayi öğrendim. Buaralar kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum. Çok bunaldım,daraldim. Anksiyetem tavanlarda uçuyor. Hayırlısı diyorum.
Yaptıklarıma gelirsek kuran okuma ve ingilizce çalışma yapıyorum. Malesef listedeki diğer şeyleri yapmıyorum.sporu falanca salladım. Motivasyona ihtiyacım var..

Okuduğum kişisel gelişim kitabıyla birlikte sinirlerimi kontrol edemiyorum ama süresini kısaltmayı başardım. Eskiden tüm günümü alırdı sinirimin geçmesi ne yazık ki:sinirli: insan iliskilerime gelirsek , wp gruplarında miç miç yazışmaları gördükçe bayilasim geliyor. Yinede insan iliskilerimde az çok akıllıca davranmayı, kendimi yipratmamayi öğrendim. Buaralar kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum. Çok bunaldım,daraldim. Anksiyetem tavanlarda uçuyor. Hayırlısı diyorum.
Yaptıklarıma gelirsek kuran okuma ve ingilizce çalışma yapıyorum. Malesef listedeki diğer şeyleri yapmıyorum.sporu falanca salladım. Motivasyona ihtiyacım var..

Kendini yıpratma ve biletleri yapmak zorunda hissetme hiç bir zaman ne zaman canın istiyorsa o zaman onu yap, bende aynı şekilde işsizim iş arıyorum.. Bütün gün evdeyim ve bu durum çok sıkıcı ayrıca anksiyete ilacımı bırakmaya çalışıyorum bu beni bayaa bi zorluyor her ne kadar bazen kalkıp iş güç yapasım gelse de içimden hiçbişey yapmak gelmiyor iyi hissettiğimde çabalamaya devam ediyorum..
Bu arada samimiyetsiz insanlar boşuna rehberinde duracağına eksiltmeye bak.. İnşallah hayırlısı hakkımızda.

Kendini yıpratma ve biletleri yapmak zorunda hissetme hiç bir zaman ne zaman canın istiyorsa o zaman onu yap, bende aynı şekilde işsizim iş arıyorum.. Bütün gün evdeyim ve bu durum çok sıkıcı ayrıca anksiyete ilacımı bırakmaya çalışıyorum bu beni bayaa bi zorluyor her ne kadar bazen kalkıp iş güç yapasım gelse de içimden hiçbişey yapmak gelmiyor iyi hissettiğimde çabalamaya devam ediyorum..
Bu arada samimiyetsiz insanlar boşuna rehberinde duracağına eksiltmeye bak.. İnşallah hayırlısı hakkımızda.
En sevdiğim animasyon çizgi film:KK50:bende ilaç kullanıyordum bıraktım hata ettim sanırım bilmiyorum .. bazen diyorumki ilaçsız da idare ediyorsun işte. Bazen de , tamam idare ediyorsun ama bu kadar yipranmaya bu kadar kendini heba etmeye değer mi? İlacını iç keyfine bak diyorum.:KK43:

En sevdiğim animasyon çizgi film:KK50:bende ilaç kullanıyordum bıraktım hata ettim sanırım bilmiyorum .. bazen diyorumki ilaçsız da idare ediyorsun işte. Bazen de , tamam idare ediyorsun ama bu kadar yipranmaya bu kadar kendini heba etmeye değer mi? İlacını iç keyfine bak diyorum.:KK43:

Tv'de tek izlediğim şey ya haberler yada cartoon network 😊 ilacı bıraktıktan sonra iyi gittiyse bir daha başlama derim ben o sadece beynini uyuşturuyor aslında o yüzden keyifli iyi ve huzurlu hissediyorsun o an..

Tv'de tek izlediğim şey ya haberler yada cartoon network 😊 ilacı bıraktıktan sonra iyi gittiyse bir daha başlama derim ben o sadece beynini uyuşturuyor aslında o yüzden keyifli iyi ve huzurlu hissediyorsun o an..
Benden naçizane tavsiye ne zaman birsuru işle uğraşsam anksiyetem o kadar azalıyor. Yani amaç çok yoğun olmak , bende işe yarıyor :KK5:

Bugün tekrar kpss başladım ama bu sene ağır ilerleyecegim. Geçen sene kısa süreye birçok şey sığdırmak istedim hem beynim yandı hemde bilgiler oturmadı.

Back
X